Okusun canim.. Okudukca kendiyle gurur duysun.. Yatacak yeri yok onun..Ya bide arsiz arsiz şu yazılanları okuyo ya nasıl bir iç sesi var. Nasıl bir ruh hali hala anlayabilmis değilim. Insanin gerçekten ruh hastasi olması lazım. Teşekkür ederim hepinize ama inşallah cikicak bende burdan duyurucam ins sizlere. Daha farklı nickleride var kesin hemde baya
Guvendigim daglara kar yagmadi benim.. Ben biraz bile bile lades dedim.Bukadar beddua alan birinin hayatı nasıl olabilirki . Bana dediki yazdıklarınızı okudukça aciyorum size okadar guldumki Allahim dedim bu insana ne yasattinki insan sevgisinden yoksun aciz çaresiz. Ama ne yasattiysa haketmis etmiş etmiski kendinden geçmiş. Böyle insanlarla karşılaşınca eşime dedimki güven duygusunu kaybediyoruz acıma üzülme empati hepsi yok oluyor. Bu Aciz insanlikla hiç alakasi olmayan Insanlar yüzünden kimseye onyargisiz bakamaz yaklasamaz olduk. Üzülüyorum bana ödeme yapmak için çocuğunu evde bıraktı diye vicdan yaptım. Eşim dediki kim 4.5 aylık çocuğunu 3 saat bırakır bu işte bişey var dedi. Cnku bize göre imkansız. Üzüldüm eşime kızdım oysa ne haklıymış ☺ ahh allahim icimzden vicdan merhameti almasın.
Herkese soyluyorum kesinlikle yeni uyelerden alisveris yapmayin.Çok geçmiş olsun peki böyle insanlar varken biz nasl alıp satacağız burda nasl güveneceğiz
Sizin burdaki YENİ ÜYE OLAN HERKESİ diyerek GENELLEME yapmanız yanlış olmus. BENDE yeni üye oldum bebek arabası içinde ilan verdim. Gelip ilanıma sormussunuz : Sorum su: Elden alabiliyormuyuzHerkese soyluyorum kesinlikle yeni uyelerden alisveris yapmayin.
Ben sonsuz guvenirdim. Guven olmadan bu is olmuyor zaten. Her iki taraf icin de oyle. Ucretini almadan sattigim urun de oldu, ucretini yatirmadan bana urun geldigi de.. Guvendik cunku..
Dedigim gibi bu bir istisna..
Fakat farkli uyeliklerle surekli alis/satis icerisinde..
Kendi meslegi bu olmus artik.. HIRSIZLIK..
bu insan eşya mı satıyo eşya mı alıyo ay bende ilk defa bu siteden alışveriş yapıcam şimdi içime şüphe düştüGuvendigim daglara kar yagmadi benim.. Ben biraz bile bile lades dedim.
Guvenmedim.. Guvenmedigimi ona da soyledim acik acik.. Urunleri almaktan vazgectim. Sonra tekrar konustuk falan. Aldim bi sekilde. Esim hic istemedi. Bunlar dolandirici dedi.
Ben burdan onlarca kisiden urun aldim urun sattim. Boyle biseyle karsilamadim.. Bu bir istisna..
Bize aciyormus. Guldum..
Ona oyle cok acidim ki..
Karsimda dursa nasihat edecek sekli aldim bir ara. Uzuldum onun adina..
Allah var.. Hic mi dusunmuyor.. Gercek hesap sorucu "O"..
Sizi hic gormedim ozel mesajlasmissiniz demekki. Ayselsur un beni dolandiran poyraz berk oldugunu anladim ben.. Ayselsurla baglantisi olan herkesi ozel mesajla uyarip yoneticilere bildirdim. Uyeligi kapatildi.. Uc kisi son anda koseden dondu anlayacaginiz..bende ayselsurdan pratik süpürge almak üzereyken hesabı kapatılmış. bende dolandırılacaktım sağolsun adminler erken farketmiş.
ama ayrı bi dolandırıcılık da kıyafet alıyorsunu ewet kargo da geliyo ama foto ile hiç alakası olmayan paçavra bişi çıkıyo fotoda güzel görünüyo eline geçince beş lira bile vermezdim diyorsun. bide aman şu kadara aldım şu kadara satıyorum diye değerli göstermeye çalışılıyo. iki defa da öyle kandırıldım.
Aliyor da satiyor da.. Bana satmak istedi.. Bazi arkadaslardan almak..bu insan eşya mı satıyo eşya mı alıyo ay bende ilk defa bu siteden alışveriş yapıcam şimdi içime şüphe düştüzaten önceden bu konuda bi sorun yaşamıştım başka bi siteden. sıfır gibi denilen eşya paçavra gibi gelmişti. korktum valla... Yazık insanların iyi niyetinden faydanalanmaya utanmıyorlarda ama hukuk devleti burası tabiki kurtulmak kolay olmamalı gerekli mercilere şikayetlerinizi yapın.
direk özelden konuştum ben hatta tost makinasını da istedim tek satmıyorum set halinde alın falan dedi. bide ben alışveriş yaparken hep önden para yollayıp sonra kargo istiyordum dolandırıcılık hiç aklıma gelmemişti. çok şükür bunda öşeden döndüm artık dikkatli davranmaya çalışacağımSizi hic gormedim ozel mesajlasmissiniz demekki. Ayselsur un beni dolandiran poyraz berk oldugunu anladim ben.. Ayselsurla baglantisi olan herkesi ozel mesajla uyarip yoneticilere bildirdim. Uyeligi kapatildi.. Uc kisi son anda koseden dondu anlayacaginiz..
Ayselsur Tubik01 Necla0 hepsi ayni kisi canim..
Yok ayni kisi oldugunu dusunmuyorum. Sizin bahsettiginiz uye gec de olsa urunu gondermis.Bende dolandırıldım yeni :) aynı kişi olabilir belki. Flowerlove idi sanırım nicki. Uğraşmak istemedim uğraşsam evini dahi buldum sonu kötü olurdu. Allah'a havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?