Domuz Gribi aşısı olacak mısınız?

Domuz gribi aşısı olacak mısınız?

• Ankete Katılan
    207
Hayır olmayacağım,kafam karısıktı ama hastalığı geçirdikten sonra gerek kalmadığını düşünüyorum.

ben aşı oldum ama aşı olmadan önce vırusu kapmısım.esım ası oldu ona bulasmadı 4.5 aylık bebegıme bulasdı.ve hastalık bızde agır seyrettı.yanı okadarda basıt deıl.bebegı olanlar vurulsun bence bebeklerde cok zor oluyo.

dayım oldu hastanede çalışıyor çünkü ama aşı olduktan sonra kaç gün yattı hastalandı şimdi iyi şükür

Arkadaşlar sakın bu AŞIYI OLMAYIN yan etkileri inanılmaz fazla gribi atlatabilirsiniz ama hormonlarınız bozuldumu geri dönüşü OLMAZ !!!

hem sağlık çalışanı olduğum için, hem de hastalığımdan ötürü risk grubunda olduğum için aşı oldum. hiç de bir yan etkisi falan olmadı şu an için allaha şükür. ben olmamız gerektiğini ve medyanın olayı çok büyüttüğünü düşünüyorum.özellikle küçük çocuklu annelerin onları düşünerek olması lazım. bebeklerde kesinlikle daha ağır seyrediyor bu hastalık.

bende saglı kcalısanı oldgum için aşıyı oldum hiç istemıyordum ama acil servıste calısıyorum günde 200-300 grip vakası gelıyo mecbur oldum daha bugun oldum şimdilik iyiyim şükür :)

Arkadaşlar sakın bu AŞIYI OLMAYIN yan etkileri inanılmaz fazla gribi atlatabilirsiniz ama hormonlarınız bozuldumu geri dönüşü OLMAZ !!!

her aşıda bu tür yan etkilerin görülme ihtimali vardır ama çok nadir görülür. bunlar olabilirliğini ihmal etmemek için firmaların prosedür gereği vurgulamaları gereken noktalar. sonuçta sorumluluğu almamak adına yapılıyor. bence tamamen medyanın abartması

Tabikide olacağım. Kızım, annem ve babamda aşıyı olacak. Hastalığın etkileri, aşının yan etkilerinden çok çok fazla diye düşünüyorum. Sürekli alt solunum yolu enfeksiyonu olan kızıma 2 doktorumuzda kesinlikle yapılması gerektiğini söyledi zaten. Arkadaşlar bu hastalığı sadece grip gibi düşünmeyin. Kesinlikle alt solunum yolunu vuran bir hastalık. Ateş ile birlikte çok ağır seyrediyor ve solunuma çok fazla etkisi oluyormuş. ıyi düşünmekte fayda var. Sevgiyle kalın...

Olmayacağım. Dinimizce haram olan yasaklanan bir hayvanın kanıyla iyi olacaksam ben böyle bir iyiliği istemiyorum. Aşının içerisinde domuz kanı da olduğu söyleniyor. Temizliğimize dikkat ediyoruz, bol bağışıklık güçlendirici vitaminler alıyoruz, babam yeni bypass oldu, anneminde hafif şeker hastalığı var fakat ikisininde aşı olması taraftarı değilim, KADER İNANCIMI YENİLEYEREK korkusunu üzerimden atmaya çalışıyorum, rabbimden geldik yine ona döneceğiz, en azından haram bir şey vücuduma bulaşmadan ölürüm

Arkadaşlar ben hastanede çalışıyorum yapmayın ya ne domuz kanı hangi aşının içinde kan var allahaşkına aşının adı focetria ilaç firması novartis girin araştırın

Kesinlikle katılıyorum hem sağlık çalışanı hemde küçük bebeğim olduğu için bu aşıyı oldum hiçbir yan etkisini falan da görmedim sadece kolum ağrıdı diğer aşılardada aynı ağrı oluyordu tamamen medyanın abartması bence farkındaysanız ölü sayısı her geçen gün artıyor yeterli aşılanma olmazsa daha da artıcak bence bebeği olanlar iki kere düşünsün

OLmadim, olmayi da dusunmuyorum, dusunmuyoruz, Biz Fransa'dayiz, oglum domuz gribi olmus mafoldumben ama cok sukur normal grip gibi geciriyor, ilaclari var alior, kardesine yaklasmamasi lazim ama orasi biraz zor, cok seviolar birbilerini, cok zor oluyor idare ediyoruz, benim doktorum cok iyi bir doktor, ve oyle abartilacak bi sey degil dior, maske de grekmez dio,zaten oglum maskeyle de falan kendini dislanmis hissetti yavrum benim, daha 4 bucuk yasinda kizim da 15 aylik, olmucaz, zaten artik test de yapmiolarmis pfff

bizde a$i olmuycaz.devletler cocuklarimizi ve bizi cok dü$ünüyolarsa a$inin insiyatifini niye bize birakiyolar.diger mecbur a$ilar gibi mecburiyet koysunlar herkes olsun.cocukken yapilan mecburi a$ilari bize mi sorup yapiyolar!a$i güvenilir olmadigindan olursan zararindan sen sorumlusun,olmazsanda sonundan gene sen sorumlusun hesabi.i$in icinden siyrilmayi iyi biliyolar herzamanki gibi

ben oldum 15 gun once
7 aylık ogluma ve esımde oldu
hastalanmaktansa ası olmayı tercıh ederım
hem asının herkes felc yapma rıskı oldugunu soyluyor nıye kımse o felc olmaya sebep guıllane barre sendromunun normal grıpten sonra gecırılme olasılıgının asıdan kat be kat fazla oldugunu arastırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…