• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolgu çok acıyor mu ?

okyanus2701

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
159
101
18
36
merhaba kızlar,
Hamileyken dişim kırılmıştı ve baktım ki çürümüş.Dolgu yaptırmam gerekiyormuş ama hayatımda hiç dişçiye gitmedim.Çok acıyor mu?

merhaba kızlar,
Hamileyken dişim kırılmıştı ve baktım ki çürümüş.Dolgu yaptırmam gerekiyormuş ama hayatımda hiç dişçiye gitmedim.Çok acıyor mu?
Dİşçiden neredeseyse hiç çıkmayan ve her işlemi deneyimlemiş biri olarak diyorumki, hiç korkmayın en basit işlem o. İğne fobiniz yoksa iğneden sonrası çok kolay.

Dolgu acitmaz zaten dişi uyusturuyorlar. Benim de gitmem gerekiyor da fırsat bulamadım:olamaz:

Dolgu acıtmaz ama diş hekimi de çok önemli. Kimisi çok nemrut oluyor, ben son dört senedir bir doktora gidiyorum, aşırı tatlı, rahatlatıyor insanı tedavi sırasında. Bence buna da dikkat edin, ilk tecrübeniz olacakmış, iyice gerecek biri olmasın.

Benim baya kotu disci tecrubelerim var. Ama tamamen hekime bagli bisey bu iyi bir hekimse asla sikinti cekmezsiniz.
Ben normalde cok cani tatli degilim ama disciye gitmek fobi olmustu resmen bikac ay once bi hekim buldum baya arastirmistim cok memnun kaldim. Oyle disci diye heryere gitmeyin. Iyisini araratirin.

Bilmem hiç dişlerimle ilgili bi sorun yaşamadım sanırım.Arada öyle sıcak soğuk hassasiyeti olurdu ama çok üstünde durmadım.İlk defa dişim ağrıyor
Sorun bu bizde zaten.. sorun cikinca gidioruz halbuki 6 ayda gitmeli.. dis temizligi discrasi filan onemli ihmale gelmio bakimsizda gozukuo insan

Dolgularda hicbir sey hissetmedim ama uyusturmuslardi hamile oldugun icin uyusturmayabilirler.

Disciye gitmekten artik bi hal olmustum arka dislerimin hepsi kanal tedavili hic dolgulu disim olmadi igneden sonra hisstmiyorsunuz zaten benim vucudum uyusmuyor diye doktorun 4 defa uyusturdugunu bilirim adam bile sasirmisti artik

Ikı aylıkken bebegım Bı anda dıs agrısı basladı bendede, sanırım bebekten dolayı ve devlete gittim doktorum o Kadr iyiydikı Allah razı olsun ondan cok guzel ilgilendi benimle, hamile olduğum icin filim cekılıyormus onu cekmedı. Tabı benim de IGNE ve dıs korkum coktu.
Dısıme IGNE yaptı inanın onu bile hissetmedim. Ama benim korkudan tansiyonum dustu bayılıyodum. Normalde kan verirken de bayılan biriyim.

Ama hıc korktuğum gibi olmadı 15 dakika surdu islem Sonrasında kanal tedavisi ve dolgu ZTen uyusuyor agzınız hıc hissetmiyorsunuz ama doktor cok onemlı.

İğne acıtıyor biraz, sonrasını hissetmiyorsunuz

Back