Dolunayda meme büyütme ameliyatı olur mu ??? Acillll

Merhaba kızzzzlllarrr :) ameliyatım çok güzel geçti Ağrım o kadar az ki 2 kez ayağa kalktım yürüyüş yapıyorum :) hiç abartılacak bir şey değil ama ağrı duyarlılığınız da önemli tabi , yalnız bana 375 cc takıldı küçük mü acaba diyorum yA da baskıdan mı böyle bilemedim

Eklentiler

• 09BC5951-246C-4A96-AE4E-939295E5761C.webp
    09BC5951-246C-4A96-AE4E-939295E5761C.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kızzzzlllarrr :) ameliyatım çok güzel geçti Ağrım o kadar az ki 2 kez ayağa kalktım yürüyüş yapıyorum :) hiç abartılacak bir şey değil ama ağrı duyarlılığınız da önemli tabi , yalnız bana 375 cc takıldı küçük mü acaba diyorum yA da baskıdan mı böyle bilemedim
375 küçük değildir kas altı mı oldun? Gelmiş geçmiş olsun 🌸 bak atlattın bile ne güzel

Merhaba kızzzzlllarrr :) ameliyatım çok güzel geçti Ağrım o kadar az ki 2 kez ayağa kalktım yürüyüş yapıyorum :) hiç abartılacak bir şey değil ama ağrı duyarlılığınız da önemli tabi , yalnız bana 375 cc takıldı küçük mü acaba diyorum yA da baskıdan mı böyle bilemeoldu

Oldu dabitti maşallah 🙂375 CC çok iyi bir rakam kas altı mı?

IMG_20211022_221102.webp

Benim de bildiğim,duyduğum Venüs'un cuma gününün gezegeni olduğu, her türlü bakım boya cila o gün yapılması gerektiği :p

Ameliyatımın 6,günü ve sol memem daha şiş , ikisi farklı duruyor :( normal mi bu durum ?

Geçmiş olsun, ağrı duyarlılığı ne demek? Acı eşiği gibi bir şey mi ?

İlk defa mı duydunuz :) sanırım yöresel kullanılan bir terim :)
Evet , olabilir :) bu arada nts de (doğum sancısını takip için) sağlık çalışanı bana acı esigimi sormuştu :olamaz:ondan bu hareketi yapıyorum aslında. Ben de daha önce büyük acı çekmediğim için bilmediğimi ifade ettim

Back
X