bende deneyim bari canımben pek sanmıyorum . fakat biz kızlarla kırmızı kantaron yağını deneyeceğiz sende yap istersen. o olmazsa farklı alternatifler kullanacağız . sende yap istersen bizimle, sonuçları paylaşırız
bende deneyim bari canım
ağda yaptıktan sonra bir kere mi sürüyoruz nasıl kullanıyoruz
Ben dün yüzümün almam gereken kısmını bitirdikten sonra kantaron yağını sürdüm.
Bari bugün de süreyim. Tek seferde mi sürülüyor bilmiyorum ama kantaron sonuçta, zarar gelmez bu yağdan bence.
canım çok soru sordum ama bu yağı genital bölgeyede kullanabiliyor muyuz?ağdadan sonra 3 gün boyunca süreceğiz sadece
canım çok soru sordum ama bu yağı genital bölgeyede kullanabiliyor muyuz?
Mart ayı dolunay gününü ne zaman açıklayacaksınız..bende kuaförden randevu alıcam şimdiden o tarih için..dolu oluyo sonra o güne denk getiremiyorum..rica etsem mart ayını açıklayabilir misinz
Mart ayı dolunay gününü ne zaman açıklayacaksınız..bende kuaförden randevu alıcam şimdiden o tarih için..dolu oluyo sonra o güne denk getiremiyorum..rica etsem mart ayını açıklayabilir misinz
canım bir şey sorucam 25 şubat pazartesi gününe denk geliyor. Ama benim en geç pazar günü almam lazım yine de etki görebilir miyim?
kızlar epilasyona son 5 gün. Tüylerin kırılmaması için şimdiden nemlendirmeye başlayın
Nasıl yani?
Tüyler nemli olmadığında ağda esnasında kırılıyor mu? Ya da makineyle alırken?
Hmm... Bilmiyordum bunu. Dikkat edeyim o zaman.