ilk hamileliğimde yaşadım ben o bahsettiğiniz ağrıyı...sanki mens.'in ilk günüymüş gibi ama 3kat şiddetlisi...niyeyse ikinci hamileliğimde olmadı bu.başkalarından da duydum sonra,oluyor ve normal bişi yani.
Merhaba arkadaslar benimde sizlere bı. Sorum olacak ben altı aylık evliyim ilk uç ay dogum kontlol ilacı kullandım sonra cevremdeki bazı insanlar cok zararlı olduğunu ılerde cocuk istediğimde zorlanırsın dediler bende korkumdan bıraktım 3 aydır korunmuyorum ama bisi yok hala dogum kontrol hapları kullandığın kadarmi koruruyor lütfen yaşayan bayanlar varsa cevap versin bana bide yumurtlama gunünü nasıl anlayabilirim hiç ağrım olmuyor sadece adet olmadan bir iki gün önce kasık ve bel ağrısı oluyor lütfen arkadaslar bilen yada yaşayan basına gelen varsa bana donsun şimdiden vereceğiniz cevapları bekliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
Arkadaşlar merhaba,
sırf bu soruyu sorabilmek, aynı şeyi yaşamış olma ihtimali olan bayanlar vardır ümidiyle buraya üye oldum. ama zaten sık sık takip ederdim :) vesile oldu.
Yaklaşık 2 gün önce yumurtlama(ovulasyon) günümdü. normalde hiç hissetmem bile. ama o gün deli gibi bir kasık ağrısı, yürürken filan inanılmaz rahatsız edici derecede :26:sağ bacağıma filan vuruyordu. 5-6 saat içerisinde geçti. Merak ettiğim acaba döllenmeden dolayı olabilir mi bu kadar değişik tarzda adet ağrısı gibi beni rahatsız eden ağrının sebebi?
Bunu daha önce yaşamış ve hamile kalmış arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirse çok memnun olucam.:26:
ahaha işte ben :) ben daha kalamadım ama 10 aydır korunmuyorum.
bütün ayım ağrı içinde geçiyor. regl başlayacak ağrısı, bitiyor ağrısı, yumurtlama geliyor ağrısı, sona eriyor ağrısı.yumurtlamadan sonra da regle kadar yine kasıklarda sızlama, batma vb. sonuç hiçbirşey yok daha. doktora gittim kist filan da yok.
başka bir doktor psikolojik dedi. ne psikolojiği bacağımın üstüne basamıyorum. biri de enfeksiyondur dedi savdı.
sonuç: içeride neler olduğunu bilmiyorum, ama umarım isteyenler için bekledikleri reaksiyonlar oluyordur.
Arkadaslar benim olası adet tarihim 8 Şubat yumurtlamam 22 Ocak dün kasıklarım ve belimde ağrılar oldu aynı adet sancısı gibi biraz daha hafifi hiç böyle olmazdı inşallah döllenmeden kaynaklanan bi ağrıtır arkadaslar hiç böyle olupta hamile kalan varmi
Arkadaşlar merhaba,
sırf bu soruyu sorabilmek, aynı şeyi yaşamış olma ihtimali olan bayanlar vardır ümidiyle buraya üye oldum. ama zaten sık sık takip ederdim :) vesile oldu.
Yaklaşık 2 gün önce yumurtlama(ovulasyon) günümdü. normalde hiç hissetmem bile. ama o gün deli gibi bir kasık ağrısı, yürürken filan inanılmaz rahatsız edici derecede :26:sağ bacağıma filan vuruyordu. 5-6 saat içerisinde geçti. Merak ettiğim acaba döllenmeden dolayı olabilir mi bu kadar değişik tarzda adet ağrısı gibi beni rahatsız eden ağrının sebebi?
Bunu daha önce yaşamış ve hamile kalmış arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirse çok memnun olucam.:26:
Arkadaşlar merhaba,
ya arkadaşlar bende de sol kasığımda ağrı var,bacağımıda ağrıtıyo. yalnız bende bu ağrı uzun sürüyo geçen ay 28 gün ağrıdan dolayı doktora gittim,yumurtan yeni çatlamış dedi. ovulasyon ağrısı dedi. bu ay yine ağrım ve 30 günüm sizce hala bu yumurta çatlamadımı ve benin gibi geç yumurtlayan varmı
Merhaba arkadaslar benimde sizlere bı. Sorum olacak ben altı aylık evliyim ilk uç ay dogum kontlol ilacı kullandım sonra cevremdeki bazı insanlar cok zararlı olduğunu ılerde cocuk istediğimde zorlanırsın dediler bende korkumdan bıraktım 3 aydır korunmuyorum ama bisi yok hala dogum kontrol hapları kullandığın kadarmi koruruyor lütfen yaşayan bayanlar varsa cevap versin bana bide yumurtlama gunünü nasıl anlayabilirim hiç ağrım olmuyor sadece adet olmadan bir iki gün önce kasık ve bel ağrısı oluyor lütfen arkadaslar bilen yada yaşayan basına gelen varsa bana donsun şimdiden vereceğiniz cevapları bekliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?