Ay perisi kadin pürüzsuz kolunu gostermiste sen kaya tuzunu niye denemedin.yoks denedinde sonucmu almadn.of su tüylerden kurtulmak icin herseyi deniyoruz her aciya katlaniyoruz

canım acır diye korktum ve yapmadım, hem dolunay epilasyonu bana yetiyor diye düşünüyorum. çünkü şimdiye kadar hiç bir yöntemden kesin sonuç alınmış değil

Cnm prolux diye bi marka prl-128 .ben evlenmeden önce kuaförde calisiyodum .malzemecimiz vardi malzemecimizden almastm.
Teşekkürler ama biz onu nereden bulacagız canım ?

Blue daisy oralarda mısın ? Vivetin makinasını kullanıyordun sen değil mi ? Tam hatırlayamadım... 25 liraya buldum vivetin makinasını, al dersen bugun alıcam :) Tak etti canıma çıkan her kıl

Ay perisi; kafama takılan bi kaç şey oldu yardımcı olursan sevinirim.
Benim hastalığım 20 eylülde bitti.Pazartesi günü yani 23 eylülde ağda yapmam uygun olurmu ?
5 ekime kadar küçük fazdı yanlış hatırlamıyorsam, o tarihe kadar kaşlarıma şekil vermeyi düşünüyorum nasıl etkilenir ?
Ve bu tarihlerin hiç birine denk gelmediği bi tarihte alırsam kaşlarım nasıl etkilenir ?

Cnm onu nerden bulabilirsin diye bir fikrim yok cünkü kuaföre malzeme satan malzemecilerin ürünlerinin hepsi kozmetiklerde olmuyo bazılari sadece kuaförlere satyo .ama baska markada alabilirsin.

Cnm prolux diye bi marka prl-128 .ben evlenmeden önce kuaförde calisiyodum .malzemecimiz vardi malzemecimizden almastm.

Cnm onu nerden bulabilirsin diye bir fikrim yok cünkü kuaföre malzeme satan malzemecilerin ürünlerinin hepsi kozmetiklerde olmuyo bazılari sadece kuaförlere satyo .ama baska markada alabilirsin.

internetten bulurum diye arattım 1 resim bile çıkmadı hem çıksada size gösterecektim çünkü ben ölürümde almam :18: çünkü acıyor

mavipapatyamız da gitti unuttu bizi

Son düzenleme:

kolları sıvayalım bakalım , hep bildiğim yerden sormuşsun

hastalığın bittiği andan itibaren alabilirsin beklemene gerek yok bidenem, ister bugün al ister yarın

evet 5 ekim 03.35 e kadar küçülen faz olacak bacım, epilasyon tarihine denk getirirsen aldığın yerler geç çıkar ve küsme riski olur ileride kaş şeklini zor değiştirirsin , dolunay epilasyonu tarihleri dışındaki küçülen faz tarihlerinde alırsan küsmezde fazlalaşmazda herkese önerim bu olur, küçülen fazda alın fakat epilasyon tarihlerine denk getirmeyin

büyüyen fazda alırsan da daha hızlı ve güçlü çıkar kaşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…