Dolunayda meme büyütme ameliyatı olur mu ??? Acillll

Merhaba kızzzzlllarrr :) ameliyatım çok güzel geçti Ağrım o kadar az ki 2 kez ayağa kalktım yürüyüş yapıyorum :) hiç abartılacak bir şey değil ama ağrı duyarlılığınız da önemli tabi , yalnız bana 375 cc takıldı küçük mü acaba diyorum yA da baskıdan mı böyle bilemedim

Eklentiler

• 09BC5951-246C-4A96-AE4E-939295E5761C.jpeg
    09BC5951-246C-4A96-AE4E-939295E5761C.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba kızzzzlllarrr :) ameliyatım çok güzel geçti Ağrım o kadar az ki 2 kez ayağa kalktım yürüyüş yapıyorum :) hiç abartılacak bir şey değil ama ağrı duyarlılığınız da önemli tabi , yalnız bana 375 cc takıldı küçük mü acaba diyorum yA da baskıdan mı böyle bilemedim
375 küçük değildir kas altı mı oldun? Gelmiş geçmiş olsun 🌸 bak atlattın bile ne güzel

Merhaba kızzzzlllarrr :) ameliyatım çok güzel geçti Ağrım o kadar az ki 2 kez ayağa kalktım yürüyüş yapıyorum :) hiç abartılacak bir şey değil ama ağrı duyarlılığınız da önemli tabi , yalnız bana 375 cc takıldı küçük mü acaba diyorum yA da baskıdan mı böyle bilemeoldu

Oldu dabitti maşallah 🙂375 CC çok iyi bir rakam kas altı mı?

IMG_20211022_221102.jpg

Benim de bildiğim,duyduğum Venüs'un cuma gününün gezegeni olduğu, her türlü bakım boya cila o gün yapılması gerektiği :p

Ameliyatımın 6,günü ve sol memem daha şiş , ikisi farklı duruyor :KK43: normal mi bu durum ?

:) beklemek çok kötü işte bu durumda çok merak ediyorum
Bu bitse başka bir şey için bekliyor insan bak brnim 2.5 ay oldu hala tam yumuşama ne zaman olacak cebe ne zaman inecek diye beklemedeyim,1 seneye kadar herkes sıra ile birşeyleri bekliyor 🙄🙂

Geçmiş olsun, ağrı duyarlılığı ne demek? Acı eşiği gibi bir şey mi ?

İlk defa mı duydunuz :) sanırım yöresel kullanılan bir terim :)
Evet , olabilir :) bu arada nts de (doğum sancısını takip için) sağlık çalışanı bana acı esigimi sormuştu :olamaz:ondan bu hareketi yapıyorum aslında. Ben de daha önce büyük acı çekmediğim için bilmediğimi ifade ettim

X