ne güzel görümce imiş o öyle :)
ama canım hep sevin birbirinizi, nazar değmesin
artık görümceye her gidişinde fön çekmek farz oldu sana
işi ticarete dökmeyi düşünüyorum , onun saçına para karşılığı fön çekeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel görümce imiş o öyle :)
ama canım hep sevin birbirinizi, nazar değmesin
artık görümceye her gidişinde fön çekmek farz oldu sana
kesinlikle insan daha hassaslaşıyor, kaşlarımı bile aldırırken zor dayanıyorum ama genital bölge için emla krem kullanıyorum oldukça da etkili. dolunayın acıyı azalttığını bilmiyordum inşallah işe yarar
bu arada yarın düzenim var, bir sürü bişiler alıcaaam bu sabah görümcemin evine kahvaltıya gittim çok güzel geçti, beni çok seviyorlar bende onları tabi görümcem benim uuupuzun saçlarımı 1-2 gün önce görümüştü ve bana fön makinesi almış hedaaaaye
hayır hemoroidden ameliyat olmadım,safra kesem alındı.. safra kesesi ameliyatından sonra hemoroid sıkıntım arttı,ağda da tuzu biberi olmuştu,napıcam hiç bilemiyorum,canım da çok tatlı :/ lazerde de ağda gibi acı oluyor mu,bende lazer düşünüyorum esasen.
merhabalar akrepcik..rica etsem mayıs ayı epilasyon tarihlerini açıklar mısın?malum kuaförden randevu ancak alabiliyoruz..kalabalık oluyo
bugün düzene gittim pazar günü sözüm için bir lacivert abiye, lacivert platform ayakkabı, takım elbise, 2 şık badi, 1 pardesü, 1 takım çamaşır, 1 çanta, 1 tüllü ev terliği, 1 şal, 1 eşarp, 1 broş, 3 bone aldım ( tabi bu küçük düzen )
1 çift küpe, 2 bilezik, 1 tek taş, 1 alyans, 1 5taş yüzük, 1 saat aldık. ( tabi bu da küçük düzen )
Düzen ne ki:26:
gelini alışverişe çıkarırlar ya hani , biz ona düzen diyoruz
:) ne güzel. Bende dolunayın çok faydasını gördüm. Hep anneme derdim " ben evlenmeyeceğim, kocam beni boşar " . Fakat AYCANGÜL sayesinde tüylerim (nazik oldu biraz ) azaldı ve bazı yerler bitti nerdeyse.
konuna hemen abone oldum ınsallah faydasını görurum:)
sadece bu zamanı takıp ederek mı bu sonuca ulastınız baska bırsey kullandınız mı bır de ne kadar surede azalma oldu?
topiğin çok güzel bacım takibindeyim