dolap için yardım resimli ?????

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.816
123.236
kızlar gecen sene dolap yaptırdım hem cocuk odasına hemde yatak odasına ve gerizekalı mütahit perde için tavanda uzunlamasına yer yapmış ve biz o sıra orayı kırıp dolabı uzatmak aklımıza gelmedi neyse şuan oarayı kırdık ve dolap yaptırıcam kapak sizce panjurlu kapak olursa nasıl olur dolabım sürgülü

Eklentiler

• 20140330_205424.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 1.382
  • 22210452.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 1.637
dolabın boş olan yanına yaptırcam kapıları sürgülü ve evim küçük sürgülü olamaz o boyutta bende bu panjuru düşündüm...olmaz mı birde cevap verdiginiz için teşekkürler......

dolabın boş olan yanına yaptırcam kapıları sürgülü ve evim küçük sürgülü olamaz o boyutta bende bu panjuru düşündüm...olmaz mı birde cevap verdiginiz için teşekkürler......

Dolabın yeterliyse bence hiç yaptırma evi eşya ile doldurmak eşyaya hizmetcilik gibi geliyor herzaman az eşya daha hoş duruyor

dolap kadar gerekli birşey daha yok bence evde, en gerekli şey, onca eşyayı pılı pırtıyı ne toplayacak? Canım dolapla pencere arası boşluğa mı yapılacak yeni dolabın tam anlayamadım?

eğer öyleyse evet beyaz renkli panjurlu olabilir kapakla uğraşmak istemiyorum dersen panjuru gümüş renk de yaptırabilirsin.

dolap kadar gerekli birşey daha yok bence evde, en gerekli şey, onca eşyayı pılı pırtıyı ne toplayacak? Canım dolapla pencere arası boşluğa mı yapılacak yeni dolabın tam anlayamadım?
evet canım biz gecen sene tavanda ki alçıpan yüzünden yapmamıştık eşimle kararsız kalmıştık bu arada bu dolabı ben tasarladım eşim yaptı şimdide o alçıpanı kırdık ve perdeyide değiştirdik evim küçük eşim istersen küçük 2 kapak yapalım dedi bende hoş olmaz dedim onun yerine bu panjur aklıma geldi sence ???

eşim böyle istiyor ama ben istemiyorum...

Eklentiler

• indir.jpg
    2,2 KB · Görüntüleme: 189
panjur şık durur canım eğer kullanımı rahatsa, kullanım konusunda bir fikrim yok çünkü, kolaysa rahatsa panjur derim, beyaz dolap ve beyaz ya da gümüş panjur

bu dolapda yatak odamda çocuk odasındaki ile aynı

Eklentiler

• 20140330_205158.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 218
Benim mutfagimda var panjurlu dolap kullanisli degil canim tavsiye etmem. Dolabin gorseline yakin altli ustlu iki kapak seklinde bisey yapip etrafina aluminyum serit gecebilirsiniz. Gorseli yakalayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…