- 1 Şubat 2013
- 155
- 18
- 98
- Konu Sahibi ayserbilc85
-
Canım çevrendeki örneklere bende katılayım bende geçen ay tüp bebek yaptırdım ve döllenme olmadığı için tedavi iptal edildi bu soruna cvp bulursan bana da söyle lütfenHocam merhaba bu ay tüp bebek yaptırcam ama çevremde çok döllenme gerçekleşmeyip tedavisi yarım kalan arkadaşlarım var.tereddütte kaldım neden döllenme olmaz? ve döllenme işlemenin gerçekleşmesi için labaratuarda hangi yöntemin olması gerekir?lütfen yardım edin hocam
araştırılmıyormu acabaBende ayni durumdayim bir tüp denedik ve dollenme olmadigi icin iptal edildi
ilk defa senden duydumMrb benimde ablam aynı durumda, üç kere tüp bebk yaptırdı ama döllenme olmadığı için transfer gerçekleşmedi, elektrik problemi varmış yumurtalarda, bu sorunun bir çözümü yok mu , aranızda bu sorunla karşılaşıp çözülen var mı
E2nin kaç olması gerekiyormuş peki .O döllenme faciasıni bende yasadim.opudan önceki son e2 değerim düşükmüş meger.9 yumurtanin 6 si islem gordu.ikisi dollendi onlarda yasamadi.sonraki denememi başka bir merkezde yaptırdım 7 tane toplandi ve hepside dollendi. 6 si donduruldu.ama genede olmadı o ayrı facia.
Şunu anlamadım yunurta kalitesiz denilip işlem hangi aşamada durduruldu ?Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!
E2 değerinde yumurta başı 300 olmaliE2nin kaç olması gerekiyormuş peki .
anladım canım . peki e2 testi gebelik öncesi yapılıyor mu yapılmsı gereken testler arasında mı ? hayırlı olsun bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinE2 değerinde yumurta başı 300 olmali
ben kendimi anlatayım .Döllenme probleminde sorun yumurtadaysa ne gibi önlemler alınması gerek bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?