Dolap Boşalttım Kızlar çok uygunnn

Tamam canım özeldende yaz tam istediklerini

ewet canım yeşil olan ..15 tl lik parfümle turuncu ve XQ Parfümü takaslarmısın.ya da yanına başka bişi istersen bakabilirsin çok ürün var.
bi de yeşil bluz gömlek gibi.olan.

ewet canım yeşil olan ..15 tl lik parfümle turuncu ve XQ Parfümü takaslarmısın.ya da yanına başka bişi istersen bakabilirsin çok ürün var.
bi de yeşil bluz gömlek gibi.olan.

canım baktımda takaslık pekbişey bulamadıım istersen dediklerini ayırıyorum sana parfümü turuncu askılı badiyi ve koyuyeşil tül gibi olan gömleği okeyse bana bi okey ver cnm düşeyim satıştan :)

tamam okey de bendeki parfümü istiyo musn?

canım napıyoruz?

Çantalara talibim :) Özellikle siyah olana :)

leoparlı babete bayıldım ama mümkün değil ayagıma olmaz begendiğim ayakkabı botlar ya pahalı oluyor yada numara tutmuyor böyle bol satışlar sizee

çok uzakmış kartal.aslında en çok farfümü istiyordum.isterseniz sadece parfüm takası yapalım sizede uyarsa kokuları freshtir.

canım takastada kargo ücreti ödemek istemiyorum açıkçasıı senin için yapacağım en son 15 olur dahada bişey yapamam canım çünkü askılı badi falan hiç giyilmedi parfüm hiç kullanılmadı

aynı ilde olduğumuz için kargo ücreti 4,5 tl kilo başına fazla bişi tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…