Dokuz Eylülde Okuyanlar

9 eylülde okumadım ama izmirliyim az çok bilgi verebilirim. Ha bir de yüksek lisans için başvurmuştum olmadı.

Tınaztepede o dağ başı dediğin yerde bir kampüs var bölümlerin çoğu orda. Ama bucanın içinde de eski kampüs var bazı fakülteler orda. Seçeceğin bölüme göre değişir yani.

Eğitim olarak ortalama üstü diyebiliriz. Yani 100 üzerinden değerlendirirsek 60-70 aralığındadır.

İzmire geliyorum diye çok heveslenme buca apayrı bir dünyadır. Öğrencisi çoktur ama yobazı, apaçisi, mafyası da çoktur. Polat alemdar kılığında dolaşan adamlara çok rastlanır. Trafiği korkunçtu yeni yapılan yollarla biraz toparlamış gibi. Özel yurt ve kalacak ev bulma konusunda çok sorun yaşamazsın, evler uygun fiyatlı genelde.

ortamın bozukluğundan bahsettiler evrt teşekkür ederim. Edb fakültesi orda sanırım tekrar düşüneceğim.

yakında tüm bölümler tınaztepe ye taşınacak zaten.Ama korkulacak bir yer değil sinema bile varPuanın yeterliyse ege yi yaz bnce

Keşke Ege olaydı. Okul güzeldir ama Buca pek güzel değil. Biz yakınlarındaki bi mahallede oturuyoruz, kırosu serserisi eksik olmuyor. Buca nezih değildir haberin olsun. İzmirin her yeri izmir değil, her yeri nezih değil, karma.

Yorumların geneli ilginç geldi açıkçası bana. Şehir değil üniversite seçiyorsun. Ki Dokuz Eylül gayet iyi bir üniversite. Buca o kadar da kötü değil ayrıca. Ama kötü olsaydı da önemi olmamalıydı bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sehrin de gayet onemi var. Sonucta tek basina okumaya giden bi kizdan bahsediyoruz. Ben de surekli 3. Sayfalara konu olan hatta hakkinda capsler yapilan bi ilde okuyorum. Surekli su semtte sapik var diye duymaktan psikolojim bozuldu.

öyle dağın başı falan değil yakın bi arkadaşım orda okudu çok memnun okulundan ve hayatından

Sephoraa, ben de evlenince Buca tarafına yerleşeceğim. Ama Şirinyer diye de geçiyor. Ben beğendim. Acaba Şirinyer daha mı farlı ki? Çünkü Buca/Şirinyer ya. Ben beğendim ne hikmetse. .

öyle dağın başı falan değil yakın bi arkadaşım orda okudu çok memnun okulundan ve hayatından

Ben de az çok oraları biliyorum sayılır. Gayet de beğenmiştim. Hatta nişanlım orada yaz okuluna gitmişti. Ben çok beğenmiştim. Şaşırdım açıkçası. .

Öneriyor musunuz arkadaşlar bucadaymış fakülte dağın başı vs diyolar değer mi sizce yazmama?

Ben sana da cevap yazayım :) Bence 9 Eylül' ü seç derim. Çünkü ben oraları beğendim. Hoş. . İnsanlar gayet şortlu minili dolaşıyorlar. Hiç kimsenin dönüp baktığını görmedim. Dağbaşı değil pek. Yerinde olsam düşünmeden yazardım ki 9 Eylül üniversitesi' nin Türkiye' nin büyük ve köklü üniversitelerinden olduğunu da unutma. Bol şans. .

Sephoraa, ben de evlenince Buca tarafına yerleşeceğim. Ama Şirinyer diye de geçiyor. Ben beğendim. Acaba Şirinyer daha mı farlı ki? Çünkü Buca/Şirinyer ya. Ben beğendim ne hikmetse. .

Aynı cicim ya, biri ilçe biri semt gibi düşün muhit aynı sayılır.
Hayırlısı olsun, umarım seversin.

İzmir'de çok daha güzel yerler var, yerleşme niyetindeyseniz başka yerlerine de bakın bence. :)

izmirde de okunmayacaksa nerde okunur ya yerden yere vurmayın :) izmiri hiç sevmem ama yaşanabilir bir şehir.
tabiki her semti bir değil ama bi kız bence izmirde güzelce okur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…