Camasir suyu sinen malzemeleri atman lazim onlari kurtaramazsin fakat dolaptaki kokudan kurtulabilirsin. Vanilyali su ile dolabi guzelce sil hicbir koku kalmaz. Kek icine koydugumuz vanilyalardan. ( koku sinen malzemeleri balkonda serin yerde bi beklet bakalim belki kokusu cikabilir bir ihtimalLütfen konum taşınmasın. Moralim inanılmaz bozuk. Bilgiye ihtiyacım var.
Buzdolabımin icini domestos spreyle temizledim iyice duruladım. Bütün malzemelerimi yerleştirdim. Tereyağı , iceberg domates peynir vb... Bi de ağzı açık bir kabin içinde yaklaşık bir kiloluk kuruyemiş vardı. aceleyle yerleştirdim kapattım kapisini. Ertesi gün salata yaptim kendime. Bol limon zeytinyağı falan koymuştum. Peynirli falan. Garip bir tadı vardı. Ama güzeldi yedim. Ertesi gün mide bulantısı ve basdonmesinden Anladim zehirlenmisim . Neyse bol su yoğurt o günü atlattım. Eve gelir gelmez sirkeli suyla bir daha duruladım sildim. Icindekileri çıkardım.
Ama yine buzdolabının ici çamaşır suyu kokuyor. Ağzımdan gelen camasir suyu kokusunu saymıyorum bütün kuruyemişler kapalı kapta bulunan peynirler bile kokuyor
Karbonat döktüm her yerine yine aynı. Her şeyim çöp mü oldu. Çikolatalarım kahvelerim hep çamaşır suyu kokuyor.
lütfen bir şey söyleyin lütfen... Tereyağı olmuş 300 lira. Ben nasıl atayım çöpe. Kuruyemiş 250 lira verdim. Ekonomi ortada.
Meyveleri kabuklarını soyup yiyorum. Onlarda sorun yok peki ya diğerleri???
Çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?