kızlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba :) ya benim size sorum olacaktı ekim ayında başka saç kesim tarihi yok mu :/ yoksa kasım ayındaki ne zaman?

bunu kaç zamandır denicem denicem kısmet olmadı. geçmişe dndüm ama tarih bulamadım. bana söyleseniz tekrar

kızlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba :) ya benim size sorum olacaktı ekim ayında başka saç kesim tarihi yok mu :/ yoksa kasım ayındaki ne zaman?

ekim de başka saç kesim tarihi yok canım, kasımda da tek tarih var. o da 14 kasımda olacak bu arada hoşgeldin bacıııııııııııım

Son düzenleme:
Ben de bugünü sabırsızlıkla bekleyip saçını kestirenlerdenim.Umarım hızlı ve sağlıklı uzar dediğiniz gibi.Çok teşekkür ederim bilgi için :)

bal kaymak oldun mu bacım

eveet :))
ama bikini bolgesi cok garip bolge bolge hic yok, bolge bolge yeni cikmis, bi kisim da alms basini gitmis ne yapsam bilemedim
ben diyordum ya koltuk altima bioder ise yaramadi diye, limon tuz denedim o nasil bir yakmadir insallah ise yarar, 2 gun daha yapmam gerek degil mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…