Dolapta biriktirilen tarihi geçmemiş anne sütleri nereye verilebilir bilen var mı?

leyna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
2.760
329
163
arkadaşlar iş arkadaşım dolabında biriktirdiği anne sütünü bebeği biberon kullanmadığı için ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyor bununla ilgili bir blog vardı ama bulamadım duyanlar bilenler bana yardımcı olabilirler mi?

Bebek yoğun bakımı olan hastanelere verebilirsiniz.kuvezdeki bebeklerimize annelerin sütleri yeterli olmayabiliyor.ama prematüre doğan bir bebeğe normal dogum yapmış annenin sutu yeterli besin kaynağı içermiyor.prematüre bebeklerin sutu onların ihtiyacına göre üretiliyor.

iş arkadaşınızın bu konuda duyarlı olması ne kadar güzel. demin bir başka başlıkta da yazdım burada da bir arkadaşımız da belirtmiş ama bir kez daha söylemek isterim, bebek aç aylıksa annenin sütünün içeriği onun ihtiyacına göre şekilleniyormuş... yani 2 aylık bir bebeğin ihtiyaçları 2 ay önce doğum yapan bir annenin sütündeymiş... hatta bebeğin cinsiyeti de sütün içeriğini etkiliyormuş... yine de arkadaşınızın fikri çok güzel, inşaallah ihtiyacı olan bir bebeğe ulaşabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…