Domino's Pizza Rezaleti!!!

Benim nişanlım ve arkadaşları çok söylüyorlar dominostan ve geç kaldığında bedava verdiği zamanlar da olmuş.
Sanırım şubeden şubeye farklılık gösteriyo.

İşte farklılık gösteriyor ama bunlar işe ilk başladığında müşteri memnuniyeti eğitimi veriliyor demek ki herkes kafasına göre takılıyor maalesef

Al işte ne kadar
sinir bozucu bir durum.Gerçekten dediğiniz gibi paramızla rezil oluyoruz.Zaten bizde karar aldık bundan sonra dominostan yemek yok..
Gönderdikleri şubeye de yolum düştüğünde gidip bi çatayım diyorum o"ya parayı verin ya da pizzaları"diyen herife..
sırf içimi rahatlatmak için..

İşin komiği de ''30 dakikada gelmezse pizzanız bizden'' geyiği var ya,onun masrafını şirket değil pizza getiren eleman karşılıyormuş.Duyunca Şok oldum ne kadar doğru bilemem ama daha önce pizza gecikmeli gelmişti.Biz de ''aaa 20 dakika geciktiniz pizza sizden dimi '' demiştik,(pizza getiren çocuk da yıllardır bize sipariş getirdiği için tanıdık oldu)''Pizza bizden olsun da o pizza parası bizim maaşımızdan kesiliyor.'' dedi..''Sizle ne ilgisi var ki siz getiren tarafsınız,zamanında çıkmazsa nasıl yetiştireceksiniz ''dedik.Çocuk da ''Biz zamanında çıkartıyoruz,zamanında yetiştirip yetiştirmemek senin sorunun'' diyorlar ''sıkıntı oluyor''demişti.

kızlar bu dominos un merkez şubesi yok mu ki oraya dogrudan telefon acsanız onlar daha duyarlı olurlar kanımca :44:

Bak işte,nasıl sömürüyorlar çalışanlarını da..
Bize getiren çocuk ta "yollarda sorun yoktu 5dk.da geldim"dedi ama biz haksız çıktık 20 dk.lık gecikmeye nedense...

kızlar bu dominos un merkez şubesi yok mu ki oraya dogrudan telefon acsanız onlar daha duyarlı olurlar kanımca :44:

444 33 22 çağrı merkezleri zaten ama arasan ne yazar ki,kimse umurlarında değil...

aynı şey benimde başıma geldi ben kuryeye kesinlikle para ödemem dedim 40 dak olmuştu yağmur yok bişey yok gecikme sebebiniz dedim kuryede ses yok madem öle reklam yapmayın dedim adam bana ama bu pizzaların parasını benden kesicekler dedi beni ilgilendirmez dedim ve kapattım kapıyı
neyse 15 dak sonra aradım arkadaşınız gelsin parasını alsın pizzanın dedim yok dediler bir 15 dak sonra dominos müşteri hizmetlerinden aradılar gecikmeden dolayı özür dilediler bende gelin paranızı alın kimseden de kesmeyin dedim olur mu efendim o bizim sloganımız afiyet olsun felan dediler velasılı kelam böyle saçma bir olay geçti başımdan o gün bugün dominostan pizza söyleyemiyorum

30 dk da kapınızda sloganı cezbedici olduğu kadar. Motorlu kuryeler için büyük can riski taşıyor. 1 hafta önce eyüpte evimde asansör beklerken birden dominos motorlu kurye genç bir çocuk içeri girdi. 1 dk bekledi asansör gelmeyince 15 katı yetiştirmek adına koşarak merdivenleri çıktı. Kızlar lütfen birde bu açıdan düşünelim. Ben o gün ter içinde o çoçuğu gördüm ya içim gitti, çok üzüldüm.

bende cok cabuk geldigine sasırmıstım 15 dkikada kapıda bitti eleman demekki subeye gore degişiyor ama ben hırs yapıp ertesi gun subeye gidip cagırın buraya mudurunuzu derdim

3 kere geciktiler, 3 kere de ücretsiz yedik pizzayı. kuryeye özellikle o paranın kendinden çıkıp çıkmayacağını sorduk, hani geç kalan kurye, parayı ondan alırız gibi bir politika mı izliyorlar diye. ondan çıkmıyormuş. çok şaşırdım böyle bir duruma. öte yandan artık dominostan söylemiyoruz, kışın kaç kişi zehirlenmiş.

bu duruma şait olmuşsun ..olmayanlarsa hırs yapıp "beleş" yeme telaşında kimse düşünmüyor o insan ya altındaki motorla trfik çilesini cekip bide kata ulaşma cabası var.... firmanın sorumsuzlugu ve haksız rekabeti ...dominosu kınıyorum uygulamanın kaldırılması hakkında yazı yazmak lazım ...şikayet kutusuna

Ben olsam kalsın o zaman derdim,soğuk pizzayı neyapacaksa artık, bir dahada almazdım oradan!

Ben çok denedim ve her seferinde sonuç aldım. Burger King bozuk et gönderdi, hastalandık. Şikayet ettim, tınlamadılar. Yemek Sepeti'nden almıştık, olumsuz yorum bıraktık başkaları da hastalanmasın diye, yayınlamadılar.
Sonra şikayet var sitesine yazdım burgerden yönetici biri arayıp özür diledi ve sonraki siparişlerimizde indirim uygulanacağını söyledi. Domino's buz gibi pizza getirdi, Şirvan'ın dürümünden çamaşır ipi çıktı, bir banka olmayan borcumdan beni mağdur etti, Koçtaş'ın taktığı kapı üstüme devrildi. Hepsiyle uğraştım, olmadı, o siteye yazdım ve yemin ederim artık firma aramakla falan uğraşmıyorum, doğrudan siteye yazıyorum Özür dilemek için aradıklarında taleplerim oluyor. Sonraki pizzayı bedavaya göndertiyorum falan Herkes işini özenli yapsın, başkalarını mağdur etmesin. Ben nasıl sorumlu çalışıyorsam herkes öyle olsun

Canım önce şikayetvar.com a şikayet et ondan sonra dominos genel müdürlüğüne bildir.Çünkü geç kalan pizzaların bir miktarı şube müdüründen kesiliyor.Geç kalmasının sebebide az kurye çalıştırdığındandır.Çok çalıştırsa maaşı azalacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…