• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece karın germe

Evet katılıyorum size insanın cildi doktoru vs hepsi önemli ama Sakarya da bir tane var şinde iyi olan ama çok güven vericisi konuşmadı yani şöyle ben bahsettim drdım kötü yoru yorumlar okudum felan o da dedi hiç bir hekim böyle olsun istemez böyle medya ya düşşün istemez dedi bana birde sana bir şey olmaz da diyemem dedi sanırım ben çok soru sordum ondan sıkıntılı biri olduğumu düşündü birde dedi ben karın germe amalyatının sevmiyorum dedi😂değişik vala 160 bin be üstü para alıyorlar değişik yani tam hekim istemez kötü şeyler olsun ama örnek bir doktor var istabulda nice nice şikayet ler var yani hep mı hasta da sorun demek istediğim kesınlıkşe doktor önemli istanulda çok doktor var bana biraz yakın ama sürekli knrt için git gel yapamam yaratıcı olur İzmit te var o da içime sindi bakalım halen araştırıyorum 😊😊😊 sizin ki çok iyi olmuş masallah
Tekrar teşekkür ederim 😊 Yakında olması kontroller açısından önemli gerçekten ama her şehirde düzgün doktor bulunmuyor tabii. İyive araştırıp belki bütçenizi gözden geçirip konaklamalı seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bilmediğim şehirde olduğunuz için fazla yorum yapamıyorum🤷🏻‍♀️🤗

Merhaba ben şubatta nasipse karın germe olucam SAKARYA İLSUN AKA ya yorumlar çok güzel sımdı o kadar kötü fotoğraflar ve pişmanlıklar yorumlar okudum ki şiakayet var sitelerinde çok ürktüm Benim sormak istediğim şu ben lipo yaptırmadan germe yaptıracağım benim göbeğimin üstünde de çatlak var 1.sorum bu üstekiler gitmiyor mu sadece göbek altımı gidiyor 2.sorum lipo yapmadan karın germe de de şişme ve ödem yaşayan oldumu 3sorum bu dikiş açılma sorunu böyle korkunc fotolar gördüm ondan dolayı bunları sormak istedim ağrısı illa vardır lütfen cevaplayın ben şubatta olucam olduktan sonra nasipse öncesi sonrası ve detaylı anlatım yaparım kızlar 🌸
Tam karın germe de lipoya gerek kalmadan genelde toparlıyor doktorlar.Ben mini karın germe+lipo oldum.Ödem liposuz ya da lipolu fark etmeksizin oluyor😅 ilk 3 ay sabır gerekli gerçekten.O korkunc fotoları bende gördüm tamamiyle doktor hatası.Dokuyu fazla cıkartıyorlar dikisler atıyor.Doktorunuzu cok iyi seçin.İnsallah sorunsuz sıkıntısız geçip güzel sonuç alırsınız.Bu arada benim alt karında olan catlaklarım vardı suan sadece cok az kısmı dikis üstünde kaldı.Ödemden dolayı catlama olmuyor bu konuda da rahat olabilirsiniz.

Back