- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
- Konu Sahibi kayip muzik notasi
Aaa hic yediniz mi? Annecigim yapar, zeytinyağlı, domatesli, taze naneli... Ahhh bu saatte aklima düştüValla domates dogranmaz
Yiyen nasıl beğeniyor dolmanizi, hiç anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa hic yediniz mi? Annecigim yapar, zeytinyağlı, domatesli, taze naneli... Ahhh bu saatte aklima düştüValla domates dogranmaz
Yiyen nasıl beğeniyor dolmanizi, hiç anlamadım
O yağlar ama sonra vücütta simit oluyor .Bir daha son kez yapcam yağını bol koyucam olmazsa yapmıcam bir daha olmayınca olmuyor demekki yağ a elim gitmiyo salcayıda abartıyorum genel olarak
Limon tozu çay bardagin tam alt kısmını kapatacak kadar ve az miktarda suda eritip harcın içine ekliye bilirsin.Üç yemek kaşığı tepeleme sumak koyuyorum yine ekşilik yok .
1- Zeytinyağlı için :Bütün yemekleri yapıyorum nerdeyse fakat biber dolması kesinlikle olmuyor. Sorun ne bilmiyorum kavurarak yapıyorum yine yok çiğden yapıyorum yine olmuyor. İçli köfte yapıp biber dolması yapamam da aşırı garip kuru patlıcan dolması oluyor mesela ama biber dolması olmuyor bir türlü erkek arkadasım ile 3 senedir yasıyoruz. Biber dolmasını asırı seviyor ne zaman yapsam heyecanlanıyor bu sefer oldu lezzetli dolma yicem diye hevesleniyor malesef yine hayal kırıklığı. Birde erkek arkadasım dolma yaparken cok karısıyor asırı su koyuyo biber dolmasının içindeki baharati gidiyor tuzu vs . Ya içi kuru oluyor yada erkek arkadasım mudahale ederse lapa . Yapmıcam diyorum bir daha ama dolma seven biri olunca sansımı deniyim diyorum her seferinde. Bütün tarifleri inceledim ama sonuc hüsran. Üç yemek kaşığı tepeleme sumak koyuyorum yine ekşilik yok . Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım ?
Yaği demeye gerek duymadim :) cunki yarak sarmasi , biber dolmasi yağli guzel , yağini bol koymalisi:) eksilik icin de nar ekşisi ve bol baharat :)
Pişirme suyunu tane sumakla yapın farkı goreceksinizBütün yemekleri yapıyorum nerdeyse fakat biber dolması kesinlikle olmuyor. Sorun ne bilmiyorum kavurarak yapıyorum yine yok çiğden yapıyorum yine olmuyor. İçli köfte yapıp biber dolması yapamam da aşırı garip kuru patlıcan dolması oluyor mesela ama biber dolması olmuyor bir türlü erkek arkadasım ile 3 senedir yasıyoruz. Biber dolmasını asırı seviyor ne zaman yapsam heyecanlanıyor bu sefer oldu lezzetli dolma yicem diye hevesleniyor malesef yine hayal kırıklığı. Birde erkek arkadasım dolma yaparken cok karısıyor asırı su koyuyo biber dolmasının içindeki baharati gidiyor tuzu vs . Ya içi kuru oluyor yada erkek arkadasım mudahale ederse lapa . Yapmıcam diyorum bir daha ama dolma seven biri olunca sansımı deniyim diyorum her seferinde. Bütün tarifleri inceledim ama sonuc hüsran. Üç yemek kaşığı tepeleme sumak koyuyorum yine ekşilik yok . Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım ?
