Dollenmeden sonra hamilelik kac günde idrarda cıkıyor?

Arkadaslar, bu ay gec yumurlama yasadım (27.gun) ama ovulasyon testi sayesinde zamanında iliskiye girdigimi dusunuyorum. Allah'ım insallah oyledir ve dollenme olmustur.yumurtlayalı iki gun oldu. e simdi gec yumurtlayınca ne kadar sure lazım idrarda cıkması icin?

adetin geciktikten bir iki gun sonra demeyin cunku adetlerim son 3 aydır asırı duzensiz. (40 gun , 22 gun, 34 gun) kan testi de yaptıramam yurt dısındayım. cok zor.

bilen arkadaslar lutfen bir fikir verin.

canım meraba bende çok dikkat ettim ovulasyon tarihlerine ama olmadı ve benimde adetim seninki gibi hep düzensizdi doktora gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı ve buda adet düzensizliği yapıyomuş ve hamile kalmayı biraz geciktirebiliyomuş ama yinede inş hamile kalırsın

canım ya korkutmayın beniii:KK43:(( bnim adetlerim korunmayı bıraktıktan sonra sapıttı. o 22 gunluk adet oldugum donemde de oradaki bir enfeksiyon icin antibiyotik, fitilvs kullanmıstım. O na baglamıstım. insallah bir problem yoktur. su anda 33. gunum bitti. insallah olmam ve hamis olurum.

Merhabalar ben de aynı sorunla cebelleşiyorum adetlerim düzenli o onuda bir sorunum yok çok şükür en fazla bazı aylarda 3-4 gün erken geliyor o kadar. 8 aydır uğraşıyoruz olmadı,aynı şekilde her ay aklımda sürekli düşünüyorum. Pozitif düşünmeye çalıştıkça negatif düşünceler kplıyor içimi. eğer doğru hesapladıysam bugün yumurtlamamım üzerinden tam 10 gün geçti. Bir test yapsam öğrenebilir miyim acaba. Adet olana kadar beklemek istemiyorum

beyaz melek ne yaptın? yaptın mı test? benim yumurtlama gunum haric ondan sonraki 9. gunum bitti. sıcaklık dusmedi Allah'a sukur. odum patlıyor dusecek diye. normal anlamda da 36. gunumu tamamladım. 41. gun test yapayı istiyorum.(14. gun yumurtlama sonrası) insallah olmazsam. 4 gun daha. ha gayret. test yaparım simdi ama cmt. cok onemli bir sınavım var. cıkmazsa moralim bozulur.
sag yumurtalıgımda hafif bir sızı var. derinden br agrı. goguslerim de hic oyle hassas falan degil. bugun biraz hafiften sertler. coook derin ve cok hafif.baska da bir belirti yok. zaten belirtiy falan da inanmıyorum ben. herkesin bunyesi farklı.

Allah'ım youtube da emzirme goruntuleri falan var. breast feeding diye yazınca cıkıyo. birbirinden seker seyler. Allah'ım ben de emziririm insallah boyle diyorum.

sizi bilgilendirmeye devam edecem anacım. insallah hayırlı haberlerle gelirim.

Son düzenleme:
merhaa canım bende bebek isteyenlerdenim bu ay hiç umudum yok ama allah bilir çünkü geçen ay düşük yaptım.ve benimde geç döllenme olmuş drum öyle dedi.ocak ayının birinde adet olmam gerekiyodu oldum.ama olmadan bir kaç gün önce hamiş kalmışım adetimide o yüzden gördüm .adetim bittikten 6 gün sonra kanamam başladı ama benim ihmalsizliğim yüzünden neyse bu nedir diye dr gittim idrar testi yapıldı ve hamile olduğumu ögrendim ve çok netti iki çizgide kıpkırmızıydı.yani hamile kaldığım günden itibaren yaklaşık 17 gün sonra felan testte çok net çıktı.inşallah yardımcı olmuşumdur...

