Canım bugün herkes dertli bende hiç iyi değilim niye böyle oluyoki neyin var senin ?

Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi

Havalardan canım insanı karamsar yapıyor

havalardan yoksa hiç bir sorunum yok kızlar, mesela bugün de acayip mutluyum buraya bir kar yağdı sormayın gitsin

bilmiyorum işte buralardan gidesim var, gidip bi banka uzanıp soğuktan ölesim var

havadan canım havadan sıkma canını geçer

Annem olsa duysa dediklerini, sus kız deli deli konuşma koş mutfağa salatayı yap da yemek yiyelim derdi

Havalardan canım insanı karamsar yapıyor

benimki olsa, '' kendini dinleyip durma git kitap falan oku'' der

Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?

Epilasyon sonrası farklı yöntemler uygulayan arkadaşlardan olumlu sonuç alan var mı ?
Hangisini öneririsini ?

ben limon tuz sürdüm bir süre de, çok canımı yaktığından bıraktım
üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile

üstleri epey azaltmıştı ama dedim ya çok yaktı beni sadece sürdüm sürüp ovalayamadım bile

aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)

aynen limon ve tuz çok yakıyo ama işe yaradığına inanıyorum,elimdn geldkçe yapmaya çalışıyorum, bazen de elma sirkesi sürerim o da asitli ya hani kökleri yakma ihtimali var:)

sirke konusunu bilemiyorum denemedim ama inşallah bir dahaki epilasyonda tekrar tuz limonu yapmak istiyorum

Hangisini öneririsini ?

sirke konusunu bilemiyorum denemedim ama inşallah bir dahaki epilasyonda tekrar tuz limonu yapmak istiyorum

limon + tuz yapanlara her zaman hayran kalmışımdır, ne tür bi psikopatlıklıktır bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…