ben kendimi anlatayım .
1.tedavide 17 yumurtadan 12 olgun döllenen 6 7 tane 3.cü güne giden 4
2.tedavide 16 yumurtadan 12 olgun döllenen 5 6 tane 3.cü güne giden 3
3.tedavide 7 yumurtaadan 5 olgun döllenen 3 tane 3.cü güne giden 2 yada 3 5. güne giden 1 tane bunlardan sıfır transfer .
bunlar olurken kilom 7lerin üstündeydi . 3.cü tedaviden sonra kilo vermeye başladım yediklerime dikkat ettim neler yemedim önce onları sıralayım paket ürünler yemedim şekeri olabildiğince az tükettim kahve çay azalttım kepekli ürünler tüketmedim kola fanta içmedim ayçiçek yağını azalttım yemeklerde .
şimdi neler yedim ;
harnup pekmezi günde 1 2 çorba kaşığı tükettim , tahin az miktarda düzensiz olarak tükettim susam kaliteyi arttırıyor . organik bal ile arı sütü tükettim , organik süt yoğurt yumurta yedim marketten tüketmedim yoksa yemedim içmedim . kabak çekirdeği , zeytinyağı fındıkyağı kullandım yemeklerde 1 kilo sebze yemeğine 2 yemek kaşığı kullandım . hayıt tohumu çayı içtim reglimin başladığınden 15.ci güne kadar 1 fincan . qenzim kullandım . bunlardan sonra 68 kiloya düştüm ilk aşılamamda hamile kaldım kimyasal oldu kaybettim . kilo aldım tekrar 68 düştüğümde doğal yol ile hamile kaldım onda da kese bozuk dendi dış gebeblik vs dendi panikledik kürtaj oldum gerçi 5 doktor benzer şeyler söyledi belki boşa da oldum kürtajı belirsiz durum.
şimdi pro women diye bir takviyesi çıktı onu önderirim 4 5 ilaç tek şasede birleştirilmiş . bunların yanı sıra yürüyüş yaptım spor çok iyi geldi bana çok uzun oldu umarım bir umud olur bu öneriler umud bizim herşeyimiz