ve arkadaşlar şunu üstüne basarak söylemek istiyorum yani benim gibi ihmalsizlik sakın yapmayın.adet görseniz bile ya yine olmadı yine hamile değilim deyipte ağır kaldırmak yani ihmalsizlik yapmayın çünkü hepimiz bebek için uğraşıyoruz ve bu adet görseniz hamile olabilirsiniz bunu unutmayın...sağlıklı günler...

bedefcim senin olayını da biliyorum ama canım uzulme olacagı varmıs. boylece gec dollenme de yasayabildigini ve ikinizde de sorun olmadıgını ogrenmis oldun. bence ovulasyon belirleme testleri ile gelecek ay ne zaman yumurtladıgını belirleyip ona gore hareket edersen bosuna enerji harcamamıs olursunuz.

ben sıcaklık olcumune devam. insalah hic dusmez. sevgiler

Kibele, seni cok iyi anliyorum. Benim de 1,5 yildir olmuyor ve her ay sanki bir yilmis gibi geciyor. Once yumurtlamayi bekle,sonra araliksiz calis ve regl olmayi bekle. Bu ay belli olmasi icin 5 gunum kaldi. Atesimi olcuyorum her sabah.Ates olcme yontemi diye baslik var ayrintilara bakabilirsin. Gerci kesin bir yol degil ama yine de deniyorum, idrar ya da kanda cikmasini beklemektense. Beklemek cok zor cunku.Insallah hamilesindir.Bizi haberdar et ogrenirsen.

sen ne yaptın canım? yarın 5. gun sanırsam:)
pardon canım ya diger topicte regl oldugunu huzunle ogrendim. insallah mart'a.

Son düzenleme:
kibele merhaba yazdıklarını takip ediyorum.bende senin gibi beklemedeyim ve de çok sabırsızım..benimde bugün yada yarın regl olmam gerekiyor..benimde göğüslerim 1 hafta önce ağrımaya başlardı ama şuan hiçbirşey yok.erken gebelik testleri var..oncomed sanırım bu gibi testlerin döllenmeden 7 gün sonra çııktığını söylüyorlar.bende birkaç gün sonra test yapacağım.hayırlısı..umarım hamileyizdir

fatmanehircim sende var mı bir gelisme?

insallah hersey diledigin gibi olur kibele sen de benim gibi en cok anne olmak istiyorsun galiba.umarim dilegin,dilegimiz gercek olur...benim de 5 gunum kaldi bakalim ates falan ölcmüyrum o zaman kafama takip stres yapiyorum hayirlisi olsun bakalim....

canım slında 5 ay oncesine kadar falan hic aklımda yoktu. zatn 10 ayık evliyim.ama etrfımda herkes hamile. Burada 2 sene kalacaz. bosken yapalım bir de ABD vatandası olsun diye hepsi hamile kalmıs. ben ABD vatandaslıgı umrumda degil ama su an bosken yapabilirim aslında dedim. milletten heveslendim. bir de kötü bir huyum var. bir seyi isteyince hemen olması lazım. sabırlı bir insan degilim. iste o cok kotu. o yuzden coook istiyorum simdi. coook isteyince de hormonlar alt ust oluyor. normalde bugun 5 gun gecti adetim. ama emin olamıyorum ki. cunku 3 ay once 40. gun oldum. bugun 37 daha. 33 esik sınırdı. atlattım. 37 oldu. o da esik sınırdı. Allah'a sukur o da gecti sayılır. simdi 40. zaten 41 de test yapacam insallah.

12 gün sonra sadece kanda çıkar demişti doktorum.İdrar yanıltıcı olabilir ve bu anlamda moralini bozabilir...

canım slında 5 ay oncesine kadar falan hic aklımda yoktu. zatn 10 ayık evliyim.ama etrfımda herkes hamile. Burada 2 sene kalacaz. bosken yapalım bir de ABD vatandası olsun diye hepsi hamile kalmıs. ben ABD vatandaslıgı umrumda degil ama su an bosken yapabilirim aslında dedim. milletten heveslendim. bir de kötü bir huyum var. bir seyi isteyince hemen olması lazım. sabırlı bir insan degilim. iste o cok kotu. o yuzden coook istiyorum simdi. coook isteyince de hormonlar alt ust oluyor. normalde bugun 5 gun gecti adetim. ama emin olamıyorum ki. cunku 3 ay once 40. gun oldum. bugun 37 daha. 33 esik sınırdı. atlattım. 37 oldu. o da esik sınırdı. Allah'a sukur o da gecti sayılır. simdi 40. zaten 41 de test yapacam insallah.

