Domino's Pizza Rezaleti!!!

niltt

N & G... 24.05.09
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
6.833
86
42
Merhaba arkadaşlar;

Dün canım pizza çekti(hamileyim ve vejeteryan pizza alayım dedim).Nette üyeliğim var,eşimle birlikte söyledik.Ama 30dk.kuralını resmen ihlal ettiler.50 dk.da geldi pizzalarımız daha önce de arada sipariş vermişliğimiz vardır.

Biliyorsunuz 30 dk.yı geçince bedava diye bas bas bağırıyorlar,nette "teslim edildi" yazmadan gelirdi önceden ama bu sefer o yazıdan 20 dk.sonra geldi...

Kurye ben bilmem şubeyi arayayım onlarla konuşun dedi.Aradı eşime verdi tel.i ve şubedeki adamı dediğine bakın:"ya paranızı ödeyin ya da pizzaları geri verin"

Canım çektiği için eşim geri vermek istemedi yoksa gerçekten çok istedim"al pizzanı git"demeyi..

Şikayet ettim bende aldığımız şubeyi...Çok sinir bozucu bi durum oldu gerçekten..Onun parasında değiliz ama sözlerinde durmamaları bizi çok şaşırttı gerçekten...

aynısını bizde yaşadık şikayette ettim tınlayan olmadı inanın.sadece kandırmaca 30 dk kuralı.o gundur bugundurde dominostan sipariş vermiyoruz.

aynısını bizde yaşadık şikayette ettim tınlayan olmadı inanın.sadece kandırmaca 30 dk kuralı.o gundur bugundurde dominostan sipariş vermiyoruz.

canım yaaa bişi sorucam sen bana göre tecrubelisin canımm pizza cekiyor yesem bebeğe zararı olur mu :44: sucuk filanda istiyorum ama

canım yaaa bişi sorucam sen bana göre tecrubelisin canımm pizza cekiyor yesem bebeğe zararı olur mu :44: sucuk filanda istiyorum ama

ye canım nie yemiosn pişmiş sucuk hiç bir zararı olmaz.önemli olan çiğ yememek.düzenli içmediğin sürece yani hergun içmediğin sürece kola kahve çay da içebilirsin demişti doktorum.

Son düzenleme:
şikayet etmekle iyi yapmışsın canım

Hoş ettim etmesine ama bakalım tınlamazlar bile.Dün de eşim müşteri hizmetlerini arayıp içini döktü..

Aynen bizde öyle,bundan sonra kesinlikle dominos tan sipariş vermeyeceğiz..

Canım salam,sucuk,sosis harici yiyebilirsin.
mesela,Türk üsulü olanlar var içinde küçük kuşbaşı,kıyma falan var onları yemen daha iyi olur,ya da mecburen vejetaryen yemelisin..

Son düzenleme:

kızlar vala ben yedim doktorum bşi olmaz pişmiş yiyince dedi.anamm tırstım şimdi yemesemiydim:)

ye canım nie yemiosn pişmiş sucuk hiç bir zararı olmaz.önemli olan çiğ yememek.düzenli içmediğin sürece yani hergun içmediğin sürece kola kahve çay da içebilirsin demişti doktorum.

Ya bende sucuklu yumurta yemek istiyorum bazen iyi pişmiş bi şekilde ama korkuyorum yine de yaa..O kadar beynimize işlediler ki şarküteri ürünlerinden uzak durun diye..Kafam karışık o konuda..:44:

valla bende şikayet etmiştim...
konu bu değildi kendim almaya gitmiştim...
neyse sonuç olarak tınlayan olmadı...
şikayet ettiğimle kaldım...

kızlar şikayet var.com da sanırım yazdıgınızda firmalar itibarları sarsılmasın dıye hızlıca dönüş yapıyorlarmıs deneyin istersenizzz

belkide bırakın 1 pizzayı 10 koli gönderirlerrrr ooff olsada yeseekkkkk

valla bende şikayet etmiştim...
konu bu değildi kendim almaya gitmiştim...
neyse sonuç olarak tınlayan olmadı...
şikayet ettiğimle kaldım...

Aynen öyle bir de müşteri memnuniyetinden bahsederler..
Yine de kendi bildiklerini okuyorlar..

Dur bi de oraya şikayet edeyim,sağol canım hatırlattığın için
ya lanet olsun bi de lezzetli ki pizzaları,artık diğer markaları takip edicez napalım...

ya lanet olsun bi de lezzetli ki pizzaları,artık diğer markaları takip edicez napalım...

kızlar sizi napim ben hıııı canım zaten pizza cekıyordu iyiceeee cektiii durduramıyorummm kendimi kucuk ilçede yasıyorum burada domınos pizza hut ta yok offf napıcam beeennn

Bizde sürekli dominostan söylüyoruz bikaç kez geç kaldı ama sitesini okursanız oradada yazıyor kötü hava koşulları yok işte karşık adresler filan falan yani bi sürü bahaneleri var geç kalsada parayı almak için gerçi hoş 1 saattede gelse benim eşim öder gene bişey demez ama geçen gün pizzamız 15 dk da geldi bi açtık baktık pizzayı kesmemişler ve baharatos filanda koymamışlar eşim hemen aradı özür dileyip yenisini 15 dk sonra gönderdiler , eskilerinide almadılar eşim napıcaz bunları dedi, kapıcıya filan verin dediler , hatta sonrasında arayıp tekrar memnun kalıp kalmadığımızı bile sordular bence sizin şubede bi sorun olabilir , malesef herkeste o müşteri memnuniyeti zihniyeti olmayabiliyor

Aynı Şekilde..
İstediğimiz Değil de Başka Pizza Geldi..
15 Dk. İçerisinde Yenisini Yolladılar ve Eskisini Almadılar..
Şubeden Aradılar Kaç Kere Özür Dilediler..
Memnuniyetimizi Sordular..

