- 18 Ekim 2011
- 205
- 4
Arkdaşlar merhaba. 1. sınıfta okuyorum. Geçen dönem ailevi sorunlar sebebiyle not ortalamam çok düşük geldi. 0,94 kümülatifim o dönemden. Ama bu dönem çalışıyorum hatta muafiyet oldu bir dersten ondan BB alıp 1.16 yaptım kümülatifi,2. dönem büyük ihtimal 2 nin üzerinde gelecek ama GNO diye bir sey var onun 1.8 olması gerekiyormus. GNOda 1.8 i tutturamazsam ama 2. dönemim 1.8 in üstünde olsa da ben sene tekrarı mı yapmam gerekir hiçbir dersten kalmasam bile ikinci dönem. Yaz okuluna gidip 1. dönem kötü dersleri vereceğim ama DClerim de oldugu için ortalamam 1.5 i zor geçer ilk döneminki. Ne yapacağımı bilemiyorum. Üniversitemiz ders geçme sistemi ile çalışmaktadır diyor benim fakültem, bazı üniversiteler sınıf geçme sistemi ile öğrenim yapıyormuş baktım yönetmeliğe. İkisi arasındaki fark ne . 2. dönem o kadar çalışmam boşa gidecekse hiç çalışmayım ben . Lütfen biri aydınlatsın beni bu dönem hiçbir dersten kalmayacagım gibi görünüyor. Dönem tekrarı mı olacak ne olacak bilmiyorum şuan 4 dersten FF ile kaldım 1. dönemden. 3 dersi verirsem seneye 1 dersim kalacak ama ortalamam tutmazsa ne olacak (