Ay perisi kadin pürüzsuz kolunu gostermiste sen kaya tuzunu niye denemedin.yoks denedinde sonucmu almadn.of su tüylerden kurtulmak icin herseyi deniyoruz her aciya katlaniyoruz
pericim sanki bir topikte limon suyu+tuz yerine kolonyada aynı işi görüyor demişlerdi sanki acaba onu mu denesem diye düsündüm.
bilmemki bacım dene oldukça kolay ve uğraşsız bir yöntem
deneyip paylaşırım o zaman.makinayla alcam inşallah kırılmaz ya benim de öyle derdim var.hep kırıyorum.
tüylerinin almadan 1 hafta öncesinden her gün nemlendirmeyi dene bir de belki kırılmaları azaltır
Ay perisi, ablan sir agda makinası almıştı. Nasıl, memnun mu ?
canım 22-23-24 eylülden en etkili olanı hangi gün
niymiş makinenin adı ve kodu :26:
Teşekkürler ama biz onu nereden bulacagız canım ?Cnm prolux diye bi marka prl-128 .ben evlenmeden önce kuaförde calisiyodum .malzemecimiz vardi malzemecimizden almastm.
Teşekkürler ama biz onu nereden bulacagız canım ?
Blue daisy oralarda mısın ? Vivetin makinasını kullanıyordun sen değil mi ? Tam hatırlayamadım... 25 liraya buldum vivetin makinasını, al dersen bugun alıcam :) Tak etti canıma çıkan her kıl
Cnm prolux diye bi marka prl-128 .ben evlenmeden önce kuaförde calisiyodum .malzemecimiz vardi malzemecimizden almastm.
Teşekkürler ama biz onu nereden bulacagız canım ?
Blue daisy oralarda mısın ? Vivetin makinasını kullanıyordun sen değil mi ? Tam hatırlayamadım... 25 liraya buldum vivetin makinasını, al dersen bugun alıcam :) Tak etti canıma çıkan her kıl
Cnm onu nerden bulabilirsin diye bir fikrim yok cünkü kuaföre malzeme satan malzemecilerin ürünlerinin hepsi kozmetiklerde olmuyo bazılari sadece kuaförlere satyo .ama baska markada alabilirsin.
Ay perisi; kafama takılan bi kaç şey oldu yardımcı olursan sevinirim.
Benim hastalığım 20 eylülde bitti.Pazartesi günü yani 23 eylülde ağda yapmam uygun olurmu ?
5 ekime kadar küçük fazdı yanlış hatırlamıyorsam, o tarihe kadar kaşlarıma şekil vermeyi düşünüyorum nasıl etkilenir ?
Ve bu tarihlerin hiç birine denk gelmediği bi tarihte alırsam kaşlarım nasıl etkilenir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?