Canım bu tubik 01i adminler soylediler dolandirici oldugunu gormemissin sanirim gecmis olsunKızlar merhaba☺ çok sevdiğim bir site heracidan faydalandigim deneyimli anneler konular var. Cokda memnunum üye olduguma. Fakat eşya alıp satarken dikkat lütfen. Stokke marka arabam var geçenlerde burda bi bayanın aradigini okuyunca yazmak istedim kendisine yazdım ama fiyat aralığımiz uyusmadigi için birbirimize güzel dileklerde bulunup konuşmamızi sonlandirdik. Sonrasında bi bayan yazdigimi görmüş msj attı almak istyrm lütfen telefon verin görmek Istiyorum diye. Yaklasik 4 5 gün konuştuk kendisine inandim. Korkuları vardı dolandirildigini soyledi ☺ Hakverdi uzlastik aynı anda teslim ödeme şeklinde gerceklestrcektik. Bana 2 bin yatiracagina saolsun 2tl yatirmis evet 2tl cik sonrasında durumu anladik ve geri çektik kargomuzu. Boşu boşuna 300 tl kargo parası odeyecegim git gelden. Rica.ederim dikkat edin. Akıllı gecinirdim fakat öyle inandırıcı Allah dedi cocuk dedi haram dedi. Insan olarak inainandım ☺ gerekli hertürlü işlemi yapıcam kendisi için. Haa bide pişkin pişkin 2 bin yatrdigini iddaa ediyo sikayet edicekmis bekliyorum beni ugrastirmadan umarim yaparpostanede ki memur bile vakit kaybetmeyin şikayetiniz yapin dedi. Evrakta oynamis kendisi 2tlyi 2 bin göstermiş. Nickide tubik01. Umarım okuyorsundur. ☺
Ben de ta! Olarak o deli cesaretlerine gülüyorum bunların,polisin nasıl takip yaptığından haberleri yok sanırımYok baya kendini övüyor istediğini yap bulamazsın diye maşallah herseyi sahteymismisde sanırım görüntülerde sahte gerçekten inanamiyrm bukdr kendilerine guvenmelerine. Ama yapicam o hakaretleri görünce daha da hirslandim ☺ 300 lira kargo parasıni bana odetecegi için gururlu kendisi. bende çok heyecanlıyım hemde cokkk
Yakın zamanda bende ayselsur nickli birisi tarafından 450 lira dolandiriliyodum sağolsun burdan burdan biri uyardı dolandirici olabilir yeni hesap dedi ve inanin gerçekten dolandirici çıktı paylasiminizi öneri ve Şikayet bölümüne yazarsaniz diğer arkadaşlarımızda görsün isterseniz çok büyük geçmiş olsun
Ayselsur Tubik01 Necla0 hepsi ayni kisi canim..Yakın zamanda bende ayselsur nickli birisi tarafından 450 lira dolandiriliyodum sağolsun burdan burdan biri uyardı dolandirici olabilir yeni hesap dedi ve inanin gerçekten dolandirici çıktı paylasiminizi öneri ve Şikayet bölümüne yazarsaniz diğer arkadaşlarımızda görsün isterseniz çok büyük geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?