Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bunlar geçici dolgunluk veriyor ama değilmi..ben kalıcı bi dolgunluk istiyorum sadece üst dudağım için...

ben tarçın yağını kullandım çok canımı acıttı dudaklarım alev aldı resmen midemi bulandıranda bi kokusu vardı dayanamadım fazla ama dolgunlaştırmıyor resmen yakıyor v kızartıyor tavsye etmem :)

gys canımcım seninle bir ortak noktamız daha varmış lens konusundan sonra :))) geçmiş olsun canımcım

ben de ben deee.. kalınlaştırmak için napmak lazım.. millet göğüslerini büyütüyo bitkisel şeylerle biz bi dudakları kalınlaştıramadık ...:1no2:

Heheheheh ben yanflüt calarken alt dudağıma yerleştirdiğim için bisüre sonra şişmeye başlıyor kıpkırmızı oluyor :roflol:
Ama wicks i kullanacağım bakalım etki ediyormu :1closedeyes:

walla ben tarcın yagını denedim bi kere surdum biraz yakıyo ama o kadar da acıtmıyo dayanılmayacak kadar deil yani ama sadece kızartıyo dolgunlastırmıyo bana oole geldi ben bi sure daa kullanırım o kadar aldım

bende kullandım tarçın yağını ama hemen sönüyo geçici yani biraz ayakıyo kzarıyo 10 dkk foss sönüyo evde duruyo şimdi öle yani ızlar boşuna heveslenmyn bnm gibi...:enbuyukkk:

ben çok uzun zamandır her diş fırçalamadan sonra mutlaka dudaklarımı da fırçalar sonra nemlendirici birşeyler veya bal sürerim fakat birkaç gün önce dişimi fırçaladığım ıslak fırçayla değil de başka kuru bir fırçayla fırçaladım dudklarımı ve farkı farkettim bundan sonra bir de dudak fırçam var:) yarım dakika falan fırçalayın kuru bir fırçayla hem ölü deriden arınıyor hem de kan dolaşımını etkilediği için dolgunlaştırıyor ardından da nemledirin:)

ilginç bir yaklaşım denemkte fayda var sağol bilgin için

birde ısırgan var taze ısırganı dudaklarınıza sürün birz zaman geçince dudağınızın şiştiğini ve büyüdüğünü göreceksiniz

ama sakın ağız kenarlarına değdirmeyin sanece dudağa yoksa kaşınırsınız

arkadaşlar bende duyduktan sonra denedim dudaklarımı çok tahriş etti ama illakide deneyecez diyorsanız dudakların ortasına sürün yoksa dudak altına yara yapıyor bunun yanında diş fırçanızı ılık suya batırarak dudaklarınızı hafifçe fırçalayın ama çok hafif

bende denedim 1 hafta falan sonra acayip bir thriş oldu ve kıpkırmızı oldu bıaktım en iyisi dolgu yaptırmak bence...

kızlar su dıs fırcasını mutlaka deneyın gercekten ıse yarıyor duzenlı bır sekılde hergun kuru dıs fırcasıyla yarım dkaa fırcalarsanız kalınlasıyor benım dudaklarım cok ıncedır kı ustu cok daha ınceydı ust dudagımın dıs cızgılerı resmen yukarı dogru dondu sımdı daha ıyı emınım denedıkce daha guzel olacak mutlaka bunu deneyın kızlar masraf sıfır zahmet sıfır sonuc guzel:)

Tarçın yağını çpk merak ettim ve dayanamadım dün iş çıkışımda koşa koşa aktara gittim jeyyar .. Eve geldim ve hemen denedim,en azından yarım saatte olsa şişik nasıl oluo die belki 10 kere üstüste sürdüm ama nafile,hiç biişi olmadı sadece bu sabah dudağımda bi ağırlık var oluo galiba bişeyler :1no2:

benim dudakları nasıl inceltcez ona da bişi söleyin maşallah angelina jolie gibi dudaklarım var sırnaşık şey

Tarçın yağı meselsi gözümü korkuttu açıkcası.Ama diç fırçası fikrini sevdim sanki.Denemek istiyorum.Sonuçları yazarım (inş.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…