kremayla hiç denemedım ben ya ama iyi fikir walla denemekta fayda war canımElıne emegıne saglık
Domates corbası manyagı olan bı evın mensubu olarak bende yapıyorum sık sık
Eger acelem varsa un yerıne krema koyuyorum
Oncelerı mutfakda acemıyken hep kremayla yapardım
Daha sonraları ununu az koyup kucuk bıde patates rendelıyerek yapmaya basladım
Taa kı ne zaman artık un kattıgım cormalarda topaklanma sorunum kalmadı
Artık sadece unla yapıyorum
Bak sımdı gece gece canımı ıstettın alıyorum resımdekı kaseyiiii
afıyet olsun canım .....ellerine sağlık canım
Çorba benim için bambaşka bişey yaz kış eksik etmem çok seviyorum çookk
Kokusu bana kadar geldi eminim çok lezzetli olmuştur cokacimcoook
kremayı cogu yemekte kullanırım ama bu corbada denemedım sizlerin deneyımlerınden yola cıkarak denemeye karar verdım emınımde cok guzel olur.....selam ben de yeni üyeyim. bu çorbayı hiç tutturamzdım ben de. ama artık ustasıyım. ben kremalı daha cok seviyorum. corba pişmeye yakın kremayı koyuyorum.
afıyet olsun canım inşallah begenmişsindir ....akşama ne yapayım derken offf valla allah razı olsunn bizim evde pek yapmadığım bi çorba inşallah lezzetli yaparımm teşekkürler canım
evet canım acil zamanlaarda ugraşsız olan bı corba ve cokda guzel...bende sık sık yaparım bu çorbayı çok lezzetli oluyorr
aaa neden kı canım bunu dene sen bakalım nasıl olucak emınımkı guzel yaparsın canım bı kac kez kotu yapmadan olmaz zaten tam mutfak kadını oyle oyle ınsan alısıyor canımofff offff çok güzel görünüyor hiç becer emem bu çorbayı :kedi: eline sağlık
afıyet olsun.....Ellerine sağlık...
mm nefis bayılırım
yok canım naptın sen ya krem şanti değil kucukl meyvasuyu kutularında 200 ml lik krema çiğ krema yazıyor üzerinde marketlerde ondan kullanılıyor yemeklere canım dene melisin bence ......krema derken krem şantiden bahsetmiyorsunuz değil mi ne deyip satılıyo marketlere ben henüz mutfak hayatına atıldım da cahilim ayıplmayınnn:ecrin_bebek:
ben bu çorbaya biraz süt ekliyorum çoçuklar için..... deneyin çok lezzettli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?