hmm büyüyen fazdamıymışızsen küçülen ay dedin de yukarda
amaannnn anlyamıyorum ben bunları yaf
Ben yüzüm için ne yazık ki 25ini bekleyemeyeceğim.
Çünkü görüntüsü beni rahatsız ediyor.
Okula gideceğim için Pazar günü alırım tüylerimi artık.
Kantaron yağı da kullanacağım. Tabi önce bepanthen krem süreceğim sivilce çıkmaması için.
Ondan sonra, biraz bekleyip kantaron yağını uygularım. :44:
yüzüne apda yaparsan sivilce çıkar. ip kullan derim. benim eskiden yeni ergenliğe girmiş gibi çıkardı, ipe geçtim artık sivilce çıkmıyor hem daha sağlıklı
Bepanthen sürüyorum ya o yüzden zaten canım.
O zaman bir tane bile sivilce çıkarmıyor.
Kuaförler öyle yapar. Onlardan öğrenmiştim ben de.
İp sakal gibi çıkardı tüylerimi. Bir kez denemiştim.
Hem kendim de yapamam ipi. Başkasına da yaptırasım gelmiyor.
En iyisi ağda benim için.
aboow ipp.....
mesela bende senede en fazla 3 defa yüzümü aldırırım ağdayla sonrasında hafif iple alıyolar ve ağdayala geçilen yere bile ip geçince çok acıtıyor....
ya bide bişey sorucam ben geçen ayın 7 sinde kollarımı ağdayla aldım ama fark ettim ki çıkmaya başladılar bile... 1 hafta içinde bu normal mi?
yoksa kıl kökünü falan mı kırıyorum alırken...çok erken değil mi yha
pardon pardon şubat 7 de almıştım .....ocak 7 den bahsediyosan epilasyon tarihi değildi. onun etkisi olabilir. fakat küçülen ay fazı olduğu için o kadar da erken çıkmaması lazımdı. şubat 7 den bahsediyorsan tam epilasyon zamanıydı.erken çıkmasının sebepleri :
- hormonal olabilir. ya hormon dengesinde bi sıkıntı vardır ya da adete yakın almışsındır.
- kırılmıştır alırken ki çoğu zaman bu nedenden dolayı hemen uzarlar. yoksa 1 hafta içinde hemen uzamaları hormonaldir.
bende uzun zamandır tüy dökücü krem kullanıyordum tekrar ağdaya döndüm ve 2 gün önce yaptım
keşke bu topiği daha önce görseydim bende bu tarihlere göre yapardım
gerçekten işe yarıyor mu arkadaşlar
düğünüme 4 ay kaldı tüylerimden kurtulmak istiyorum
pardon pardon şubat 7 de almıştım .....
adete yakın değil 21 de gelicek.....hormonal de olabilir evet yada kırmışımdır ikinci defa aldım çünkü kolumu....deneyimsizlikten olabilir....
kesinlikle takip edeceğim canımkesinlikle işe yarıyor canım. her ay tarihleri vereceğim ben. şifa bulursun inşallah bizim gibi. aramıza hoşgeldin
ayın 25 inde tekrar almamız gerekiyor ama benimkiler hala çıkmadı:)
ben h.otu yagı kullanıyorum bide o da etkili ama tam bitmeden bırakmayın sakın.
kesinlikle takip edeceğim canım
kurtulmak istiyorum artık
arkadaşlar acaba bu hamam otu yağı fayda ediyor mu
kullanmalı mıyım :44:
önceden ağda kullanıyordum sonra ağda yapmak zor geldi ve krem kullanmaya başladım o da epey arttırdı ve dağıldı tüyler
tekrar ağdaya döndüm çok zor oldu ama uğraştım
düğünüme 4 ay var biraz olsun azalsın istiyorum