- 5 Kasım 2009
- 1.805
- 60
canım evet dikkat ediyorum alıyorum yoksa pişik oluyor sağol hatırlattığın içinÇitos cnmmm gözün aydın çok şükür kucağına hay. Ile aldın darısı tum isteyenlere ve bana) şimdi serdar biraz kıskanır ama alışır sadece bir müddet ikisini yalnız birakma bu bi tavsiye.. seni ve bebelerini öpüyorum kaanin miss kokusunu benim için bol bol içine çek; )
Valecim çok geçmiş olsun cnmmm.. O kaka muhabbeti bi arkadasta da oldu kakali bezi hemen al sakin tutma o şekilde yara yapıyormuş. . Gerci dr bilgi vermiştir ama bilgin olsun dedimm.. Rabbim acil şifalar versinn.
Aysemm sen nasılsın yavrum yaa.. kendimden çok seni düşünüyorum valla:)
sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah namazlarımda mümkün oldugunca dualarımdasın
ben bilirim o tedavi sürecin ne sorlu birşey oldugun ümidini asla kaybetme hakkında hayırlısını versin rabbim
[video=youtube;LwtPS5Ap4Lk]http://www.youtube.com/watch?v=LwtPS5Ap4Lk[/video]
uykusuz her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anneliğin özeti bu sanırım
agucuk bugucuk yapıcamız günleri gülücükler saçıp kucamdan inmicegi annem dicegi günleri iple çekiyorum
şuandaki ağlamaklı sancılı gazlı dönemin atlatılacagı umuduyla yaşıyorum
memelerim inanaılmaz acıyo memeleri göcük olan küçük olanlar ondan şikayetçi benimkide büyük uçları feci yara oluyo büyügüde küçügüde aynı dert yani umarım geçer
bu pazar bebek mevlidimiz var sonra da kırkımız cıkıcak bol bol gezicez inşallah
ayşemmm allah razı olsun canım rabbim en yakın zamanda seninde kucağını doldursun hep ama hep duamdasınmaşallah ablam dönüşün muhteşem olmuş 10 kilomu vermişsin nasıl verdin kızama maşallah sendeki boydan bizdede olsa 80 kilo hiçde çok gelmezde yok işte napalım buna şükür son halini koyda görelim bi
seda akgülü sendemi izliyon çok iyi kadın ya çok severim eşim her gün sabah açar haberleri ilk önce onu açarız dinleriz onun boyuda o kadar varmıymış kız
ne kusuru canım sen evlatlarına bak gerisi önemli değil göğsün içinde bişey diyemeiyeceğim ama anne sütü gibiside yokmuş mümkün olduğunca emzir kuzularını öp yerime
canım faceye yazmışsın orada gördüm çok geçmiş olsun ama maşallah çok güzel kızın var her gördüğümde ayetel kürsi okuyom ne yalan söyleyeyeim allah nazardan korusun inşallah iyileşir elamız
çitosss kaan paşayıda almışsın kucağına gözün aydın hayırlı uzun ömrü olsun inşallah sağlıkla büyüt kuzunu bizim yerimizede öp paşalarını
canımmmm nasıl olayım kendimden bahsedeceğim ama herkese cevaplayayımda inşallah seninde güzel haberlerini alacağız allahım kimselerin emeğini boşa çıkarmasın sen neden beni çok düşünüyon kız hepimizin olacak hayırlısı ile bebeklerimiz inşallahbizde böle olacağız
heyy haksever yani (özge) isyann yokkk kızzz
büyür be annesi dünyaya gelen hangi bebek küçük kalmış geçecektir inşalaahhh öp nazlı kıznı yerime bide kokla iyicene yerime cennet kokusunu
rabbim sesimizi duysun inşallahhhhhhhhh