• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Domuz (asiri kalkik) burun

CM428

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
6
0
1
32
Merhaba..

Nisanlim gecen hafta dr muhammet dilbere ameliyat oldu. Tek kriteri burunu kalkik olmamasiydi. Ameliyat sonrasi malesef cok kalkik geldi bize, gordugumuz baska hastalarinin burunlari bu kadar kalkik degildi. Tamponlar yuzundendir diye dusunduk, dun tamponlar cikti ama degisen birsey yok.

Doktor beyle gorustuk tamponlar ciktiktan sonra ama oda bizi rahatlatamadi. Sakal uzatmadan vs bahsetti.

Onden ve yandan burun delikleri belli ve yandanda cok kalkik. Bir “tik” duser dedi doktor ama cok kalkik oldugu icin o bile degistiremez bu goruntuyu. Acikcasi sanki hata yaptigini bildigi icin pek net cevap veremedigini saniyoruz cunku birden sakaldan ve cenesi arkada oldugundan (oyle birseyde olmadigi halde) vs bahsetti

Bunu yasayan birileri varmi? Gercekten burun degisiyormu? Cokmu erken yorumlamak icin?

Aşırı kalkık olup olmadığını 3. Aydan sonra değerlendirdim derim. Yıne de sizi çok rahatsız ediyorsa güvendiğiniz bir başka doktordan görüş sorun derim. Bu konuda ben Bahçelievler aile hastanesindeki Dr. İlhan Eğilmez beyi öneririm

burun düşüyor zamanla merak etmeyin doktorunuz doğru söylemiş benimde öyle oldu

Merhaba..

Nisanlim gecen hafta dr muhammet dilbere ameliyat oldu. Tek kriteri burunu kalkik olmamasiydi. Ameliyat sonrasi malesef cok kalkik geldi bize, gordugumuz baska hastalarinin burunlari bu kadar kalkik degildi. Tamponlar yuzundendir diye dusunduk, dun tamponlar cikti ama degisen birsey yok.

Doktor beyle gorustuk tamponlar ciktiktan sonra ama oda bizi rahatlatamadi. Sakal uzatmadan vs bahsetti.

Onden ve yandan burun delikleri belli ve yandanda cok kalkik. Bir “tik” duser dedi doktor ama cok kalkik oldugu icin o bile degistiremez bu goruntuyu. Acikcasi sanki hata yaptigini bildigi icin pek net cevap veremedigini saniyoruz cunku birden sakaldan ve cenesi arkada oldugundan (oyle birseyde olmadigi halde) vs bahsetti

Bunu yasayan birileri varmi? Gercekten burun degisiyormu? Cokmu erken yorumlamak icin?
Ameliyat daha yeni karar vermek için çok erken biraz düşecektir. Doktorlar o acıyı hesaplayıp kaldırıyorlar. Benimkide başta öyşeydi şuan tam istediğim gibi . Foto atabiliysanız özelden yardımcı olurum

Aşırı kalkık olup olmadığını 3. Aydan sonra değerlendirdim derim. Yıne de sizi çok rahatsız ediyorsa güvendiğiniz bir başka doktordan görüş sorun derim. Bu konuda ben Bahçelievler aile hastanesindeki Dr. İlhan Eğilmez beyi öneririm
Merhaba..

Evet bende oyle seyler okudum bekleyin sabir lazim vs diye ama burunu okadar kalkikki, bu burun nasil dusecek diye dusunuyorum. Cok pismaniz

burun düşüyor zamanla merak etmeyin doktorunuz doğru söylemiş benimde öyle oldu
Sizinki ne kadar kalkikti? Yandan COK kalkik ve onden bakinca burun delikleri gozukuyor. Yandan 90 derece degil cok asiri havada. Odem sis felan diyorlar ama burun okadar kalkik olmasaydi inandirici gelirdi ama cok kalkik yapti

Ameliyat daha yeni karar vermek için çok erken biraz düşecektir. Doktorlar o acıyı hesaplayıp kaldırıyorlar. Benimkide başta öyşeydi şuan tam istediğim gibi . Foto atabiliysanız özelden yardımcı olurum
Tsk ederim, ozelden resim gonderdim:(

Lutfen ayni seyleri yasayan yani ameliyat sonrasi asiri kalkik onden delikleri gozuken birileri yazabilirmi burdan yada ozelden..? Gercekten bu tur burunlar duzelirmi?? Bazilari cok kalkik domuz burunu diyorlar ama resime bakiyorum okadar kotu degil.

siz foto atarsanız degerlendiriz. dudak ve burun arası mesafe cok açıktı baya düştü simdi 7. ayim

Lutfen ayni seyleri yasayan yani ameliyat sonrasi asiri kalkik onden delikleri gozuken birileri yazabilirmi burdan yada ozelden..? Gercekten bu tur burunlar duzelirmi?? Bazilari cok kalkik domuz burunu diyorlar ama resime bakiyorum okadar kotu degil.
Merak etme düşer o benimde öyleydi. Domuz burnu gibi. Forumlarda çok dolaştım. Okudum. İnanasım gelmiodu ama şuan kalkıklığım tam istediğim gibi hiç stres yapma düşecek o burun

Kalkıklığı düşenler ilk zamanlar nasıldı sonra nasıl oldu kaçıncı ayında düştü bir foto atabilirler mi? Bende doktoruma bugün sordum o düşecek dedi.

