Bekleyelim o haldetakipteyim:)
Çalışıyorken ben de bu şekilde idim neredeyse. Ama bu olmamalı hissi geçiyor artık içimden. Bilmiyorum bir yürüyüş kitap hedefi düzen hedefi hobi kurs vs bir şeyler hatta çok şeyler katmak istiyorum kendime. Nerden başlasam nasıl yapsam derken kendimi burda buldumAslında çalışıyorum...
8-5..
öğlenleri de yürüyüş yapıyorum..
5 te eşim almaya geliyor..
eve geliyorum...
yemegi yapıyorum..
bulaşık vb derken 8-9 gibi eşim film izleyelim diyor..
evde çocuğum var..
o yüzden aminasyom filmlerini izliyorum..
film olmazsa evi topluyorum..:)
çocukla aktivieler yapıyoruz.. ödev gibi..
masal okuyoruz.
evi düzenlemek istiyorum uzun zamandir düzenlemedim.
zamanim yok:/
Sabah erken kalkma rutinimi ben de bozdum. Fakat ruhuma çok iyi geldi. Güneş doğmadan uyanıp bir kahve yapıp sabahın o soğukluğu ve sessizliğinde şehrin uyanışına şahit olmak eşsizdi. Fazla romantik bir yorum oldusabah erken kalkma rutinim vardir son zamanlarda bozuldu. onu düzenlemek istiyorum.
Bence erken kalkinca zamanin dolu dolu geçtiği düşünüyorum:)
dikiş kursu aşcılık kursu nakiş kursu diksiyon kursu felan gidebilirsin senin basbaya boş zamanin var orda arkadaş edineceksin.. çıkıp kahve içersin.. eve gelince evi toplarsin mis gibi..Çalışıyorken ben de bu şekilde idim neredeyse. Ama bu olmamalı hissi geçiyor artık içimden. Bilmiyorum bir yürüyüş kitap hedefi düzen hedefi hobi kurs vs bir şeyler hatta çok şeyler katmak istiyorum kendime. Nerden başlasam nasıl yapsam derken kendimi burda buldum
offf varyaa on nurmara...Sabah erken kalkma rutinimi ben de bozdum. Fakat ruhuma çok iyi geldi. Güneş doğmadan uyanıp bir kahve yapıp sabahın o soğukluğu ve sessizliğinde şehrin uyanışına şahit olmak eşsizdi. Fazla romantik bir yorum oldu
Bulunduğum şehirdeki kursları ve forumdaki benzer konuları araştırmakla başlayayım o haldedikiş kursu aşcılık kursu nakiş kursu diksiyon kursu felan gidebilirsin senin basbaya boş zamanin var orda arkadaş edineceksin.. çıkıp kahve içersin.. eve gelince evi toplarsin mis gibi..
benim aklımda iki kurs var dikiş kursu ve işaret dil kursu.. ama mutlaka gidicem..:)
kitap hedefi için burda kitap kurdu olan çok insan var:)
bende kitapkurduyum.. ama son zamanlarda yoğunluktan boşladim
Valla yapalım yaa. Sessizliği zaten severim. Bir de ben gökyüzünü izlemeyi çok seviyorum. O kızıllık o tefekkür muazzam.offf varyaa on nurmara...
sabahlari sessizlik beni bitiyor bide kahve kitap.. mis gibi..:)tekrar mi yapsk :)
Ben parmağım alarm ertele kısmında tetikte uyuyorum geri. Seninki yine olursabahlari 5:30 ta kalkicam.. inşallah bi 5 dk daha demem
ben alarımı 5:15 ten başlayan 6 ya kadar15 dklik arayla ayarlamişim.Ben parmağım alarm ertele kısmında tetikte uyuyorum geri. Seninki yine olurama başarabiliriz bence. Birkaç gün sersemleştiriyor ama uzun vadede enerji
Esneme bedeni açtığı gibi zihni de açıyor kesinlikle . Bu arada dil mi dedinben alarımı 5:15 ten başlayan 6 ya kadar15 dklik arayla ayarlamişim.
kol saattimle uyuyorum ama saatimi dilimle kapatiyorum
bide esnemek istiyorum sabahlari şöle 15 dk esneme sporu yapsam daha dinç hissediyorum..
sporumu bitince kahve içiyordum..
o mis gibi..
son zamanlarda o düzeni bozdum
sarıp sarıl geriye dönüyorum bunu tamamen alışkanlık hale getirmek istiyorum
degil mi ben bu rutini çok seviyordum ah geri dönebilsemEsneme bedeni açtığı gibi zihni de açıyor kesinlikle . Bu arada dil mi dedino baya iyiymişşş
Umarım yazan olur daha çok fikir edinirizdegil mi ben bu rutini çok seviyordum ah geri dönebilsem