- 3 Ocak 2021
- 279
- 110
- 31
- Konu Sahibi Yildiztozu93
Merhaba arkadaşlar. 20 Aralık salı günü şuanda ederi 3-4 bin değerinde olan 4 adet ikinci el gold cam süs eşyası sattım. Özenle paketledim paketlemeye 40 tl harcadım 4-5 kat patpata sardım aralarına karton koydum ve üstüne kırılır ibaresi yapıştırıp her tarafını sımsıkı bantladım. Sonra da Aras kargoyla gönderdim. 1620 tl almam gerekiyordu. Fırlatsan anca kırılırdı. Ama ürünlerden 2 si kırık gitti. Hadi onları iade istedin kalan iki ürüne de saçma sapan defolar bulup onları yazmış alıcı. Yani dikkatle bakmadığın sürece gerçekten anlayamayacağın defolar. Zaten ikinci el alıyosun çok iyi fiyata. Dolaba hemen yazdım kaç gün uğraştım kargoyla iletişime geçin kırılan kargonun sorumluluğunu biz almıyoruz dedi. Kargoya yazdım aradım beyefendiler ikinci el ve dolap uygulaması olduğu için zararı ödemiyormuş hayır kıran sizsiniz bu ne saçmalık! Ne o ne o ilgilenmedi. Alıcının da iadesi kabul edildi. Ürünleri benim gönderdiğim kutuyla tekrar geri yollamış kalan ürünler de kırık geldi hiç oldu kısaca dünya kadar zarar ettim. Yani birisi 5 binlik ürün satsa kırık gitse öylece zarara girecek kimse sorumluluk almıyor emeklerimize yazık gerçekten. Napmalıyım çok sinirliyim bu duruma nereye başvurmalıyım bilen varsa lütfen yol göstersin çok sevinirim...