- 3 Temmuz 2014
- 6
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey sorcam benim adetimin bittiği gün ayın on üçüne denk geliyor ağda yapsam olur mu ???
adetin bittiği sürece sorun olmaz ama ayın 13 ü sabah 6 da bitecek zaman :26: 12 sinin gecesi biterde gece vakti yaparsan olur
e veeeett umarım zamanım olur misafir gelmez :26:
kızlar benden başka yapan yok mu ???? bişey sorucam ben genital bölgemin iç dudak kısmı var yaişte orada minik minik kıllar vardı onlar alınsın diye üst üste 3- 4 defa agda yaptırdım orası şiştinasıl gecer suan dus aldım ve affedersiniz acayip yanıyor ve buzlu şişe koydum bana yardım edin offffffffffffffff
Gecmis olsun, bende oraya agdayi ust uste bikac sefer yapistir cek yapinca, deri soyuluyo.
Yanmis gibi kabuk bagliyodu. Bikac gun yaniyodu.
Yapacak bisey yok, senin sismis sadece. Soguk iyi gelir ama dikkat et, hasta edecek kadar cok tutma. Pudra sur bide.
kızlar benden başka yapan yok mu ???? bişey sorucam ben genital bölgemin iç dudak kısmı var yaişte orada minik minik kıllar vardı onlar alınsın diye üst üste 3- 4 defa agda yaptırdım orası şiştinasıl gecer suan dus aldım ve affedersiniz acayip yanıyor ve buzlu şişe koydum bana yardım edin offffffffffffffff
e veeeett umarım zamanım olur misafir gelmez :26:
ben yaptım tatlım ohhh bal kaymak oldum :115: :115: mis gibi sen yaptın mı ? :26::26: inşallah misafirin gelmemiştir
Bende bu aksam bacaklarimi aliciiim yihhuu,
yarin bacaklari havalandiririm artik
ah bacım benim çok geçmiş olsun, tahriş olmuş ondandır :26: bepanthen iyi gelir, oraya eldiven yap istersen bi dahaki sefere hem tahriş olmamış olur. diğer yerlere ağda yaparsın sadece o hassas yere eldiven yaparsın
oh şifa olsun hepinize, bende pek yok düğüne de az kaldı. o zamana kadar çıkarlar umarım yoksa ağda derdi olmadan gelin olacağım
canım benim sagolsun pericikeldiven aklıma gelmemişti önümüzde ki ay öyle yaparım sagol canım benim dügünüde çizilgenden takip ediyorum az kalmış canım
ayyy ne güezel canım agdayla ugraşmıcaksın damadımız şanslı temiz bakımlı bir hanımı olucak