Kullanisli degil. Gerci kullanis kismi biraz yapan ustayla da alakali cunku tam yapamamis. Kaldirinca birkatigin yerde kalmiyor dusuyor. Bir de zamanla boyasi kalkiyor filan b3nim hosuma gitmedi kendim istememe ragmen.
Merhaba benim aynı şekilde mevcut dolabım yeni eve taşınınca dar oldu dolap hazır olduğu halde ustaya aynısından yaptırdım asla anlaşılmıyor bütün gibi duruyor
Panjuru 6 yıldır banyoda çamaşır makinesi üzerinde havlu dolabı olarak kullanıyorum çok memnunum ve çok şık yalnız yaklaşık 80 cm boyunda daha uzunu var mı bilmiyorum bölüp iki panjur mu yapacaksınız resim eklemeye çalışacağım yeniyim denemem lazım selamlar
Miyav_su
, dolap işini ne yaptın? Bizde yatak odasına (L şeklinde de olabilir henüz karar veremedik) sürgülü dolap yaptırmayı düşünüyoruz, sanırım eşin mobilyacı, malzeme ve diğer konularda bir kaç tiyo ve bilgi rica etsem?
Miyav_su
, dolap işini ne yaptın? Bizde yatak odasına (L şeklinde de olabilir henüz karar veremedik) sürgülü dolap yaptırmayı düşünüyoruz, sanırım eşin mobilyacı, malzeme ve diğer konularda bir kaç tiyo ve bilgi rica etsem?
Hayatım Oray'a yapmadık artık evi satmayı düşünüyoruz malzeme olarak çamsan en iyisi Canım bu arada eşim mobilyacı değil fakat elinden geliyor şükür başka Nasıl bir tüyo istiyorsun sürgülü olursa emniyetli olanları var Allah korusun parmak falan varken kapanır başka sorun varsa sor tatlım
Hayatım Oray'a yapmadık artık evi satmayı düşünüyoruz malzeme olarak çamsan en iyisi Canım bu arada eşim mobilyacı değil fakat elinden geliyor şükür başka Nasıl bir tüyo istiyorsun sürgülü olursa emniyetli olanları var Allah korusun parmak falan varken kapanır başka sorun varsa sor tatlım
Hımm, hayırlısı olsun canım. Ne bilimm, L konusunda filan sıfır kayıp en kullanışlı model nasıl olur, o kızakların kalitelisi sağlamı hangisi gibi. Çamsan dediğin suntalem malzeme mi?
dolabın boş olan yanına yaptırcam kapıları sürgülü ve evim küçük sürgülü olamaz o boyutta bende bu panjuru düşündüm...olmaz mı birde cevap verdiginiz için teşekkürler......
Benim eşim kendisi yaptı yatakodasınada aynı dolap var yatak odası+ çocuk odası + banyoda 2 tane birde balkona boydan kiler dolabı 1.500 TL tuttu sadece malzeme aldık