Dolunay epilasyonu

Baktım, aynı tarihler yazıyor. Amaç ne?

bu topicin ilk sayfasıyla aynı yazmıyor ki. Siz farklı yazıyosunuz topik sahibi farklı yazıyor çözemedim? ara sayfalarda yazılınca kaybolması da normal bari ilk sayfaya ekleyin ama 2 farklı kişimisiniz ayperi neden farklı yazıyorki tarihleri

Arkadaşım dikkatli okudun mu? Aralık- Kasım ayı yazıyor ilk sayfada. Ay perisi özel nedenlerle güncelleme konusunda gecikebiliyor son zamanlarda. Ayrıca bizlere nasıl hesaplama yapılacağını detaylıca anlatmış ilk sayfada. Ben de oradan öğrendim ve hesapladım. Soran kişilere yardımcı olmak amacıyla paylaştım mesajlarda. Tarihler güncellenmediyse genellikle ben hesapladığım tarihleri son sayfalarda bir mesajla iyilik olsun diye paylaşıyorum...

Canım kendi adıma ve herkes adına size teşekkür ederim.Sayfaya sahip çıkıp bizleri hiç bırakmadınız.Binlerce teşekkürler...

Evet bende artık o siteyi takip ediyorum çünkü artık ayperisi yok.@derindenizlerden arkadaşımız sağolsun elinden geldiğince yardım etti bize
Siz de sağ olun.
Aslında ben de eskiden sizin gibi yapıyordum bazen ama artık gerek kalmadı, kendiniz hesaplayabilirsiniz hiç de zor değil. Hem böylece başka yerlere bağımlı olmaz, istediğiniz kadar önceden bilgiye ulaşır, işlerinizi buna göre planlar, rahat edersiniz . Hem aynı ay içerisinde yoğunluktan yer kalmayabiliyor epilasyona randevu filan alırken çok iyi oluyor bu şekilde.

Son düzenleme:
Selamm..

Ben aralikta koç günlerinde saçımi kesmistim ama ocakda koc günleri yok ayin sadece küçülen fazinda koc günü var kafam karisti ama benim ben simdi ocak ayinda sac kesemicekmiyim ASLANDA KESSEM NE OLUR ?
Nisan ayına dek tüm tarihleri ekledim bacım. İlk sayfadan bakabilirsin..

Burası doğrudur bacım :) o çoğu sitede dolunay gününde bile epilasyon var. Halbu ki o gün yapılan epilasyon kurt kadın etkisi yaratır :) Nisan ayına dek tarihler ilk sayfada güncellenmiştir.

Vallahi canım çok acil bi durum olmadıkça tarihlerden şaşmayacaksın. İmkanı yok acil dersen küçülen faz aralıklarına denk getireceksin..

her sitede farklı yazıyor tarihler bence ayperisinin verdiği tarihlerde yanlış gibi:/ şöyle bi blog buldum ben bunu uygulayacağım http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com/2016/01/ocak-ayi-epilasyon-gunleri-2016.html
Konu başlığımda başka sitelerin reklamını yapmayın LÜTFEN..! yanlış bilgi veriyor olsaydık bu kadar sayfa tutmazdı bu konu.

Başka sitelerde çok yanlış tarihler var. Her sakallıya dedem demeyin :) bizi takibe devam edin..

derindenizlerden bacım çoooook teşekkürler. Olmadığımda arkadaşlara hızır gibi yetişiyorsun :)

Evet arkadaşlar ilk sayfaya Nisan tarihlerine kadar tüm tarihleri güncelledim. Fırsat buldukça 2016 yılını tamamlayacağım. Biliyorsunuz bebeğim var, onunla ilgilenmem gerekiyor. Çünkü bana ihtiyacı var :))

Sizden ricam açıktan gizliden takip eden tüm kullanıcıların bu konu başlığına yorum yazmaları. Sayfanın popülaritesi açısından ve bana da motivasyon açısından. Kimsenin ilgilenmediğini düşünerek boşverebilirim takdir edersiniz. Neden boşa kürek çekiyorum diye düşünmek istemiyorum.

Yapacağınız yorumlar konuya can, bana motivasyon ve bilgi sahibi olmayanlara cesaret olacak. Sizden tek ricam bu ve bir de dualarınız olacaktır :)

LÜTFEN BU KONU BAŞLIĞINI YORUMSUZ BIRAKMAYALIM !!!

derindenizlerden ve sizin sayenizde güzel gelişmeler katettik. emeğinize sağlık yola devam :)

Dolunay epilasyonuna ait farklı siteler ve farklı tarihler diyen pinky bacımın dediğinden yola çıkarak bi tarama yapayım dedim ve evet çok site var. Fakat benim dikkatimi çeken bir site oldu. Kozmik bakım sitesi. Ocak ayının epilasyon tarihini verdiği başlığa tıkladım ve yorumları okuyayım dedim ve ne tesadüf pinky ile karşılaştım.

Yaptığı yorumda bu konu başlığının linkini vermiş ve kendisi dikkatli okumayıp orda 2-5 ocak verilmiş tarih burda farklı yazıyor diye belirtmiş. Blog sahibi ise yine araştırmadan tarihlerimin kesinlikle yanlış olduğuna hükmetmiş. Benim 16 yaşında psikolojik rahatsızlığım olduğunu bilmeden iş yaptığımı vs vs belirtmiş

Şimdi şunu söyleyeyim. Beni burdaki bacılarım biliyor. 26 yaşında bir çocuk annesiyim. Sırf popülaritesi artsın diye bana iftira atmakta neyin nesi ? Kendisine üye KAPABİLMEK için bu kadar küçük düşmesine de gerek yoktu hani ayıp biraz edep yahu .. kendisi eskiden insanlara faydalı olmak istediğini söylerdi fakat görünen o ki gözünü popülarite bürümüş. Gerçekten faydalı olmak isteseydi çevresinde ve bloğundaki herkese tarih bulma olayını izah eder be başka sitelerde yapılan tarihe ve tarihi yazan kişiye çamur atmazdı. Kusura bakılmasın eğer haklıysam atılan çamurun izini bırakmam kendimde..!

Ama ben konu başlığımın ilk sayfasında tarihlerin nasıl hesaplanacığını özellikle nokta nokta belirttim. Çünkü ilerde olamazsam kimse ortada kalmasın istedim. Bu da benim farkım işte n'aparsın

Bu hırsın dilerim ki sonun olur ve bloğunda boşa kürek çekersin..

Veeeeee.... kullanıcılardan isteğim var. Beni takip eden kullanıcılar benim hakkımda yalan yanlış konuşan bu blogdan faydalanmasın. Veya o blogdan faydalanan lütfen bu sayfadan uzak dursun. Bu kadar ayıp yeter diyorum.. kendisine ve bloğuna da çöküşler diliyorum

derindenizlerden ve sizin sayenizde güzel gelişmeler katettik. emeğinize sağlık yola devam :)
Rica ederim arkadaşlar, dualar yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…