dolabın boş olan yanına yaptırcam kapıları sürgülü ve evim küçük sürgülü olamaz o boyutta bende bu panjuru düşündüm...olmaz mı birde cevap verdiginiz için teşekkürler......
evet doğruyu söylüyorsunuz fakat benim için gerekli zaten evim toplamda 72 m2 fazlada eşyam yok şükür.....Dolabın yeterliyse bence hiç yaptırma evi eşya ile doldurmak eşyaya hizmetcilik gibi geliyor herzaman az eşya daha hoş duruyor
evet canım biz gecen sene tavanda ki alçıpan yüzünden yapmamıştık eşimle kararsız kalmıştık bu arada bu dolabı ben tasarladım eşim yaptı şimdide o alçıpanı kırdık ve perdeyide değiştirdik evim küçük eşim istersen küçük 2 kapak yapalım dedi bende hoş olmaz dedim onun yerine bu panjur aklıma geldi sence ???dolap kadar gerekli birşey daha yok bence evde, en gerekli şey, onca eşyayı pılı pırtıyı ne toplayacak? Canım dolapla pencere arası boşluğa mı yapılacak yeni dolabın tam anlayamadım?
panjur şık durur canım eğer kullanımı rahatsa, kullanım konusunda bir fikrim yok çünkü, kolaysa rahatsa panjur derim, beyaz dolap ve beyaz ya da gümüş panjurevet canım biz gecen sene tavanda ki alçıpan yüzünden yapmamıştık eşimle kararsız kalmıştık bu arada bu dolabı ben tasarladım eşim yaptı şimdide o alçıpanı kırdık ve perdeyide değiştirdik evim küçük eşim istersen küçük 2 kapak yapalım dedi bende hoş olmaz dedim onun yerine bu panjur aklıma geldi sence ???
teşekkür ederim canım benimde aklıma panjur geldi başka birşey gelmedi çünküpanjur şık durur canım eğer kullanımı rahatsa, kullanım konusunda bir fikrim yok çünkü, kolaysa rahatsa panjur derim, beyaz dolap ve beyaz ya da gümüş panjur
eşim böyle istiyor ama ben istemiyorum...
rica ederim canım, yaptırınca payyylaşş, ne şanslısın söyle kociye yapıversin ohhhteşekkür ederim canım benimde aklıma panjur geldi başka birşey gelmedi çünkü
evet çok şanslıyım canım teşekkür ederim umarım güzel olur.........rica ederim canım, yaptırınca payyylaşş, ne şanslısın söyle kociye yapıversin ohhh