döllenme olmaması

anladım canım . peki e2 testi gebelik öncesi yapılıyor mu yapılmsı gereken testler arasında mı ? hayırlı olsun bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
E2 değerine tedavi boyunca bakılıyor opudan önceki son değer çok kritik.yumurta sayinla e2 değerin uyumlu değilse genelde başarısız oluyor.bende ilkinde döllenme bile olmamisti.dusun artık onemini

E2 değerine tedavi boyunca bakılıyor opudan önceki son değer çok kritik.yumurta sayinla e2 değerin uyumlu değilse genelde başarısız oluyor.bende ilkinde döllenme bile olmamisti.dusun artık onemini
bende de bakıldı ama değeleri anımsamıyorum. e2 düşük çıkarsa ostrojen mi eksik oluyor acaba vücutta

Öncelikle zaman ayırıp cevap atmışsınız çok teşekkür ederim.
Sizde çok yorucu tedavi süreçlerinden geçmişsiniz,yaşadıklarımız çok benzer durumda.
3 tüp denemesi yaptım 2 defa transfere gidebildim.

1.tüpte 60 yumurta 48 olgun 36 işleme alındı 13 döllenen 3.güne giden 8 5.güne giden 2(1si 4.gün görünümünde)

2.tüp 17 yumurta 10 olgun 2 döllenen 2.gün gelişimi istenilen düzeyde değildi transfer iptal.

3.tüpte 23 yumurta 2 döllenen 2.gün döllenen sayısı 4e çıktı 3.gün çok iyi kalitede 4 tane donduruldu
Mikro cip ve yumurtaya kalsiyum yöntemi uygulandı

Pcolu olduğum için 3.tedavi öncesi bende kilo verdim 65 kilodan 56 kiloya indim
Bunun yanında paket gıdaları tüketmiyordum zaten 3 ay öncesinden 3 farklı vitamin kullandım ayrıca spor yaptım

Sonuç yine bu şekilde oldu başka yapabiliceğimiz birşeyler daha var mı ?
Şuanda 3.tedavimden kalma 2 donmuşum kaldı transfer için adet olmayı bekliyorum önerebileceğiniz şeyler var mı

Aşılamalarınız tüp bebekten sonra mı oldu.
Benimde 3 tüpten önce 3 aşılamam gerçekleşti 1si kimyasal dendi(ama keseyi gördük)
2.si dış gebelik oldu

Çok güzel kilo vermişsin. Hangi vitaminleri kullandın. . Transfer zamanı ananas öneriliyor şu an aklıma birşey gelmedi.
Aşılamalarınız tüp bebekten sonra mı oldu.
Benimde 3 tüpten önce 3 aşılamam gerçekleşti 1si kimyasal dendi(ama keseyi gördük)
2.si dış gebelik oldu
3 tüpün Üstün e 1 aşılama yapıldı. Benim durum karışık biraz

Merhabalar yaşım 29 sebebsiz infertiliz tüp bebekte 11 yumurtadan bir tanesi bile döllenmedi doktorlarda şok oldu sperm yumurta herşey normal ama neden bilen varsa cvplarsa sevinirim.

Merhabalar yaşım 29 sebebsiz infertiliz tüp bebekte 11 yumurtadan bir tanesi bile döllenmedi doktorlarda şok oldu sperm yumurta herşey normal ama neden bilen varsa cvplarsa sevinirim.
Bizde de döllenen az olmuştu kslitesizdi embriyolar bazı vitaminleri kullandık kısmen işe yaramıştı sonrasında aşılama ile de doğal yollada hamile kaldım doğum olmadı ama hamile kalmakta mucizeydi bize göre

Canım Allah tekrarını göstesin bu sefer alırsın inş. kucağına yavrunu.Cnm bizde 3 yıllık evliyiz klomen gonol f kullandım ama aşılama olmadan direk tüp bebek yaptık keşke aşılama ile başlasaydık hangi vitaminleri kullamdınız

Aynı problem bizdede var cnm ca iyonifer diye yöntem varmış bende onu arsştırıyorum

Cm bizde aynı durumdayız,çözüm buldunuzmu

Aminnn.
Bende öyle önce tüp yaptırdım 3 kere sonra aşılama ile pozitifi gördüm.
Qenzim kullandım spor yaptım kilo verdim

Çok güzel kilo vermişsin. Hangi vitaminleri kullandın. . Transfer zamanı ananas öneriliyor şu an aklıma birşey gelmedi.

3 tüpün Üstün e 1 aşılama yapıldı. Benim durum karışık biraz
Üzerinden baya zaman geçmiş kusura bakmayın :)
İnofolic combi
Efamom
Koenzim q10
L arginin kullanmıştım vitamin olarak

Teşekkür ederim şuanda durumunuz ne ? işe yaradı mı takviyeler
Canım buldum sonunda topiği ve seni :)
Kullandığım vitaminler mi işe yaradı yoksa verdiğim kilolar mı yoksa uygulanan tedavi mi bilmiyorum canım tek bildiğim benim için vakti gelmiş şükürki son 2 donmuşumdaki tedavimde pozitifi gördük.
Bugünleri gösterene hamd olsun.
İnşallah sonuna kadar güzel ilerler hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almak nasip olur.
Benim gibi bu sorunu yaşayan tüm herkese umut olur inşallah.Rabbim emeklerinin karşılığını en kısa zamanda verir, tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Kaç kilo verdin bence 2si işe yaradı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…