Kesinlikle Şube Sıkıntılı..

kızlar sizi napim ben hıııı canım zaten pizza cekıyordu iyiceeee cektiii durduramıyorummm kendimi kucuk ilçede yasıyorum burada domınos pizza hut ta yok offf napıcam beeennn

ay kıyamam canım yaa,bak kötü oldum şimdi,yaşlı ninelerimiz der ki eğer aşerdiğin şeyi yiyemiyorsan avucunu yala biraz komik ama çocukta leke falan çıkmasın diyeymiş öyle derler...

İşte dediğim gibi bize gönderen şubenin müdürü ukala bişeydi,müşteri memnuniyetinden bi haber.
Ama kurye de söyledi,abi ben 5 dk da geldim,havada bi sorun yoktu diye..sadece hafif bi yağmur çiseliyordu ama karda kışta söylemişliğimiz var yani..

Yoksa çok lezzetli diğer pizzacılara göre,ama işte sinir olduk bi kere,parasında da değiliz.
Bütün kurallarını okuyarak hareket ederiz zaten..

Dediğin gibi şubede sorun var zaten.Ukala ukala geri verin pizzayı denir mi yaa..

en büyük avm veya oda yoksa artık en büyük markete git canım pınarın hazır pizzası var güzel fena değil oda ince hamurlu ondan alabilirsin

Benim nişanlım ve arkadaşları çok söylüyorlar dominostan ve geç kaldığında bedava verdiği zamanlar da olmuş.
Sanırım şubeden şubeye farklılık gösteriyo.

Evime yakın ve de pizzalarını çok beğeniyorum diye Domino's pizzadan söylüyordum fakat bu eve taşındıktan sonra kapıya bırakılan bir broşürün üzerindeki numarayı pizza siparişi verim diye aradım..fakat dediler ki siz ''X Şubesine bağlısınız,biz bakmıyoruz''.X Şubesi'ni aradım ''Siz Y Şubesi'ne bağlısınız biz bakmıyoruz''.Gene ilk aradığım Şubeyi aradım ''Biz oraya bakamıyoruz'' dediler.''Kapıya broşür koyuyorsunuz,üzerinde de sizin numara yazıyor.bir de bana biz bakamıyoruz diyorsunuz beni başka şubelere yönlendiriyorsunuz ..bu nasıl iştir ''dedim.Sipariş geldi ama 1.5 saat sonra.Arayıp şikayet ettim.''Her muhit 30 dakika kapsamında değil,sizin bölgeye 30 dakikada getirme zorunluluğumuz yok.'' dediler ''ama bir daha sipariş verdiğinizde ikramımız(!) olsun'' dediler.Bu Domino'sla yaşadığım ilk sorundu..
Bir gün bir arkadaşımla gece 1:30'da sipariş verelim dedik.'Sipariş hattı kapandı' dediler oysa ki gece 2ye kadar sipariş almaları lazım ve şikayette bulundum bu 2. sorundu.Şikayetim üzerine beni başka bir şubeye yönlendirdiler.Diğer şubeye sipariş verdik ve bankamatikle ödeyeceğimizi söyledik fakat 'post makinalarının 1 tane olduğunu ve olan cihazın da bozuk olduğunu' söylediler(nasıl oluyorsa koskoca domino's şubesinin tek post makinası varmışşş) Bu 3. sorundu
Gelelim 4. soruna...başka bir gün akşam üzeri 4 gibi sipariş verdik ve hava güzeldi.Yağmur dineli 1saat olmuştu..Sipariş verdik aradan 1 saat geçti bizim sipariş ortada yok..Aradık 'Kötü hava şartları ' dediler.'Yahu ben sizi aradığımda kötü hava şartı yoktu.zaten yürüsem 10 dakika uzaklıktasınız.Şu anda da kötü hava şartı yok.nasıl oluyor bu iş ' dedim.;'Bekleyin gelir' dediler.Aradan 30 dakika daha geçti hava yağmaya başladı,sinirli biçimde aradık 'şimdi yola çıktı ama hava yağmurlu birazdan orada olur dediler fakat aradan bir 30 dakika daha geçti ve pizza hala gelmedi.Anlamadığım zaten bana çok yakın bir mesafedeler,hava yağsa bile trafiğe takılacak güzergah yok.Resmen savsaklıyorlar.O nedenle bir zamanlar her hafta sipariş verdiğim Domino'su en az 6 aydır aramıyorum bile..Şikayet etsen de sonuç vermiyor.Paramla rezil olacak değilim..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…