Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın bir daha sula, bitkinin gelişimi için yarın çok çok iyi birgün Bugün verdiğin zararı yarın telafi et
Onları kurutmana sebep oluyor yanlış sulamak Evet Kayseriliyim
Rumuzundan belli Tanıştığıma memnun oldum canım. Annem bu tarihlere göre bitkisini besliyor benim, doğur Allah doğur oldu çiçekleri
bıyık yayını duydum fakat kullanmadım. kırmıyorsa kökten alıyorsa sorun olmaz canım, ama kırıyorsa kalın çıkartır. 1-2 senedir kullanıyormuşsun hem, kalın çıkarıyorsa da kullanmazsın
yok o da yeni, teyzeme özeniyor Zaten birazdan bilgileri değiştiriyorum, yeni tarihleri ekleme zamanı geldi
Cevap sert geldi. Bıktırdım galiba sorularımla kb yın arkadaslar.
Ama napıyım epilasyon, ağda vs. ile ilgili bu topik çok güncel.
o yüzden size soruyorum.
:26:
Ağda yaparken , ağdayı kılların çıkış yönünde sürür çıkış yönünün tersindemi çekmeliyiz ?
Bide daha önce epilasyon yapıldıktan sonra o bölge idar sürmek felan tarzı bişey yazmıştım önceere gittim bulmadım . internete yazarken kendi tamalma var ya öyle görmüştüm ama doğrumudurki acaba ??
Kızlar ben birşey daha sorucam. Bıyık bölgesi için, bıyık yayı kulllanan bilen var mı? Ben 1-2 senedir kullanıyorum. .pratik oluyor hem. Ama yinede bilen kullanan varsa yorumunu görmek isterim
Yok canım tüy dökücü değil. Bundan;
ben onu kullanamadım çok acıdı
2 seferd,r dolunay günlerinde bacaklarımı ve koltuk altımı aldım normalden çok daha geç ve az çıkıyolar :)) paylasımların icin tesekkürler cok yardımın oldu :)
bende göbegimi almıstım o zamanda benimde cıkıs konusunda gec cıkmadı eskisi gibi cıktı ama daha seyrek cıktı 3-5 daha yapsam herhalde kurtulucam tamamen nisanı bekliyorum yapıcam :)