bu sorunu daha önce yaşadıysan neden kendin gibi kürt biriyle olmayı düşünmüyosun pericik :44:
alınmazsan bile bile kendin kaşınmışsın dicem
kendisi sorun yapmayabilir annesi yapar oda yapmadı babası oda yapmadı kardeşi elbet biri yapar yani :44:

her aile bir olmuyor ki, mesela çevremde çok var mutlu türk-kürt evliliği :26: söz olayında da sonradan öğrendim kürtlüğüme karşı olduklarını. kürt birileri de oluyor fakat uyuşamıyoruz ve çevrem genelde türk olduğu için görücülerimin %95 i türk oluyor. hani kendi kaşınma gibi bi durum söz konusu bile olamaz bu konuşmamız başladığı an dedim böyle sorun olacaksa hiç konuşmayalım diye. kendisi de ailesi de biz ayrım yapmayız dediler, bizim için herkes bir dediler kaderim bu napayım yarın kürt görücü gelecek umarım hayırlısıdır ve kanım uyuşur, artık korkuyorum evlenmekten ya

ailesiyle daha tanışmadık demişsin yukarda. kendisinin sözüne ne bakıyorsun ki o seninle olmak istiyor diye ailem rahatsız olmaz demiştir ama bu ailesinin gerçek fikri değilmiş görüldüğü gibi kaşınmadan kastım keşke kendini kaptırmasaydın yani şuan üzülmezdin olmadı diye. ben türk-kürt olmaz demedim kesinlikle eğer ailende huzur istiyosan yani böyle bi riski almamalısın. 5 kardeşin 5 i bir olmaz diye bir söz vardır annesi istese babası istemez belki. ve eğer evliliğinde ailelerle iç içe olmak istiyorsan bence riske atmamalısın :44:
evlenmekten korkmanı da gerektirecek bişe yok sanki 5 koca eskittin laflara bak
umarım uyuşursunuz hakkında hayırlısı olsun :)
inşallah yanlış anlamamışsındır nacizane öneride bulunmak istedim

İnsan olduktan sonra türkün kürdün ne önemi varki heryerin iyiside var kötüsüde .bence daha iyilerine layksn ne o bi geliyoruz bi gelmiyoruz.senin sevginden ve ilginden cok karsindakinin sevgisinin ilgisinin fazla olmasi lazim ancak o zaman cok mutlu olunur o zaman cok kiymetli hisseder kemdini insan.hic üzülme gelselerde sen kabul etme

yo yanlış anlamadım bacım olur mu hiç tanışmadık ama beni biliyorlardı kürt olduğumu vs. o zaman karşı çıksalardı keşke de hiç konuşmasaydık benim üzüntüm bu, beklediler beklediler tam tanışmak için gelecekleri gün kürt olduğu için açıkçası istemiyoruz dediler. korkmamın sebebi de sincabın ailesi de böyleydi, eski sözlümün ailesi de şimdikininde :26:

kendi aralarında konuştuktan sonra vazgeçmiş olabilirler :44:
bi kerede değil bu üçüncü olmuş bak. yoğurdu üfle artık üzülme boş yere kimse için hayırlısı olsun

teşekkürler canımm
peki serum krem gibi bişeyler kullanıyo musunuz ben karınca yagının kremini almıştım hala gardılobumda duruyor

herkes farklı şeyler kullanıyor bacım, hangisi daha çok işine yarar onu deneyerek görürsün ancak, herkesin vücudu farklı. ben bir ürün kullanmıyorum mesela

bende öyle dedim zaten

kendi aralarında konuştuktan sonra vazgeçmiş olabilirler :44:
bi kerede değil bu üçüncü olmuş bak. yoğurdu üfle artık üzülme boş yere kimse için hayırlısı olsun

öyle bacım hayırlısı, sevdim onu hiç kimseyi bu kadar sevmedim ama mutluluk yine teğet geçti :105:

peki işe yarayan bi ürün tavsiyeniz var mı ? :)

bana göre hiçbir ürün işe yaramıyor ama guraypelin arkadaşımız bioder serum ve krem kullanıyor ve oldukça memnun, kendisi geldiğinde sizinle detaylı konuşacaktır. bundan 4-5 sayfa ileride anlatıyor memnuniyetini bir bakın isterseniz

bu kolonya sürme olayı ne kadar doğru kızlar deneyeniniz var mı?

deneyen yok herhalde :44: bundan 1,5 ay önce yüzümü alıp nede olsa limonlu diye limon kolonyası sürmüştüm yüzüme şimdi aynadan baktım da hiç çıkmamış ama tesadüfte olabilir, çünkü dolunay epilasyonunda zaten geç çıkıyor ve azalıyor. ama tesadüf olmayadabilir :44:

O zaman sadece kaya tuzunu suylami karstrp sürsem sirke katmasammi .kararsiz kaldim yaaa

Ay perisi kadin pürüzsuz kolunu gostermiste sen kaya tuzunu niye denemedin.yoks denedinde sonucmu almadn.of su tüylerden kurtulmak icin herseyi deniyoruz her aciya katlaniyoruz

pericim sanki bir topikte limon suyu+tuz yerine kolonyada aynı işi görüyor demişlerdi sanki acaba onu mu denesem diye düsündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…