Lazerle kökü tamamen kurumaz, zaten %100 bitirme garantisi de verilemez. Benim yaptırdığım yer bana bir yer size %100 bitecek diyorsa yalan söylüyor demişti. Ama mesela benim %80-90 bitti. Sizinki ne durumda? Gittiğiniz yer güvenilir bir yer mi?
Hangi makina ?
Ve yuzunuze igneliden baska hic 1 sey sakin sakin sakin yaptirmayin
makina şu fotoğraftaki ikinci makinanın aynısı:
http://www.lazerteknikserviss.com/resimler/0-344361303114-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3.jpg
neden yüze iğneliden başka yaptırmayayım?
Gitmedikçe uzuyor dediğiniz peki seyrelmiş olan tüyler mi uzuyor yoksa seyrelme de mi yok?Bana kılların tamamen biteceğini söylüyorlar. Giden arkadaşımın da tamamen bitmiş zaten. Alt bacak tamamen bitti,üst bacakta ara ara kıllar var. Genital bitmek üzere. Kollarım henüz kıllı,popoma yeni başladık. Parmaklar bitti sayılır. Ama hala gitmedikçe jilet vurmuş gibi uzuyor. Delireceğim!!
Gitmedikçe uzuyor dediğiniz peki seyrelmiş olan tüyler mi uzuyor yoksa seyrelme de mi yok?
Gitmedikçe uzuyor dediğiniz peki seyrelmiş olan tüyler mi uzuyor yoksa seyrelme de mi yok?
Gittiğiniz yerde makinenin kaç yıllık olduğuna ve ne kadar kullanıldığına göre bile değişiyormuş etkili olup olmaması.
3 yıl uzun bir süre. %100 herkeste gitmiyor zaten kıllar şansa, kıl yapısına pek çok faktöre bağlı. ama gözle görülür sonuç almalıydınız şimdiye kadar.
Benimde ilk gittiğim yer her seans ucret alıyordu 8 kez gittim tüm genital bitti şimdi gittiğim yer yarım bacak bitene kadar diye anlaştım peşin verdim tüm ücretini ama bitmiyor annemle kardesimde aynı yere gitti bitti benim duruyor kişiyle alakalı kanımca ama çok bilinen iyi bir yere gidin genede igneliyede gitmiştim eskiden oda kesin çözüm ama çok acıtıyor şükür bitti oda dayandım adetliyken öncesinde ve sonrasında sakın gitme acaip acıyorSeyrelme var ama hani ara verilir ya 2 aylığına falan,işte o zaman deli gibi uzuyor ve jiletle alınca da ertesi gün çıkıyor. Gerçekten vaktim yok artık yıprandım.
Aynen öyleLazere gıdıldıkten sonra tüylerde azalma varsa jılet vurulmaması gerektiğini biliyorum yoksa başa tekrar donülüyomuş lazere gittiğim yer öyle diyordu. Acaba sizinde bu yüZden bitmemiş olabilir mi. Çıkan kıllar için kısaltma makineleri öneriyolardı.