Ahahahahahahah çok tşk ederim :))))) bi arkadaşım var beni o kadar korkuttu kiAy dolunay, bize bişey olmaz inanma böyle şeylere.. doktorlar kurt adama dönüşmüyorsa ameliyat olmanda bir sakınca yok :) hadi memelerini büyüt ve aramıza katıl. Şimdiden hem geçmiş olsun, hem memelerin hayırlı olsun.
Kendine gelince yaz mutlakaSonundaaaaaa yarın ameliyat oluyorum :) çok heyecanlıyım
Böyle şeylere asla inanmadığım için çok komik geldi bana.Merhaba arkadaşlar , daha önce Retro dediler ameliyatımı 2. Kez erteledim şimdi de Koç dolunayı var Cuma günü ameliyat olmayın diyorlar , kafayı yiycem artık bunlara inanmalı mıyım gerçekten? Bu durumu anlaşılır biner şekilde anlatabilecek bir arkadaş var mı ? Hem fiyatlar da uçacak hem dr artık dr gün vermeyecek (((((
Bana da saçma geldi. Başlığı okurken dedim ki Dolunay inşallah bir doktorun soyadı falandır ahsjahjsjaBöyle şeylere asla inanmadığım için çok komik geldi bana.
Yakın çevremde artık böyle insanlar bulundurmayacağım , psikolojimi bozdularBana da saçma geldi. Başlığı okurken dedim ki Dolunay inşallah bir doktorun soyadı falandır ahsjahjsja
Bakalım Dolunay mı büyük ben miBöyle şeylere asla inanmadığım için çok komik geldi bana.
Tabi ki :)Kendine gelince yaz mutlaka
Boşverin dolunayı falan. Allah sağlıklı ve mutlu bir şekilde çıkarsın sizi o ameliyattan inşallah.Bakalım Dolunay mı büyük ben miameliyat yarın valla bana da saçma geldi ama buna İnan arkadaşlarım olunca bi an paniğe kapıldım
Siz de yaptırın :) çok tşk ederimBoşverin dolunayı falan. Allah sağlıklı ve mutlu bir şekilde çıkarsın sizi o ameliyattan inşallah.
Bu arada Benimkileri büyüteçle buluyor eşim
Ben o kadar heveslide cesaretlide değilim açıkçasıSiz de yaptırın :) çok tşk ederim