- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden memnun degilsiniz canım ? temizlik mi ? yoksa kullanışı mı ?Benim mutfagimda var panjurlu dolap kullanisli degil canim tavsiye etmem. Dolabin gorseline yakin altli ustlu iki kapak seklinde bisey yapip etrafina aluminyum serit gecebilirsiniz. Gorseli yakalayacaktir.
Hayatım Oray'a yapmadık artık evi satmayı düşünüyoruz malzeme olarak çamsan en iyisi Canım bu arada eşim mobilyacı değil fakat elinden geliyor şükür başka Nasıl bir tüyo istiyorsun sürgülü olursa emniyetli olanları var Allah korusun parmak falan varken kapanır başka sorun varsa sor tatlımMiyav_su , dolap işini ne yaptın? Bizde yatak odasına (L şeklinde de olabilir henüz karar veremedik) sürgülü dolap yaptırmayı düşünüyoruz, sanırım eşin mobilyacı, malzeme ve diğer konularda bir kaç tiyo ve bilgi rica etsem?
Hımm, hayırlısı olsun canım. Ne bilimm, L konusunda filan sıfır kayıp en kullanışlı model nasıl olur, o kızakların kalitelisi sağlamı hangisi gibi. Çamsan dediğin suntalem malzeme mi?Hayatım Oray'a yapmadık artık evi satmayı düşünüyoruz malzeme olarak çamsan en iyisi Canım bu arada eşim mobilyacı değil fakat elinden geliyor şükür başka Nasıl bir tüyo istiyorsun sürgülü olursa emniyetli olanları var Allah korusun parmak falan varken kapanır başka sorun varsa sor tatlım
bence güzel olur hem de modern dururdolabın boş olan yanına yaptırcam kapıları sürgülü ve evim küçük sürgülü olamaz o boyutta bende bu panjuru düşündüm...olmaz mı birde cevap verdiginiz için teşekkürler......
Benim eşim kendisi yaptı yatakodasınada aynı dolap var yatak odası+ çocuk odası + banyoda 2 tane birde balkona boydan kiler dolabı 1.500 TL tuttu sadece malzeme aldıkpardon kaça yaptırdınız acaba ??