Bebek İkinci El dolandirildimm! !Aman diyim dikkat edin..

Yeni üyeler arasında yine dolaşıyor hatta bu konu başlığı altında da yazıyor tahminimce, uyanık olun ben artık forumdan alışverişi kestim açıkçası. Gittigidiyor üzerinden satış yapıyorum

Gunaydinlar ☺ buradadir orası kesin. Ama bu konuya daha katılmadıgini düşünüyorum kendisi okumakla yetindi belki yazar zavallı napsin kendiside kocasida calismiyo geçim kaynakları bu aç kaldiysa demekki. .

Çalışmak evine ekmek parasını götürmek insan olan kişinin ehlidir bunlar asalak ailesinden.ben de o kişinin bu konuya yazdığını düşünüyorum

Vay be olaya bak. Işte bunlara haramyiyici deniyor. Yazik, haram ile beslenen aciz yaratiklar. Cidden insanin midesini bulandiriyorsunuz!!

Aynen çok doğru ☺ yeni üye varmi yazan hiç dikkatimi cekmedi yada hatrlamiyrm. Yazdiysada buyursun napalim ☺ kendisi hasta zaten. Sözde bizi uyutuyo kendisine laf soyluyo falan öyle hastalıklı bir ruh hali iste bide sesini duysaniz kabus. Minikcik bunlar daha ablalari. Yeni nesil bebeler. Bide büyük oynuyoruz yazmis memnuniyetsizlik bölümünde. Onu yazdiginda benimle satış halindeydi. Onu büyük işinden ettiğim için çok Üzgünüm

Bizi aptal mi saniyo..
Aptal olsaydim o asalagin 5 farkli uyeligini ortaya cikaramazdim.
Ayrica yuklu mikyardaki satislarini da durduramazdim.. Asalak olmasa yeni uyeliklerinde kendini belli etmez zaten.. Ben burdayim diyor resmen..

Ben kesinlikle beni dolandıran kadının başka üyeliğinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü o üyeliğinde sadece satış yapmış. Kız çocuk elbiseleri ve mutfak gereçleri.

Büyük ihtimal aynı kişi ya :) canım benim ya buraya laf atiyo acıyo falan ama bağımlısı olmus içinin ezikliginide dolandirarak bastırıyor :) sozde ezikledigi bizlerin tüm konularina hakim bizler sayesinde küçük beynine oksijen gidiyosa ne mutlu bize

Bu zekayı başka bir şeyde kullansa vatana millete hayrı olurdu. Ve daha çok para da kazanabilirdi. Kim bilir..
Çekirge 1 sıçrar... Elbet yakalanacak

Aa bu kadindan gecen hafta..tubik01..den lcd tv aliyordum bende son 500 yapti esim dediki hadi para yatirdin eski bozuk tv yollarsa falan dedi almadim son anda vazgectim kendisine dedimki sana nasil guveneyim okadar para yatircam bana dedigi sey su simdiye dek bogazimdan haram lokma gecmedi Allahta nasip etmesin insallah falan dedi baya inanmistim ben ama esimi ikna edemedim vay pislik kadin ucuz atlatmisim cok sukur bundan sonra cok dikkat edelim arkadaslar

Iyiki eşiniz ikna olmamış :) kendisi Allahi dilinden düşürmez haramdan hakdan bahseder ezber cümleleri ☺ ancak yanarken sanırım gerçekten Allah der böylesi.
Sizin adınıza sevindim geçmiş olsun ☺

epeydir bakamiyordum ne dolandiricilar turemis sasirdim inanin. ben de sareyle takas yapmistim aynen dedigi gibi guven cok onemli yalniz eski mesajlari uyelik tarihi kisacasi o kisinin genel profilini de arastirmak lazim

epeydir bakamiyordum ne dolandiricilar turemis sasirdim inanin. ben de sareyle takas yapmistim aynen dedigi gibi guven cok onemli yalniz eski mesajlari uyelik tarihi kisacasi o kisinin genel profilini de arastirmak lazim
Evet sizinle de takas yapmistik..:)
Benim bu gune kadar guvenmedigim hic kimse olmadi yaptigim alisverislerde.. Bana guvenmeyen de zaten urunumu almasin..
Fakat ben bu hasta ruha guvenmedigimi kendisine bile soyledim. Son anda bir kac seye kandim diyebilirim..
Bundan sonra dikkat etsin herkes..
Kim ustune aliniyorsa alinsin kizsin isterse.. Yeni uyelere dikkat.. Yapacak baska bir sey yok malesef..

İyi de tamamen yabancı biri tarafından söylenen"şimdiye dek boğazımdan haram lokma geçmedi" cümlesi karşı tarafa verilen bir teminat değil ki :) O zaman sizde benimde geçmedi valla,önden siz gönderin madem deseydiniz :) Çok çok geçmiş olsun,Allah hepimizi böylelerinden uzak etsin inşallah...Bir de böyle çok takva sahibi ayağına yatıyormuş hele bak sen uyanığa.

Bence kişi belirli aralıklarla üye olmuştur takmış belli buraya yani eski üyeliğide olabilir bence bi kaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…