dediklerinize takıldım özür dilerim..
boşken yapalım gibi bir şey değildir ki bebek yapmak..ve annelik..
boşlukta olunabilecek bir sıfat hiç değildir..

iyi o zaman doluyken yapalım da hem is, hem ev, hem calısmak, evde bebegi teslim ettiginin endisesini yasamak, gunde 12 defa emmesi gereken bebegi gögsümü sagarak beslemek, gece 4 defa kalkıp emzirmek üstüne de sabahın köründe kalkıp tekrar ise gitmek sadece eglence olsun.

tabi ki bosken yapacagım. bebegimi dönene kadar gozumun onunde 2 yasına kadar getiririm. bu arada krese bırakacak kadar büyümüs olur. bunun neresi yanlıs anlamadım?

iyi o zaman doluyken yapalım da hem is, hem ev, hem calısmak, evde bebegi teslim ettiginin endisesini yasamak, gunde 12 defa emmesi gereken bebegi gögsümü sagarak beslemek, gece 4 defa kalkıp emzirmek üstüne de sabahın köründe kalkıp tekrar ise gitmek sadece eglence olsun.

tabi ki bosken yapacagım. bebegimi dönene kadar gozumun onunde 2 yasına kadar getiririm. bu arada krese bırakacak kadar büyümüs olur. bunun neresi yanlıs anlamadım?

dediklerinize takıldım dedim yanlış demedimyasakkelime
bu dediklerinizi yapmak anne olmanın getirileridir zaten..
neyse uzatmayacağım..iyi günler..

34 günde bir adet siklusum. Ortalarına doğru döllenme oluyor.
Eğer o tarihlerde olduysa Salı günü idrarda pozitif çıktı gebelik.
14 gün sonra oldu yani benim.:1rolleyes:

arkadaslar, her sabah sıcaklıgımı olcmeye devam ediyorum. bugun 38. gun. dollenmeden sonraki 11. gun. adetimin de 6. gun gecikmesi.
kan testi yaptıramıyorum. zira burada kan testi 350 dolar.
bu sabah sıcaklıgım 35.55 ten 36.66 ya yukseldi. (gunlerdir 35.55 fix idi 6-7 gundur) buradaki termomtre ile her gun Allah'ın cezası 97.8 i goruyordum. bu sabah 98.0 olmusum. bu iyice umut oldu. cunku hani derler ya hamilelik basladıgında yumurtlamadaki kadar olmasa da sıcaklık biraz daha yukselir diye. bugun itibarıyle yumurtamın dollenmis, morula asamasının asılmıs, uterusa yerlesmis ve hormon salgılanmaya yeni baslamıs olması gerek. yani hamilelik bugun basladı insallah.

ne guzel yazıyorum degil mi? pazar gunu test yapacam. o zamana kadar olmazsam.

kibele canim kan testi evet cok pahali burda da 120 euro ama ben hic yaptirmadim cunku hep evde yapilan testlerden kullaniyorum onlar da sonucu gosteriyor ama 1 hafta gecikmesi gerekiyor.senin de 6.gun olmus yarin yap bence ev testinden.ben adetim 6 gun gecikince yaptim cikmadi ama 8.gun yaptim pozitifti dusen bebegimde.insallah hamilesindir canim iyi haberlerini bekliyoruz unutma kendine iyi bak insa.anne adayisin bence...:))))

ay canım insallah.Ne guzel konusuyorsun.insallah size mutlu haberleri veririm. cumartesi coookk onemli bir sınavım var. acıkcası yarın yapıp eger cıkmazsa moralim bozulur diye pazara bıraktım. hem pazar dollenmeden sonra 14. gun. gecikme olarak da 9 gun olacak :KK43:

X