Dolunay epilasyonu

Nisandaki ikinci tarih olan 29 Nisan 2013 saat 16.21-1 Mayıs 2013 saat 17.20 günlerle karıştırmış olmayasın :KK34:

anlayamadım :44:

29 nisanla 1 mayıs arası da dolunay epilasyonu zamanı değil mi? ben de ne hikmetse 1 mayısı 2 mayıs gibi düşünüyorum hep :KK9: bu yüzden dedim.

de mayısta da iki gün var demişsiniz.birisi ilk hafta sekizi demişsiniz.yani önceki dönemden bir hafta sonra tekrar alma dönemi başlıyor öyle mi?

29 nisanla 1 mayıs arası da dolunay epilasyonu zamanı değil mi? ben de ne hikmetse 1 mayısı 2 mayıs gibi düşünüyorum hep :KK9: bu yüzden dedim.

de mayısta da iki gün var demişsiniz.birisi ilk hafta sekizi demişsiniz.yani önceki dönemden bir hafta sonra tekrar alma dönemi başlıyor öyle mi?

evet onu yeni farkettim ben:KK1: ilk günü de sayarsan aslında Mayısta 3 tarih olmuş oluyoooo:KK52:

Merhaba bende bu konuyu takip ediyorum.Dolunay etkisine inaniyorum cunku ailemdeki yasli insanlardan da duydum bunu.Yalniz kafam karisti..Baska baska sitelerdeki tarihlerle sizin verdiginiz tarihler uyusmuyor.Mesela bugun ve yarin icin epilasyon yapin diyor.Siz hangi siteyi takip ediyorsunuz? Ben sizin verdiginiz tarihlere riayet ediyorum ama merak ettim acikcasi :)

nisan tarihinde bıyıklarımı aldırmıştım şimdiye kadar 10 kere cıkması gerekiyordu tık yok maşallah inşallah 29 nisana kadar uzamazda o tarihde de aldırırım.
Tutcak gibime geliyor insallah tutarda kurtulurum bunlardan ya

Merhaba bende bu konuyu takip ediyorum.Dolunay etkisine inaniyorum cunku ailemdeki yasli insanlardan da duydum bunu.Yalniz kafam karisti..Baska baska sitelerdeki tarihlerle sizin verdiginiz tarihler uyusmuyor.Mesela bugun ve yarin icin epilasyon yapin diyor.Siz hangi siteyi takip ediyorsunuz? Ben sizin verdiginiz tarihlere riayet ediyorum ama merak ettim acikcasi :)

benim takip ettiğim bir site yok canım, ayın belirli evrelerinde tüylere yapılacak epilasyon kıl köklerine ağır darbe veriyor. Ben o günleri size veriyorum. bazı sitelerde görür gibi oldum fakat o siteler çok çok yanlış zamanlarda da epilasyon yapın diyor. büyüyen faz da bile epilasyon yapın diyen siteler var :KK53: o tarihlere uyanın vay haline :KK5: bana güvenebilirsin canım :KK54:

nisan tarihinde bıyıklarımı aldırmıştım şimdiye kadar 10 kere cıkması gerekiyordu tık yok maşallah inşallah 29 nisana kadar uzamazda o tarihde de aldırırım.
Tutcak gibime geliyor insallah tutarda kurtulurum bunlardan ya

bayan etli, butlu, mutlu :KK1: bu daha başlangıç :KK52: tüylerin kalınsa inceldiğini görünce bile çok mutlu olacaksın :KK16: inceyse de ince yani ne hava atıyon :KK14:

Son düzenleme:
benim takip ettiğim bir site yok canım, ayın belirli evrelerinde tüylere yapılacak epilasyon kıl köklerine ağır darbe veriyor. Ben o günleri size veriyorum. bazı sitelerde görür gibi oldum fakat o siteler çok çok yanlış zamanlarda da epilasyon yapın diyor. büyüyen faz da bile epilasyon yapın diyen siteler var :KK53: o tarihlere uyanın vay haline :KK5: bana güvenebilirsin canım :KK54:

Tesekkur ederim cevabiniz icin.Siz bu konuyla ilgili arastirmalar mi yapiyorsunuz? Bu da bir bilimdir cunku.Benim de ilgimi ceker gokyuzu ile ilgili seyler.O nedenle sorma geregi hissettim.Umarim yanlis anlamadiniz beni.Nisanin ilk tarihini yakalayabildim.Umarim devam edebilirim.Tekrar tesekkur ederim.

