aynısını bizde yaşadık şikayette ettim tınlayan olmadı inanın.sadece kandırmaca 30 dk kuralı.o gundur bugundurde dominostan sipariş vermiyoruz.
canım yaaa bişi sorucam sen bana göre tecrubelisin canımm pizza cekiyor yesem bebeğe zararı olur mu :44: sucuk filanda istiyorum ama
şikayet etmekle iyi yapmışsın canım
aynısını bizde yaşadık şikayette ettim tınlayan olmadı inanın.sadece kandırmaca 30 dk kuralı.o gundur bugundurde dominostan sipariş vermiyoruz.
canım yaaa bişi sorucam sen bana göre tecrubelisin canımm pizza cekiyor yesem bebeğe zararı olur mu :44: sucuk filanda istiyorum ama
Hoş ettim etmesine ama bakalım tınlamazlar bile.Dün de eşim müşteri hizmetlerini arayıp içini döktü..
Aynen bizde öyle,bundan sonra kesinlikle dominos tan sipariş vermeyeceğiz..
Canım salam,sucuk,sosis harici yiyebilirsin.
mesela,Türk üsulü olanlar var içinde küçük kuşbaşı,kıyma falan var onları yemen daha iyi olur,ya da mecburen vejetaryen yemelisin..
ye canım nie yemiosn pişmiş sucuk hiç bir zararı olmaz.önemli olan çiğ yememek.düzenli içmediğin sürece yani hergun içmediğin sürece kola kahve çay da içebilirsin demişti doktorum.
valla bende şikayet etmiştim...
konu bu değildi kendim almaya gitmiştim...
neyse sonuç olarak tınlayan olmadı...
şikayet ettiğimle kaldım...
kızlar şikayet var.com da sanırım yazdıgınızda firmalar itibarları sarsılmasın dıye hızlıca dönüş yapıyorlarmıs deneyin istersenizzz
belkide bırakın 1 pizzayı 10 koli gönderirlerrrr ooff olsada yeseekkkkk
Dur bi de oraya şikayet edeyim,sağol canım hatırlattığın için
ya lanet olsun bi de lezzetli ki pizzaları,artık diğer markaları takip edicez napalım...
Dur bi de oraya şikayet edeyim,sağol canım hatırlattığın için
ya lanet olsun bi de lezzetli ki pizzaları,artık diğer markaları takip edicez napalım...
Bizde sürekli dominostan söylüyoruz bikaç kez geç kaldı ama sitesini okursanız oradada yazıyor kötü hava koşulları yok işte karşık adresler filan falan yani bi sürü bahaneleri var geç kalsada parayı almak için gerçi hoş 1 saattede gelse benim eşim öder gene bişey demez ama geçen gün pizzamız 15 dk da geldi bi açtık baktık pizzayı kesmemişler ve baharatos filanda koymamışlar eşim hemen aradı özür dileyip yenisini 15 dk sonra gönderdiler , eskilerinide almadılar eşim napıcaz bunları dedi, kapıcıya filan verin dediler , hatta sonrasında arayıp tekrar memnun kalıp kalmadığımızı bile sordular bence sizin şubede bi sorun olabilir , malesef herkeste o müşteri memnuniyeti zihniyeti olmayabiliyor
kızlar sizi napim ben hııııcanım zaten pizza cekıyordu iyiceeee cektiii durduramıyorummm kendimi kucuk ilçede yasıyorum burada domınos pizza hut ta yok offf napıcam beeennn
Bizde sürekli dominostan söylüyoruz bikaç kez geç kaldı ama sitesini okursanız oradada yazıyor kötü hava koşulları yok işte karşık adresler filan falan yani bi sürü bahaneleri var geç kalsada parayı almak için gerçi hoş 1 saattede gelse benim eşim öder gene bişey demez ama geçen gün pizzamız 15 dk da geldi bi açtık baktık pizzayı kesmemişler ve baharatos filanda koymamışlar eşim hemen aradı özür dileyip yenisini 15 dk sonra gönderdiler , eskilerinide almadılar eşim napıcaz bunları dedi, kapıcıya filan verin dediler , hatta sonrasında arayıp tekrar memnun kalıp kalmadığımızı bile sordular bence sizin şubede bi sorun olabilir , malesef herkeste o müşteri memnuniyeti zihniyeti olmayabiliyor
Aynı Şekilde..
İstediğimiz Değil de Başka Pizza Geldi..
15 Dk. İçerisinde Yenisini Yolladılar ve Eskisini Almadılar..
Şubeden Aradılar Kaç Kere Özür Dilediler..
Memnuniyetimizi Sordular..
Kesinlikle Şube Sıkıntılı..
kızlar sizi napim ben hııııcanım zaten pizza cekıyordu iyiceeee cektiii durduramıyorummm kendimi kucuk ilçede yasıyorum burada domınos pizza hut ta yok offf napıcam beeennn