Dolunay epilasyonu

Yarın bir daha sula, bitkinin gelişimi için yarın çok çok iyi birgün :KK16: Bugün verdiğin zararı yarın telafi et

yok canım ya zarar vermemişimdir onlar şimdi bana dua ediyodur :) bu arada Kayserili misin?

Rumuzundan belli :KK1:Tanıştığıma memnun oldum canım. Annem bu tarihlere göre bitkisini besliyor benim, doğur Allah doğur oldu çiçekleri :KK9:

bende tanıştığıma memnun oldum canım annen tecrübeli ben onun kadar olamam :KK1:

bıyık yayını duydum fakat kullanmadım. kırmıyorsa kökten alıyorsa sorun olmaz canım, ama kırıyorsa kalın çıkartır. 1-2 senedir kullanıyormuşsun hem, kalın çıkarıyorsa da kullanmazsın:KK24:

Cevap sert geldi. Bıktırdım galiba sorularımla kb yın arkadaslar.
Ama napıyım epilasyon, ağda vs. ile ilgili bu topik çok güncel.
o yüzden size soruyorum.
:26:

Ağda yaparken , ağdayı kılların çıkış yönünde sürür çıkış yönünün tersindemi çekmeliyiz ?

Bide daha önce epilasyon yapıldıktan sonra o bölge idar sürmek felan tarzı bişey yazmıştım önceere gittim bulmadım . internete yazarken kendi tamalma var ya öyle görmüştüm ama doğrumudurki acaba ??

Ağda yaparken , ağdayı kılların çıkış yönünde sürür çıkış yönünün tersindemi çekmeliyiz ?

Bide daha önce epilasyon yapıldıktan sonra o bölge idar sürmek felan tarzı bişey yazmıştım önceere gittim bulmadım . internete yazarken kendi tamalma var ya öyle görmüştüm ama doğrumudurki acaba ??

idrarla ilgili herşeye yalan yanlış şeylerdir inanmayın diyorum, o öneriye de öyle demişimdir :KK54:

Çıkış yönünün tersine sürdürüp, çıkış yönüne doğru çektireceksiniz :KK34:

2 seferd,r dolunay günlerinde bacaklarımı ve koltuk altımı aldım normalden çok daha geç ve az çıkıyolar :)) paylasımların icin tesekkürler cok yardımın oldu :)

bende göbegimi almıstım o zamanda benimde cıkıs konusunda gec cıkmadı eskisi gibi cıktı ama daha seyrek cıktı 3-5 daha yapsam herhalde kurtulucam tamamen nisanı bekliyorum yapıcam :)

bende göbegimi almıstım o zamanda benimde cıkıs konusunda gec cıkmadı eskisi gibi cıktı ama daha seyrek cıktı 3-5 daha yapsam herhalde kurtulucam tamamen nisanı bekliyorum yapıcam :)

ya ben göbeğime saf gibi sarartıcı sürmüştüm, 3-4 tane kalın tüy var. ama eliml çekmeye çalışıyom acıyo, ağda yapmaktan korkuyom, benim göbişim ağdaya dayanamaz kiiii:KK19:

X