Bizim bu taraflarda çiğ yapılır içi.Bir dahakine öyle yapcam artık malzeme boşa gitmesi üzüyor
Çok tatlısın ya bak suyunu baharat ve salça sosu ile hazırla tencereye aşırı derecede su koyma dolmaların yarışına kadar su koy zaten buharı ile pişiyor, kapağını ört altını kıs yavaş yavaş pişer, bende çok iyi yapamazdım ama şimdi baya ustası oldum , bu arada erkek arkadaşını mutfağa sokmaBütün yemekleri yapıyorum nerdeyse fakat biber dolması kesinlikle olmuyor. Sorun ne bilmiyorum kavurarak yapıyorum yine yok çiğden yapıyorum yine olmuyor. İçli köfte yapıp biber dolması yapamam da aşırı garip kuru patlıcan dolması oluyor mesela ama biber dolması olmuyor bir türlü erkek arkadasım ile 3 senedir yasıyoruz. Biber dolmasını asırı seviyor ne zaman yapsam heyecanlanıyor bu sefer oldu lezzetli dolma yicem diye hevesleniyor malesef yine hayal kırıklığı. Birde erkek arkadasım dolma yaparken cok karısıyor asırı su koyuyo biber dolmasının içindeki baharati gidiyor tuzu vs . Ya içi kuru oluyor yada erkek arkadasım mudahale ederse lapa . Yapmıcam diyorum bir daha ama dolma seven biri olunca sansımı deniyim diyorum her seferinde. Bütün tarifleri inceledim ama sonuc hüsran. Üç yemek kaşığı tepeleme sumak koyuyorum yine ekşilik yok . Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım ?
Ayyy inanmiyorummmm :)
Ekşilik için tane sumak öneriyorum.Bir kaç yemek kaşığı tane sumağı gece sıcak suya koyun.Ertesi gün tel süzgeçten geçirip pişirmek için suyunu kullanın.Etli kuru dolmada çok güzel oluyorBütün yemekleri yapıyorum nerdeyse fakat biber dolması kesinlikle olmuyor. Sorun ne bilmiyorum kavurarak yapıyorum yine yok çiğden yapıyorum yine olmuyor. İçli köfte yapıp biber dolması yapamam da aşırı garip kuru patlıcan dolması oluyor mesela ama biber dolması olmuyor bir türlü erkek arkadasım ile 3 senedir yasıyoruz. Biber dolmasını asırı seviyor ne zaman yapsam heyecanlanıyor bu sefer oldu lezzetli dolma yicem diye hevesleniyor malesef yine hayal kırıklığı. Birde erkek arkadasım dolma yaparken cok karısıyor asırı su koyuyo biber dolmasının içindeki baharati gidiyor tuzu vs . Ya içi kuru oluyor yada erkek arkadasım mudahale ederse lapa . Yapmıcam diyorum bir daha ama dolma seven biri olunca sansımı deniyim diyorum her seferinde. Bütün tarifleri inceledim ama sonuc hüsran. Üç yemek kaşığı tepeleme sumak koyuyorum yine ekşilik yok . Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım ?
Bütün yemekleri yapıyorum nerdeyse fakat biber dolması kesinlikle olmuyor. Sorun ne bilmiyorum kavurarak yapıyorum yine yok çiğden yapıyorum yine olmuyor. İçli köfte yapıp biber dolması yapamam da aşırı garip kuru patlıcan dolması oluyor mesela ama biber dolması olmuyor bir türlü erkek arkadasım ile 3 senedir yasıyoruz. Biber dolmasını asırı seviyor ne zaman yapsam heyecanlanıyor bu sefer oldu lezzetli dolma yicem diye hevesleniyor malesef yine hayal kırıklığı. Birde erkek arkadasım dolma yaparken cok karısıyor asırı su koyuyo biber dolmasının içindeki baharati gidiyor tuzu vs . Ya içi kuru oluyor yada erkek arkadasım mudahale ederse lapa . Yapmıcam diyorum bir daha ama dolma seven biri olunca sansımı deniyim diyorum her seferinde. Bütün tarifleri inceledim ama sonuc hüsran. Üç yemek kaşığı tepeleme sumak koyuyorum yine ekşilik yok . Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım ?