- 20 Mart 2018
- 159
- 101
- 18
- 36
- Konu Sahibi okyanus2701
-
Dİşçiden neredeseyse hiç çıkmayan ve her işlemi deneyimlemiş biri olarak diyorumki, hiç korkmayın en basit işlem o. İğne fobiniz yoksa iğneden sonrası çok kolay.merhaba kızlar,
Hamileyken dişim kırılmıştı ve baktım ki çürümüş.Dolgu yaptırmam gerekiyormuş ama hayatımda hiç dişçiye gitmedim.Çok acıyor mu?
Bilmem hiç dişlerimle ilgili bi sorun yaşamadım sanırım.Arada öyle sıcak soğuk hassasiyeti olurdu ama çok üstünde durmadım.İlk defa dişim ağrıyorIgne iste... hissetmezsin 5 saat uyusukluk o kdr. Bu yasa kdr neden gitmedin disciye?
Sorun bu bizde zaten.. sorun cikinca gidioruz halbuki 6 ayda gitmeli.. dis temizligi discrasi filan onemli ihmale gelmio bakimsizda gozukuo insanBilmem hiç dişlerimle ilgili bi sorun yaşamadım sanırım.Arada öyle sıcak soğuk hassasiyeti olurdu ama çok üstünde durmadım.İlk defa dişim ağrıyor
İğneden korkmuyorum ama çürüğü temizlerken acıyor diyorlar ondan korkuyorumDİşçiden neredeseyse hiç çıkmayan ve her işlemi deneyimlemiş biri olarak diyorumki, hiç korkmayın en basit işlem o. İğne fobiniz yoksa iğneden sonrası çok kolay.
Şuanda hamile değilim.Zaten kırıldığında o yüzden gidemedim uyuşturmazlar diyeDolgularda hicbir sey hissetmedim ama uyusturmuslardi hamile oldugun icin uyusturmayabilirler.
Yoo hiç acımıyor. Sesleri duyuyorsun vızzt vızzt :) his yok hiç.İğneden korkmuyorum ama çürüğü temizlerken acıyor diyorlar ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?