Tesekkur ederim cevabiniz icin.Siz bu konuyla ilgili arastirmalar mi yapiyorsunuz? Bu da bir bilimdir cunku.Benim de ilgimi ceker gokyuzu ile ilgili seyler.O nedenle sorma geregi hissettim.Umarim yanlis anlamadiniz beni.Nisanin ilk tarihini yakalayabildim.Umarim devam edebilirim.Tekrar tesekkur ederim.

yapıyodum sonra kaydediyodum. Şimdi araştırmaları mı durdurdum, kayıtlı bilgilerden de size tarihler veriyorum. Şu an maske tarifleri üzerinde çalışıyorum denek yapıyorum kendimi mesela :KK1: Aramıza hoşgeldin bu arada :KK8:

bayan etli, butlu, mutlu :KK1: bu daha başlangıç :KK52: tüylerin kalınsa inceldiğini görünce bile çok mutlu olacaksın :KK16: inceyse de ince yani ne hava atıyon :KK14:

ayy keşke ya keşke :)
ama dün gördüm bir iki tane cıkmış onları alsam mı ya hepsi uzarsa 29 nisana kadar pala mı gezicem ben :KK43::KK43:

merhaba akrepcik
paylaşımın için çok sağol harikasın........
ben tüm kalbimle inanıyorum........
yalnız bir şey sormak istiyorum...
ben polikistikover hastasıyım...
metobolik bir rahatsızlık...
hakkında bilgin var mı bilmiyorum..
hormon değerlerim normal ama yüzümde ve göbeğimde tüylenme oldu..
dolunay epilasyonunun bana da faydası olur mu..
bu noktada önerine ihtiyacım var...
kocaman öptüm sevgiler...:KK16:

ayy keşke ya keşke :)
ama dün gördüm bir iki tane cıkmış onları alsam mı ya hepsi uzarsa 29 nisana kadar pala mı gezicem ben :KK43::KK43:

her tarihe uymaya çalış, hepsi çıkmadı 1-2 tane mi çıktı mesela, al o çıkanları. adetine uygun olduğu sürece her tarihe uymanı tavsiye ederim :KK34: kamufle edebilirsin çıkanları, fondötenle veya pudra ile mesela. :KK14:

her tarihe uymaya çalış, hepsi çıkmadı 1-2 tane mi çıktı mesela, al o çıkanları. adetine uygun olduğu sürece her tarihe uymanı tavsiye ederim :KK34: kamufle edebilirsin çıkanları, fondötenle veya pudra ile mesela. :KK14:

şimdi bugün yarın hasta olurum o arada uzar sanırım 29 nisana kadar dayanıcam insallah cok cıkmazsa alırım olmasa bile tarihlere uyucam kafaya koydum yani

merhaba akrepcik
paylaşımın için çok sağol harikasın........
ben tüm kalbimle inanıyorum........
yalnız bir şey sormak istiyorum...
ben polikistikover hastasıyım...
metobolik bir rahatsızlık...
hakkında bilgin var mı bilmiyorum..
hormon değerlerim normal ama yüzümde ve göbeğimde tüylenme oldu..
dolunay epilasyonunun bana da faydası olur mu..
bu noktada önerine ihtiyacım var...
kocaman öptüm sevgiler...:KK16:

biliyorum canım, peki adetini kaç zamanda bir görüyorsun ? veya şöyle diyeyim evli misin, çocuğun var mı yok mu ? Öncelikle bu hastalığı atlatman için beraber bir çalışma içerisine girelim ne dersin :KK34: Bu rahatsızlık erkeklik hormonunun salınımını arttırdığı için, hormonların tüylerine destek verecek. Önceliğimizi bu rahatsızlığı doğal yöntemlerle içten yok etmeye vereceğiz, tabi bu aşamada epilasyon yapıp birde dıştan darbe vuracağız.

Fakat senden istediğim en önemli şey RABBİNE ŞÜKRETMEN..! Daha kötü durumlarda olanları düşünerek, nice sayısız dertleri düşünerek şükretmen..! Ve bu durum için uğraştığın her çaba için "ŞİFA SENDEN YA RABBİM" demen :KK54:

X