• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenme Belirtileri Nelerdir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Herhangi bir bayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
153
201
18
Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım ama bu sefer sormak istediğim şey farklı. Korunmasız ilişkiden sonra 5. günüm. Ve birkaç gündür midem bulanıp başım dönüyordu. Tansiyonum düşüyordu (9.6). Bugün ise karnımın alt bölgesinde regl ağrısı bir ağrı var. Midem de hala bulanıyor. Döllenme olmuş olabilir mi? Döllenme belirtilerini bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım ama bu sefer sormak istediğim şey farklı. Korunmasız ilişkiden sonra 5. günüm. Ve birkaç gündür midem bulanıp başım dönüyordu. Tansiyonum düşüyordu (9.6). Bugün ise karnımın alt bölgesinde regl ağrısı bir ağrı var. Midem de hala bulanıyor. Döllenme olmuş olabilir mi? Döllenme belirtilerini bilen var mı?
İnan bende bu konuyu merak ediyodum benimde yumurtlama ve ilişkiden sonraki 4.günüm ve sadece hafif kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var

sizi üzmek istemem ama bu kadar sürede bu belirtiler yaşanmaz tamamen psikolojiktir. 6 haftalık hamileyim daha yeni belirtiler başlıyo öyle diyeyim.
Belki olur canım. Allah tan Ümit kesilmez 😊 herkeste farklıdır belki 🙏🏻🙏🏻 İnşallah Allah ım nasip eder 🙏🏻🙏🏻

Bu kadar erken belirti olmaz kızlar
Bazen çok düşündüğümüz için de sebepsiz olabiliyo

Ah bu psikoloji insanı 9 ay boyunca hamileymiş gibi kandırır.. beklemesi zor farkındayız ama beklemekten başka çareniz yok birde test kan vs yapmamaya çalışın inanın moral bozukluğundan başka bir şey olmaz çünkü daha çok erken. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Benim de adete 6 gün var bakalım psikolojik mi bilmiyorum ama her an adet olacakmışım gibiyim belki de erken gelecek bilmiyorum o yüzden geçene kadar bekleyeceğim

Back