Domuz gribi evimizde

Dilek çok çok geçmiş olsun hatta şükürler olsun ki geçmiş sayılır artık, çok yakın zamanda da eskisinden daha da iyi olacak emin ol.
Allah'ım bütün bebişlerimizi hastalıklardan korusun.

Dilekçim yılbaşı çekilişinde bize çıktınız, yakışıklı Oğuza Ateşle biz hediye alıyoruz.uygun olduğun bir ara bana Oğuz'un ölçüleri, adres bilgisini mesaj atarsan sevinirim ( vee bir de kendinle ilgili küçük tiyoyu unutma, senin yılbaşı hedayen için)..
tekrar çok çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Eylülcüm çok ama çok teşekkür ederim tatlım.Çok şükür iyiye gidiyor oğlum.Canım Vahap Bey Bahçelievlerde.Uzman T.V'de adres bilgilerini,doktor hakkında bilgiyi ve doktorumuzun videolarını izleyebilrisin.Kendi muayenesi var.Ama Hizmet Hastanesi ile bağlantılı.Muayene ücreti 160,00-TL ama gerçekten değiyor.Andina'da Vahap Beye gidiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sağol darilgenim çok teşekkür ederim tatlım çok şükür allahıma.Çok zor bir dönem geçirdik.Çok şükür atlatıyoruz.Oğuz gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.Ayaklandı artık.Öyle sevindimki ilk yürümeye başladığında nasıl sevindiysem o kadar sevindim sanki yeni yürümeye başlamışçasına.:))

Ateş beyi öp benim için.ıstediğin bilgileri en kısa zamanda göndereceğim hayatım.

çok geçmiş olsun arkadaşım, allah yardımcınız olsun... yanınızda olsun hep melekleriyle... meleğine şifalar indirsin rabbim.

kıyamam ben o minik yavruya..

ah bu ''gelicem diyene gelme denir mi.. ayıp olur... kabul etmemek olmaz... '' gibi laflar olmasa... ah ah....

Sağol darilgenim çok teşekkür ederim tatlım çok şükür allahıma.Çok zor bir dönem geçirdik.Çok şükür atlatıyoruz.Oğuz gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.Ayaklandı artık.Öyle sevindimki ilk yürümeye başladığında nasıl sevindiysem o kadar sevindim sanki yeni yürümeye başlamışçasına.:))

Ateş beyi öp benim için.İstediğin bilgileri en kısa zamanda göndereceğim hayatım.

ay maşallah annesi.. şimdi okudum son mesajınızı..
çok sevindim...
çok geçmişler olsun...

allahım kimselere de yalatmasın inşallah.

Yalelim çok sağol canım.Çok iyisin.Maalesef dediğin gibi gelen üzülür aman bişe deme lafları yüzünden oğlum doğrudürüst iyileşemeden sürekli hasta oluyor.Çalışmasam çocuğuma kendim baksam herkesi mum ederim.Ben yokken geliyorlar ve kayınvalidemde brişey söylüyemiyor. Ama dün akşam çok ciddi bir konuşma yaptık isteyen bozulur isteyen gücenir benim çocuğumun sağlığından önemli değil.Aslında çok iyi bir insan kimseyi kırmak istemiyor.Ama resti çektim.Bir daha torununu göremez yoksa.Böle birşey demek istemezdim ama normal hastalık değil domuz gribi allah tüm çocuklarımızı korusun.

canim gercekten cok gecmis olsun benim kizuim 9 yasinda o bile cok zor atlatti minik bebekler ne yapsin bende dua ediyorum ins mustafama gecmez diye ablasindan ama allahdan gelene ne yapiyim bolca meyve yediriyorum ins sepmez

canim gercekten cok gecmis olsun benim kizuim 9 yasinda o bile cok zor atlatti minik bebekler ne yapsin bende dua ediyorum ins mustafama gecmez diye ablasindan ama allahdan gelene ne yapiyim bolca meyve yediriyorum ins sepmez

Elifsevdecimsanada geçmiş olsun canım diğer topikte yazmışsın sanırım oğluşunada geçmiş.Canım çok geçmiş olsun.Umarım çabuk atlatırsınız

Sağol saphiracım.Çok iyi şimdilik çok şükür atlattık sanırım ilaçlarımızı kullanmaya devam ediyoruz.Bu Perşembe ikinci kontrolümüz var o zaman belli olacak inşallah.Ama gözlegörülür düzelme var canım

Kızlarr kurtuldukkkkk.Artık çok iyiyiz.Sadece 4 ay boyunca oğluşum astım riskine Sıngulaır kullanacak o kadar.Allahım herkesin yavrusunu koru bu illetten.Kızlar oğlum iyileşti çok ama çok mutluyuzzz

dilekcim geçmiş olsun.
malum ben çok gelemediğimden buralara bu konuyu anca gördüm.
oğlunun iyi olmasına sevindim.
şu sıralar çocuklarımıza çok daha dikkat etmemiz lazım.
aşı konusunda doktorunuz ne dedi cnm.?
biz hala yaptırmadık ve kararsızız:KK43:

Guguzum,Saphiracım ve azocum çok teşekkür ederiz.Azocum ben diğer topiktede basetmiştim sen yacaktın sanırım.Doktorumuz domuz gribi aşısını öneriyor ancak bebişlerimiz yaşı küçük olduğundan tavsiye etmiyor yan etkilerinden dolayı.Yaş sınırı iki yaş ve üstü.Ama birçok arkadaşım yaptırdı çocuğuna şimdilik kötü bir etki görmedim onuda sölemeden geçemeyeceğim

X