• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOLANDIRILIR MIYIM ?

Yok gecmez siz olayi cok yanlis anlamissiniz kari koca korkmayin.
E imza parayla satiliyor siz bir tiklamayla olusmaz zaten.
Gercek imzanizi dahi atsaniz imza sirkinuz yoksa normalde imzanizin bir anlami yaptirimi yok.
bende öyle biliyorum da iste bi an öyle tepki verince korkuttu beni. hayret birsey.

İÇİ RAHATLADI ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM. VALLA KAÇ SAATTİR ZOMBİ GİBİ DOLANIYORUM. İNME İNİYODU. ELİNDEKİ HERŞEYİ ALIRLAR DEĞİNCE DÜŞÜNCESİ BİLE BENİ MAHFETTİ. SAOLUN.

Öyle sadece imza ile iş olsaydı...bir sürü yeri imzalıyoruz.
Herkesin pek çok bilgisi bir sürü resmi ve özel bir sürü kurumda mevcutken bir imzanızı mı tehlikeli bulmuş?
Ayrıca o kadar uğraşmazlar, millet polisim savcıyım diyene her şeyini veriyor zaten....

yemin ederim sırf meraktan profilinize baktım lisans mezunuyum yazmışsınız (eğitimle kimseyi değerlendirmiyorum keza benim 70 yaşında okula bile gitmemiş anneannem inanmaz buna). eşinizin bu dediğinden korkup size tepki göstermesine izin mi verdiniz?

Öyle sadece imza ile iş olsaydı...bir sürü yeri imzalıyoruz.
Herkesin pek çok bilgisi bir sürü resmi ve özel bir sürü kurumda mevcutken bir imzanızı mı tehlikeli bulmuş?
Ayrıca o kadar uğraşmazlar, millet polisim savcıyım diyene her şeyini veriyor zaten....

Back
X