senin açından baktığımda ise hayalinde başka melekler yarattığını, onlara başka isimler, başka soyadı , başka eğitim, meslek, adres bilgileri ve daha birçok farklı özellik yüklediğini ve her sayfada ayrı birini konuşturduğunu görüyorum uzun zamandır.
kesinlikle deniycem:)
evet kesinlikle bende deniycem insallah benim vucumdaki saclarimada yardimi olur,bak seni takipteyim muhatcim
yaşımın 16 olduğunu kim söyledi ? yaşım 22benim facede kolay saç şekilleri diye bir sayfam var, biliyosun. ve tarihleri aycangül yayınlamadan yayınlıyorum. tarihlerde veya yorum yazılarında çalıntı yoktur kesinlikle. Asıl sen burada faydalanmak isteyenleri şüpheye sokuyorsun. Ki böyle bir durum kesinlikle yok. Ben aycangül ile onun yazılarından alıntı yapmayacağım konusunda anlaştım. Onu rahatsız etmem ve etmiyorum kesinlikle. Herkes kendi yoluna derler ya öyle birşey işte Ben aycangüle hatta bazı konularda yardım etme sözü bile verdim, gerekirse bir sayfa bile açacağız. Ben bu işe aycangüle birşey olurda bizler sonra ne yaparız düşüncesiyle başladım. Ve bu yolda çok yol katettim. Tarihlerde falan sapma söz konusu olamaz. Sen benim işlerimle uğraşmak gibi bir huyundan vazgeç artık ! Face üzerinden böyle mesajlar, bu site üzerinden böyle mesajlar.. Ne oluyor ? Ben yardıma ihtiyacı olanlara yardım ediyorum. Bu çok güzel birşey aslında. Evet bildiğim her konuda insanlara yardımcı oluyorum ve bu utanılacak bir konu değil. !!! Tercih sizin isteyen orda isteyen burda kalır. Ortada çalıntı olmadığı sürece içim rahat, kimsenin hakkını gaspetmiyorum
derken ne dediğini anlayamadım. Tarih değiştirme diye belirttiğin durumu da anlayamadım . Tarihler hala duruyor. ben bildiğin MELEK ASLAN. MARKETİMİZDE PATRONLUK ÜNVANIM VAR. ADRESİM BELLİ KAYSERİ. her sayfa derken acaba seni başkaları yanlış şeylere mi yöneltti anlayamadım :44: ben neysem o yum. senin bilgilerini alıpta yaymak gibi bir durumum söz konusu değil aycangül. Ben dersimi aldım, lütfen beni yanlış anlama, senin bilgilerini kesinlikle ve kesinlikle gaspetmiyorum.yolun açık olsun aycangül, ben dediğim gibi çevreme yararlı olabilmek için herşeyi yapıyorum, bu yıllar öncesinde de böyleydi ki sadece bu konu üzerinden yayın yapsam belki haklısın diyeceğim fakat benim bilgi verdiğim tek konu bu değil. sayfamda da görmüşsündür, hamilelikten tut maskeler,tonikler, yemek tarifleri ,sivilceler vs. her konuda insanları bilgi sahibi etmeye çalışıyorum. böyle bir düşüncen açıkçası üzdü beni. Benim hakkımdaki düşüncelerini değiştirmeye çalışıyorum çünkü bu yazdıklarında tanıttığın bir MELEK değilim ben. Bunu sende biliyorsun,her türlü bunu savunurum çünkü ben benim ne olduğumu iyi bilen biriyim. dediğim gibi hala yardım etme konusu olduğunda her türlü destekçinim bundan kesinlikle şüphe duymanı istemem. hani demiştin ya bazı insanlar dünyaya geliş amacını farkeder ve insanlara yardım eder, ben bu amacın bilincindeyim. Bu düşüncelerin beni çok üzdü bunu bil, her yayınımda kaynak gösteriyorum ama şuna emin ol ki ; eğer senden bilgi edinecek olursam seni de kaynak gösteririm fakat seni gaspetmedim, iznin olmadan da gaspetmem
evett eşimin gitmesini bekliyorum:)))
Bu akşam 20.55 te epilasyon başlıyor kızlar
bende de bacaklar ve özel bölge kaldı
göbek kol ne varsa hepsini aldım...
ha bu arada ilk defa ağda yapıyorum
yılların jiletçisiydim
İlgimi çekti bu konu. Bende yarın özel bölgemi ağda yapıcam, bakalım inşallah işe yarar..
7 şubat yani bugün mü yapıyım sence yarın saat sabah 10 gibi mi abla sence daha uygun olur ? .Bide arkadaşlık yollamışsın ama ben kabul edebilmeyi başarabldimmi bilmiyorum : ))
şunun şurasında 25 ine ne kaldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?