Kalkıklığı düşenler ilk zamanlar nasıldı sonra nasıl oldu kaçıncı ayında düştü bir foto atabilirler mi? Bende doktoruma bugün sordum o düşecek dedi.
Sizin burnunuz ne kadar kalkik? Yenimi oldunuz ameliyat? Foto gonderirmisiniz ozelden bende gonderebilirim nisanlimin burun resmini

Benimde sargılıyken domuz burnu gibiydi hatta ilk 5 gün psikolojim aşırı bozuldu.Ne yapıcam nasıl insan içine çıkıcam diye düşünüyordum hem aynadan bakınca hem ameliyat fotosunu görünce. Doktorum sağolsun çok ilgili biri her mesajıma her sitemime sabırla cevap verdi. Düşeceğini defalarca kez dile getirdi. Forumlarda kafayı yedim kendimi rahatlatacak birkaç şey bulurum diye. Bugün 11. günüm ve şuan burnumun düşmesinden korkuyorum o kadar beğendim ki. Eminim sizinde öyle olacak. Birden farklı görünce beyin algılamıyor ve yadırgıyor göz zamanla alıştıkça daha iyi görünecek ve düşecek inanın. Bizde kuzenime Michael Jackson gibi olmuşsun diyip dalga geçerdik ilk aylarca sonra hem göz alıştı hemde burun düştü. Burun kanatları küçüldü yüzle uyumlu hale geldi. Şuan fazlasıyla ödemli dönemleri onlar geçecek burun kendini salacak bırakacak aşağıya. Çok kalkık geliyorsa biraz aşağıya doğru masajın etkisi olabilir ama hiç endişelenmeyin düşecek özellikle erkek burnu kalın derilidir daha çok düşecektir. İçiniz rahat olsun. İlerde de çok rahatsız olursanız ameliyatı ikinci planda tutun. Artık dolgu diye bir şey var ucuna kanatlarına yapıldımı sağlam bir doktorda daha iyi olur. İçinizi ferah tutun

Kizlar benim su an cok cok hafif kalkiklik var.ama asil sorunum eski burnuma gore boyu kisa duruyor.zamanla sislikler indikce burun asagi inip biraz daha uzun durma ihtimali var mi?yoksa sislikler inice daha mi kisa durur?yuzumu cok yadirgiyorum alisamadim bi turlu..

Kizlar benim su an cok cok hafif kalkiklik var.ama asil sorunum eski burnuma gore boyu kisa duruyor.zamanla sislikler indikce burun asagi inip biraz daha uzun durma ihtimali var mi?yoksa sislikler inice daha mi kisa durur?yuzumu cok yadirgiyorum alisamadim bi turlu..

Burun ve dudak arası açıldığından küçük geliyordur. Dediği gibi şuan yadırgıyorsun senelerce aynada gördüğünle birden farklı gördüğün halin sonuçta alışacaksın ve iyi ki diyeceksin :)

Burun ve dudak arası açıldığından küçük geliyordur. Dediği gibi şuan yadırgıyorsun senelerce aynada gördüğünle birden farklı gördüğün halin sonuçta alışacaksın ve iyi ki diyeceksin :)

Boyunda uzama olmaz diyorsunuz yani..neyse daha da kisa durmasin da zamanla bu haline alismaya calismaktan baska care yok..

Merhaba, geçmiş olsun, umarım istediğiniz gibi olur sonuç şişlikler inince, fotoğraf atarsanız özelden ben de fikrimi belirtebilirim.

Sizin burnunuz ne kadar kalkik? Yenimi oldunuz ameliyat? Foto gonderirmisiniz ozelden bende gonderebilirim nisanlimin burun resmini

Merhaba benim ameliyatımın 20. günü. Atel varken hiç kalkık değildi. Atel çıktığındada çok güzeldi. Bandajlardan çıktıktan sonra burun ucum kalktı. Daha alışamadım bende yadırgıyorum. Doktor ödemli ve düşecek dedi. Doktorumun asistanı da düşeceğini söylüyor o da benim doktora ameliyat olmuş. Benimle birlikte ameliyat olan arkadaşımında atel varken çok kalkıktı şuan hiç kalkık değil o da 20.gününde. Açıkçası benim doktorum burun ucumu ellemeyecekti. Kalkıklığı için iyi demişlerdi eski burnumun ama doktorum ameliyat sırasında çok ufak kaldırmış.

Merhaba burnunuzun son durumu nedir bende ayni seyi yasiyorum

Back