• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum artik.kv..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.494
548
Kizlar iyi geceler icimdekileri anlatmak istiyorum sadece yoksa patlicam

Esim 3 ay once yurt disina calismaya gitti o gittiginden beri zaten kv kp bi degistiler surekli bi takısma bana karismaya calismalar vardi ama son olay beni cildirtti yine de sakinligimi korudum(keske korumayip bi cinnet gecirseydim pismanim)

Bugun kv mesaj atti oglumu sevmek icin eve gotureyim dedi bnde misafir gelicek cocuguda gormek isterler dedm kim gelicek yazmis cevap vermedim(cunku bunu surekli yapiyo nereye gidiyosun nerdesin hayirdir nenisin vsr vs diye) aksam misafirlerim geldi tam kapida geciriyodm zil caldi kv gelmis.
Kizlar merdivenleri bi cikisi var sanirsiniz ben eve erkek atmisim da baskina gelmis kizlari gorunce surat asti selam vermeden geldi eve girdi ben arkadaslarima rezil oldum noluyo der gibi baktilar yuzume geldi oturdu ne hosgeldin dedm ne bisey ikram ettim ne konustm.nede yolcu ettm ona ragmen 2 saat bos bos oturdu..
O kadar sinirliyim ki eşime anlattim onda konus madem artik araniz bozulcaksada bozulsun dedi bn yine bisey demedim yine sustum yine sineye cektim ama.diyorum keske susmasaydim bana haber vermeden misafirim oldugunu bildigi halde nasil boyle bisey yapabiliyo. Size belki basit gelebilir ama ben saygisizlik terbiyesizlik olarak dusunuyorum bunu sizce konu boyle anlatilinca nasil goxukuyo

Sinir bozucu ama öyle kendinizi doldurup doldurup durmayın.
Alın karşınıza rahatsızlığınız neyse anlatın.
Bu tarz şeylerden hoşlanmadığınızı,tavırlarını beğenmediğinizi söyleyin ki,
İçinizde büyütmeyin öyle kendi kendinizi yer durursunuz.

Valla gereken tavrı göstermişsiniz bence hoşgeldin deneyerek konusmayarak uğurlamayarak daha ne olsun ki???

Bir şey demedim içimde kaldı demişsiniz , ne hoşgeldin , ne ikram ne güle güle demişsiniz.

Yapmışsınız yapacağınızı, tepkinizi koymussunuz , yaptığına eksik kalmamissiniz yani.

Oysa hepi topu , misafirim varken böyle baskın yapar gibi gelmen hiç hoş değil diyeceksiniz.

Iki saat boyunca misafirlere de mi.ikramda bulunmadınız ?

onun eve baskına gelir gibi gelmesi cok büyük hadsizlik ve terbiyesizlik. ama sizi de masum görmüyorum. insan oğlu meraklı varlık ben sıradan bi arkadaşımla bile telefonda konuşurken aksam misafir gelecek dese refleks olarak aa kim gelecek derim. desin kadın siz de söyleyiverin nolacak. aynı şeyi kendi anneniz sorsa batmaz ama kayınvalide olunca illa art niyet aranıyor sormus kadın nolcak. bence siz kendinizi dolduruşa getirip hırslanmıssınız. bu kadar basit şeyleri mesele yapmayın daha mutlu olursunuz

Evet kv nin yaptığı görgüsüzlük buna kimsenin itirazı olamaz zaten.
Ama şöyle ki oğulları yurt dışında olduğu için sizi koruma sahip çıkma psikolojisine girmiş olabilirler.

Elbette hiçbir kadının böyle bir şeye ihtiyacı yok herkes kendine sahip çıkar zaten ama eski kafalara bu tip şeyleri anlatmak zor.
O nedenle sadece eve kim geldi gelecek vs.sorularini yanıtsız bırakmak pek doğru gelmedi bana sadece daha fazla meraklandirmis olursunuz bir ise yaramaz.

Bence sessiz kalmakta pek ise yaramaz. En güzeli açık açık konuşmak.

Bir şey demedim içimde kaldı demişsiniz , ne hoşgeldin , ne ikram ne güle güle demişsiniz.

Yapmışsınız yapacağınızı, tepkinizi koymussunuz , yaptığına eksik kalmamissiniz yani.

Oysa hepi topu , misafirim varken böyle baskın yapar gibi gelmen hiç hoş değil diyeceksiniz.

Iki saat boyunca misafirlere de mi.ikramda bulunmadınız ?
Misafirlerle kapida karsilasti gidiyodular tam yani

onun eve baskına gelir gibi gelmesi cok büyük hadsizlik ve terbiyesizlik. ama sizi de masum görmüyorum. insan oğlu meraklı varlık ben sıradan bi arkadaşımla bile telefonda konuşurken aksam misafir gelecek dese refleks olarak aa kim gelecek derim. desin kadın siz de söyleyiverin nolacak. aynı şeyi kendi anneniz sorsa batmaz ama kayınvalide olunca illa art niyet aranıyor sormus kadın nolcak. bence siz kendinizi dolduruşa getirip hırslanmıssınız. bu kadar basit şeyleri mesele yapmayın daha mutlu olursunuz
Tek seferlik bisey olsa inanin batmazdi ama surekli var bu durum kim gelicek nereye gidiyosun kimlesin yani ogullari burda degil diye bana hesap sorma pesindeler

kim gelecek demesinde anormal bişey yok. annen de sorabilir aynı soruyu. ona da mı trip atacaktın?
onun dışında hoşlanmadığın bişey varsa söyle. susunca anlamazlar.

Evet kv nin yaptığı görgüsüzlük buna kimsenin itirazı olamaz zaten.
Ama şöyle ki oğulları yurt dışında olduğu için sizi koruma sahip çıkma psikolojisine girmiş olabilirler.

Elbette hiçbir kadının böyle bir şeye ihtiyacı yok herkes kendine sahip çıkar zaten ama eski kafalara bu tip şeyleri anlatmak zor.
O nedenle sadece eve kim geldi gelecek vs.sorularini yanıtsız bırakmak pek doğru gelmedi bana sadece daha fazla meraklandirmis olursunuz bir ise yaramaz.

Bence sessiz kalmakta pek ise yaramaz. En güzeli açık açık konuşmak.
Koruma amacli oldugunu sanmiyorm cunku esim burdaykende boyle seyler yaoiyodular ama bu kadar abartili degildi eşim gidince işi bu boyutlara getirdiler

Back