Gerçek ismini biliyor musunuz bayanın ??
Ben de..Çalışmak evine ekmek parasını götürmek insan olan kişinin ehlidir bunlar asalak ailesinden.ben de o kişinin bu konuya yazdığını düşünüyorum
Bizi aptal mi saniyo..Ben de..
Aynen çok doğru ☺ yeni üye varmi yazan hiç dikkatimi cekmedi yada hatrlamiyrm. Yazdiysada buyursun napalim ☺ kendisi hasta zaten. Sözde bizi uyutuyo kendisine laf soyluyo falan öyle hastalıklı bir ruh hali iste bide sesini duysaniz kabus. Minikcik bunlar daha ablalari. Yeni nesil bebeler. Bide büyük oynuyoruz yazmis memnuniyetsizlik bölümünde. Onu yazdiginda benimle satış halindeydi. Onu büyük işinden ettiğim için çok Üzgünüm
Amiiinnnn ..Terbiyesiz ahlaksız,haram parayla daha ne kadar yol alacaksın acaba.... Çok üzüldüm arkadaşlar Allah'ım böyle kötü insanlarla karşılaştırmasın.
Bu zekayı başka bir şeyde kullansa vatana millete hayrı olurdu. Ve daha çok para da kazanabilirdi. Kim bilir..Büyük ihtimal aynı kişi ya :) canım benim ya buraya laf atiyo acıyo falan ama bağımlısı olmus içinin ezikliginide dolandirarak bastırıyor :) sozde ezikledigi bizlerin tüm konularina hakim bizler sayesinde küçük beynine oksijen gidiyosa ne mutlu bize
epeydir bakamiyordum ne dolandiricilar turemis sasirdim inanin. ben de sareyle takas yapmistim aynen dedigi gibi guven cok onemli yalniz eski mesajlari uyelik tarihi kisacasi o kisinin genel profilini de arastirmak lazimHerkese soyluyorum kesinlikle yeni uyelerden alisveris yapmayin.
Ben sonsuz guvenirdim. Guven olmadan bu is olmuyor zaten. Her iki taraf icin de oyle. Ucretini almadan sattigim urun de oldu, ucretini yatirmadan bana urun geldigi de.. Guvendik cunku..
Dedigim gibi bu bir istisna..
Fakat farkli uyeliklerle surekli alis/satis icerisinde..
Kendi meslegi bu olmus artik.. HIRSIZLIK..
Evet sizinle de takas yapmistik..:)epeydir bakamiyordum ne dolandiricilar turemis sasirdim inanin. ben de sareyle takas yapmistim aynen dedigi gibi guven cok onemli yalniz eski mesajlari uyelik tarihi kisacasi o kisinin genel profilini de arastirmak lazim
Aa bu kadindan gecen hafta..tubik01..den lcd tv aliyordum bende son 500 yapti esim dediki hadi para yatirdin eski bozuk tv yollarsa falan dedi almadim son anda vazgectim kendisine dedimki sana nasil guveneyim okadar para yatircam bana dedigi sey su simdiye dek bogazimdan haram lokma gecmedi Allahta nasip etmesin insallah falan dedi baya inanmistim ben ama esimi ikna edemedim vay pislik kadin ucuz atlatmisim cok sukur bundan sonra cok dikkat edelim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?