Dolunay epilasyonu

ilk kez böyle bir şeyden haberim oluyor :KK43: çok gec duymusum :KK43: Amaa bundan sonra ben de burdayım takip edeyim artık sizi ve tarihleri .)

Kızlar kimse yanlış anlamasın ama ay takvimine inansamda burçların konumları v.s yanlış hesaplanıyor yani yalan dolan.. Ama ay takvimi olabilir,, ay'ın burçlardan. Bağımsız olduğu zamanlar..

kızlar benden başka yapan yok mu ???? bişey sorucam ben genital bölgemin iç dudak kısmı var ya:KK17::KK17::KK17:işte orada minik minik kıllar vardı onlar alınsın diye üst üste 3- 4 defa agda yaptırdım orası şişti:KK5::KK5:nasıl gecer suan dus aldım ve affedersiniz acayip yanıyor ve buzlu şişe koydum bana yardım edin offffffffffffffff:KK47::KK47::KK47::KK47:

kızlar benden başka yapan yok mu ???? bişey sorucam ben genital bölgemin iç dudak kısmı var ya:KK17::KK17::KK17:işte orada minik minik kıllar vardı onlar alınsın diye üst üste 3- 4 defa agda yaptırdım orası şişti:KK5::KK5:nasıl gecer suan dus aldım ve affedersiniz acayip yanıyor ve buzlu şişe koydum bana yardım edin offffffffffffffff:KK47::KK47::KK47::KK47:

Gecmis olsun, bende oraya agdayi ust uste bikac sefer yapistir cek yapinca, deri soyuluyo.
Yanmis gibi kabuk bagliyodu. Bikac gun yaniyodu.
Yapacak bisey yok, senin sismis sadece. Soguk iyi gelir ama dikkat et, hasta edecek kadar cok tutma. Pudra sur bide.

Son düzenleme:
Gecmis olsun, bende oraya agdayi ust uste bikac sefer yapistir cek yapinca, deri soyuluyo.
Yanmis gibi kabuk bagliyodu. Bikac gun yaniyodu.
Yapacak bisey yok, senin sismis sadece. Soguk iyi gelir ama dikkat et, hasta edecek kadar cok tutma. Pudra sur bide.

sagol canım biraz hafifledi işte şişeyi koyuyorum 1 dk tutup çekiyorum eşimde bepanten almaya gitti onuda sürücem offfffffffff bayan olmak çok zor :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

ah bacım benim çok geçmiş olsun, tahriş olmuş ondandır :26: bepanthen iyi gelir, oraya eldiven yap istersen bi dahaki sefere hem tahriş olmamış olur. diğer yerlere ağda yaparsın sadece o hassas yere eldiven yaparsın :KK54:

e veeeett :KK9: umarım zamanım olur misafir gelmez :KK50::KK51::KK53::26::KK3:

ben yaptım tatlım ohhh bal kaymak oldum :115: :115: mis gibi sen yaptın mı ? :26::26: inşallah misafirin gelmemiştir:KK34::KK34::KK34:

Bende bu aksam bacaklarimi aliciiim yihhuu,
yarin bacaklari havalandiririm artik :KK52:

oh şifa olsun hepinize, bende pek yok düğüne de az kaldı. o zamana kadar çıkarlar umarım yoksa ağda derdi olmadan gelin olacağım :KK52:

ah bacım benim çok geçmiş olsun, tahriş olmuş ondandır :26: bepanthen iyi gelir, oraya eldiven yap istersen bi dahaki sefere hem tahriş olmamış olur. diğer yerlere ağda yaparsın sadece o hassas yere eldiven yaparsın :KK54:

canım benim sagolsun pericik:KK5::KK5:eldiven aklıma gelmemişti önümüzde ki ay öyle yaparım sagol canım benim dügünüde çizilgenden takip ediyorum az kalmış canım:KK54::KK54::KK54::KK54:

X