bunu kaç zamandır denicem denicem kısmet olmadı. geçmişe dndüm ama tarih bulamadım. bana söyleseniz tekrar
kızlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba :) ya benim size sorum olacaktı ekim ayında başka saç kesim tarihi yok mu :/ yoksa kasım ayındaki ne zaman?
bunu kaç zamandır denicem denicem kısmet olmadı. geçmişe dndüm ama tarih bulamadım. bana söyleseniz tekrar
ilk sayfada var gerekli tarihler.
Ben de bugünü sabırsızlıkla bekleyip saçını kestirenlerdenim.Umarım hızlı ve sağlıklı uzar dediğiniz gibi.Çok teşekkür ederim bilgi için :)
hoşgeldıızz forma bence çok samımı bir form şayet yazdıklarını görüyorsun onay falan beklenmıyor baskalarının kontrolunde değillekim de başka saç kesim tarihi yok canım, kasımda da tek tarih var. o da 14 kasımda olacakbu arada hoşgeldin bacıııııııııııım
ekim de başka saç kesim tarihi yok canım, kasımda da tek tarih var. o da 14 kasımda olacakbu arada hoşgeldin bacıııııııııııım
hoşgeldıızz forma bence çok samımı bir form şayet yazdıklarını görüyorsun onay falan beklenmıyor baskalarının kontrolunde değill
çok teşekkür ederim canımmm :) hoşbulduk tatlımmemeğinizede sağlık çok işimize yarıyor valla :)
bugun islemlerimi gerceklestiricemkoltuk alti ve alt bacak ha bir de cikmis olan biyiklar
kolay yolunmalar bacım
bakalim siri koydum makinaya erisin diye bekliyik
Günlerdir bugünü bekliyordum büyük bir heyecanla.
merhaba, kasım ayında saç kesim tarihi olacak mı acaba?
bal kaymak oldun mu bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?