Dolunay epilasyonu

psikopat mısın sen , ben jilet kurbanıyım. küçükken yüzüme gözüme vurmuşum o yüzden çok tüylüyüm senin derdin en ki :KK9: şu an sadece bikini bölgesine jilet vuruyorum, hamam otu kullanıyodum, yumurtalıkları çürütyor diye duyunca bi daha sürmedim. cesaretim olursada ağdaya gideceğim :18:
bana zamanında kimse demedi ki jilet kötü yapar ..gürleştirir die.....öğrendiğimde de çok geçti...gözüm korktu ağda falan.göbeğimi dahi jiletle alıyordum....ama artık tak etti....bende çok kıllıyım bu yüzden de...10 yıldır jiletle alıyorum düşün halimi...

Son düzenleme:
bana zamanında kimse demedi ki jilet kötü yapar ..gürleştirir die.....öğrendiğimde de çok geçti...gözüm korktu ağda falan.göbeğimi dahi jiletle alıyordum....ama artık tak etti....bende çok kıllıyım bu yüzden de...10 yıldır jiletle alıyorum düşün halimi...

ay inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum:KK52: kız sen kaç yaşındasın :KK53:

benle aynısın ama yazık canım sana ya :KK43: bir daha sakın vurma iyi mi :KK20: bu yöntemi uyguladıkça tüylerin pamuk gibi olacak ve azalacak. bi aha sakın yapma:KK52: evlenipte çocuğum olursa ve bir de kız olursa ben onu küçük yaşlarda başlatacağım dolunay epilasyonuna:KK19:

Son düzenleme:
ya benim adetim düzensiz oluyo 10 gün gecikti bu ay halada gelmedi.. ben yarın uygulasam işe yaramaz mı ki?

ya benim adetim düzensiz oluyo 10 gün gecikti bu ay halada gelmedi.. ben yarın uygulasam işe yaramaz mı ki?

yapma sakın. yarın yaparsın kim bilir akşama olur adetin. sen bekle şubatın 25 inde yine epilasyon tarihi var , bende o tarihte yapacağım. o zaman kadar bekle derim:KK19:

ben de uyguluyorum bunu 3-4 aydır. gerçekten işe yarıyo. tüylerde incelme var ve geç çıkıyo. bide ben makineyle aldığım halde böyle. ağdayla yapsam daha çok işe yarar herlde.

önemli olan bu tarihin adetinden sonrasına denk gelmesi. verdiğim tarihlerden hangisi adetinden sonraya denk geliyorsa onu uygula. mesela ben şimdi adetim. ayın 13 ünde adetim bitecek. yani ben o verdiğim 3. tarihe uyacağım. bu ayrıntıyı atlama :KK23:

Dün akşam yaptım ve tamda adetimin bitimiydi dün..

merak ettiğim bişey var bu dolunay epilasyonunda tüyler geç cıkıyo ince cıkıyo azalıyo diye yorumlar var tamam ama yüzde 90 biter gibi bi durum söz konusumu zaman içinde yoksa sadece ınceltıyo gec mı cıkartıyo.yüzde 90 bitme durumu varsada ne kadar zamanda olur bu 6 ay mı bır yıl mı yada daha fazlamı.

ben de uyguluyorum bunu 3-4 aydır. gerçekten işe yarıyo. tüylerde incelme var ve geç çıkıyo. bide ben makineyle aldığım halde böyle. ağdayla yapsam daha çok işe yarar herlde.

ay makineye nasıl dayanıyorsun canım ya :18: ben makineyi aldım öööyle orda duruyo:KK1:

merak ettiğim bişey var bu dolunay epilasyonunda tüyler geç cıkıyo ince cıkıyo azalıyo diye yorumlar var tamam ama yüzde 90 biter gibi bi durum söz konusumu zaman içinde yoksa sadece ınceltıyo gec mı cıkartıyo.yüzde 90 bitme durumu varsada ne kadar zamanda olur bu 6 ay mı bır yıl mı yada daha fazlamı.

bende %40 lık bir bitme var canım. bu yaklaşık 4. uyuşum dolunaya. çünkü tüyler aşırı şekilde yavaş çıkıyor. bitmese bile bu benim için yeter. fakat hem azalıyor hem geç çıkıyor. ayriyeten bünyeye , tüylerin sertliğine ve rengine göre değişiyor bitiş süresi. tüylerin ince ve açık tonda ise ve hormon problemin yoksa daha çabuk biter tüylerin. belirli bir zaman dilimi söyleyemem. fakat bitmese bile geç çıkması da yetmez mi biz çaresizlere :KK1:

Bende birazdan yapıcam etkiisi olmazmı yeni gördüm ve bugün reglim bitti banyo yapıp epilasyon yapıcam.
Bende Aycangülü takip ediyordum bayada azalmıştı ama artık burda değil
Günlere uymayınca yine çoğaldı.
Bilgin varmı şimdi yapsam etkisi olmazmı?

Bende birazdan yapıcam etkiisi olmazmı yeni gördüm ve bugün reglim bitti banyo yapıp epilasyon yapıcam.
Bende Aycangülü takip ediyordum bayada azalmıştı ama artık burda değil
Günlere uymayınca yine çoğaldı.
Bilgin varmı şimdi yapsam etkisi olmazmı?

canım olmaz :KK50: 3. tarihi bekle. yaparsan etkisini az görürsün küçülen ay fazı çoğaltmaz fakat pekte etkisini göremezsin. gel 3. tarihi bekle. şurada ayın 25 ine ne kaldı ki :KK1: bende 3. tarihte yapacağım

X