- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı yağlar kıl köklerini besler..kantoron yağı kıl köklerini besliyor mu araştırdınız mıBen de lazere gittim koltuk altı bikini icin ve yüzümü de aldım sukur bu arada kızlar eger bir yeriniz tahris olduysa kantaron yağı surmenizi öneririm gercekten çok etkili cilt yenileyici özelliği varmış hem doğal sizle paylasmak istedim
Bu konunun ilk sayfasında güncel tarihleri bulabilirsin canım :)acaba bu süre bitti mi? daha yeni gördüm de
Araştırdım azalttığını iddia edenler bile var ama mesela saçların dökülmesini durduruyor diyenler de var yani bilemiyorum benim ağda sonrasi çok fena tahriş olurdu kabuk bağlardı 2 seferdir yaptıktan hemen sonra suruyorum çok şükür oyle bi sorun yaşamıyorum su an çoğaltma yok insallah da olmaz yoksa mahvolurumbazı yağlar kıl köklerini besler..kantoron yağı kıl köklerini besliyor mu araştırdınız mı
Ben kaçırdım şuan adetim başladı malesef artık haziran 20 yaparımTek epilasyon yapan ben mi oldum
Link sadece saat aralıklarını öğrenmeniz için canım. Linkte küçülen faz aralıklarında epilasyon yapılmasını belirtir ama Burdaki tarihler küçülen fazın etkili zaman dilimleri canım. Sen burdaki tarihleri baz al..burdakii linke tıkladım diğer günler içinde epilasyon için uygun yazıyo tam dolunayda ne g,bi bir fark var diğerlerine oranla ?
çok teşekkür ederim :)Link sadece saat aralıklarını öğrenmeniz için canım. Linkte küçülen faz aralıklarında epilasyon yapılmasını belirtir ama Burdaki tarihler küçülen fazın etkili zaman dilimleri canım. Sen burdaki tarihleri baz al..
Sagol balım hatırlattığın içinKızlar epilasyon tarihi bugün başlıyor, dikkat!
20 Haziran 15.54 - 22 Haziran 23.08
Rica ederim tatlım.Sagol balım hatırlattığın için